-
Wojtyla - Příspěvky: 514
tak mě tak včera napadlo....když mám podpažní pouzdro a přes to kabát sednu si do auta, kabát sundám....splnuju podnímku skrytého nošení?...tedy spíš je auto považováno za prostor kam nemá veřejnost volný přístup tedy nemusím mít zbraň skrytě?.....jezdil jsem celej den v kabátě jak blb....no dys se setmělo tak jsem si ho sundal.o)
-
Leda - Příspěvky: 696
..
V autě je to v pohodě, nicméně se mě stalo, že mě stopli policajti a blbě koukali, že nevystupuju a oblíkám se ...))
- qwet
- Občasný návštěvník
taky sem to řešil, ale nemam podpažák, ale klasické boční pouzdro, tedy neni když sedim v autě tak na ráně. když mne stavěl policajt a chtěl abych vystoupil, tak sem mu to na rovinu řek, že sem ozbrojenej a jestli si je jistej, že nechci zbytečně někoho dráždit, samozdřejmě sem mu ještě zároveň a dokladama předložil zbroják a průkaz zbraně. myslim, že většina policistů to pochopí.
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Máš pravdu.Jezdím hodně v noci a tak jsem policijí kontrolován dost často.
Zastavím dám doklady nevystupuju.Zbraň mám vždy u sebe.Klidně se ke mě otocí zády a studují doklady.Jezdím novým autem tak technickou nezkoumají.Maximálně gumi.Vůbec je nenapadá , že by mohli být ohroženi.Při noční kontrole ve franciji jeden ověřoval papíry od auta a druhý stál 3 m ode mě a ruku Berettě.Ale maximálně slušní.
Zastavím dám doklady nevystupuju.Zbraň mám vždy u sebe.Klidně se ke mě otocí zády a studují doklady.Jezdím novým autem tak technickou nezkoumají.Maximálně gumi.Vůbec je nenapadá , že by mohli být ohroženi.Při noční kontrole ve franciji jeden ověřoval papíry od auta a druhý stál 3 m ode mě a ruku Berettě.Ale maximálně slušní.
-
4mike - saigaholic
- oupi
- Častý návštěvník
Zážitek z Izraele. Přijeli jsme se známou na checkpoint, 3 chlapíci v neprůstřelkách nám namířili M-16 na kebule, čtvrtý se zeptal (nejdřív v hebrejštině - já netušil, která bije a málem sem něco propasíroval skrze textil. Fakt to nebylo moc příjemný), kde má známá papíry, vytáhnul je, zkontroloval, poděkoval, vrátil a popřál nám hodně zážitků (borci na nás pořád mířili).
-
Jimi - Moderátor
Mam podobny zazitek z Nemecka. Jenze tenkrat u nas utek Kajinek. Prselo jako o zavod, tma, pred autem stal jeden s HK MP5 a miril na nas, prislusnice nam vzala doklady. Mel jsem v aute dve holky, ktere si toho ani nevsimly. Az kdyz jsem zacal rozebirat jaka to je uchvatna zbran, tak se ptaly proc o tom mluvim. Tak jsem rek, ze si nemuzu pomoct, kdyz uz tomu koukam do hlavne.
v aute byl razem klid.

-
idiver - Občasný návštěvník
RMP píše:K těm samolepkám - s čistým svědomím si je vykládám tak, že znamenají zákaz POUŽÍVÁNÍ, ale nikoli vnášení dotyčné věci. Ještě jsem neviděl, že by se kvůli přeškrtnutému telefonu či cigaretě před bankou kupily odložené mobily a krabičky cigaret. Když kvér v bance nevytahuji, tak po tom nikomu nic není. I hypoteticky, pokud by z nějakého důvodu do takto označeného prostoru vešli příslušníci PČR a všechny přítomné prošacovali, tak nevidím žádný o zákon podepřený důvod, proč bych měl mít z vnesení kvéru problém. (Ovšem neříkejme to nikde nahlas, než nějakého idiota napadne upravit zákon o "zákaz nošení do označených míst")
Nno, aby to nedopadalo takhle:

-
armytec - Příspěvky: 317
to jestli přísluníci umějí se zbraněmi co nafasujou zacházet mě napadlo minulej tejden když jsem byl v Praze a tam stáli dva opřený před donaldem s MP5, každej měl dva zásobáky scvaklí sponou. Když pořád čtu jak nedostatečně střílí z pistolí tak jsem si říkal jestli si někdy vystřelili z tohodle. a jestli s tim něco trefili kdyby opravdu na Václavaku k něčemu došlo. spíš mi to přišlo jako divadlo na turisty.
-
alfonss - Grafoman
-
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
- floky
- Občasný návštěvník
- Randy
- Nový uživatel
- floky
- Občasný návštěvník
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / Zahraničí (dovozy, vývozy, legislativní odlišnosti)