-
KMK - Občasný návštěvník
Re: Sphinx
Alf: ...no, ale po 8 nebo 9tis.? Tam je asi fakt někde něco špatně. Osobně si nedovedu představit, že bych každé 4 měsíce kupoval novej lauf. 

-
alfonss - Grafoman
Taky by se mi nechtělo kupovat každý 4 metry novej lauf, ale buď si jistej, že když mi dáš do ruky novou pistoli, tak Ti dokážu vyšlehat lauf a zdaleka přitom nebudu muset vystřelit ani těch 8 tisíc nábojů....
Přijde mi proto dosti podivné, když se tu všichni přikláníte pouze na jednu stranu, ale ve skutečnosti o tomto konkrétním případě víte .....
Přijde mi proto dosti podivné, když se tu všichni přikláníte pouze na jednu stranu, ale ve skutečnosti o tomto konkrétním případě víte .....
- eab
- Občasný návštěvník
BestPatron píše:... Vyjednal jsem Markovi, že majitele Sphinxu už štve tohle dohadování natolik, že mu sice reklamaci opět znovu zamítli, ale protože to už chtějí mít z krku, tak mu nabízí hlaveň za poloviční cenu...
Po přečtení celého vlákna jsem měl docela špatný pocit, nicméně se objevila tato férová nabídka, jak celou věc elegantně a s noblesou vyřešit snad ke spokojenosti obou stran...
Je to již dva měsíce, co byla nabídka učiněna a obě strany se dohodly.
Nebylo by špatné tuto část vlákna uzavřít s informací, že je vše vyřešeno...
Tak co Markony, předpokládám, že si užíváš kvalitu svého Sphinxu s novou hlavní. Nebo ne ?
-
MARKONY - Moderátor
- BestPatron
- Občasný návštěvník
Daná hlaveň je pro tebe Marku dávno připravená u Tomáše Zendla. Už asi dva týdny. Jen ti asi nezavolal (nedorozumění). Takže stačí si k němu zajet. S Tomášem je domluveno, že kromě výměny se ti ještě podívá na spasování atd. Detaily ti napíšu přes soukromou správu. Zatím M.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní