-
Kall - Příspěvky: 2286
-
Mirek12 - Pravidelný návštěvník
-
xHonza - Častý návštěvník
Re: TIKKA T3
Když to koupíš v německu, máš ji hned (případ mýho táty kterej chtěl levorukou lite v 6,5x55SE). Ale je to samozřejmě dražší...
-
egerlander - Častý návštěvník
Potvrzuji vyse uvedene....neco priplatis, ale necekas....tedy kdyz uz, tak par tydnu...
-
Mirek12 - Pravidelný návštěvník
Do německa nepojedu, a jestli to nejsou schopní v továrne rozposlat, tak je jedno kde bych to bral.. slibů už jsem měl plno. resp ani neznám, nikoho a kam bych pro tikku jel. a objednávat něco v nemecku a taky čekat . to bych taky měl potom někde po krámech 5 flint
škoda, už bych si rád zastřílel a ubíhá mi záruka na puškohledu (10let ) 

-
Mno, podle me zkusenosti to je spíš otázkou neschopnosti detexu, nez vyrobcem... Tady lidi vzdycky radi pockaji, tak co by se snazili 
Ono to funguje jinak - ty nemusíš do Německa. Stačí se domluvit s nějakým prodejcem tady v čechách co ti to sem z německa doveze. Toť vše.

Ono to funguje jinak - ty nemusíš do Německa. Stačí se domluvit s nějakým prodejcem tady v čechách co ti to sem z německa doveze. Toť vše.
- Radek.T.
- Pravidelný návštěvník
Já jsem měl asi štěstí, před třemi týdny jsem byl v Detexu, neměli
. Ale prý budou mít várku koncem roku. Tak jsem se v pátek 20.12.2013 stal majitelem T3 varmint, v 308W. Prý dovezli i 6,5x55 SE. Člověk musí být rychlý nebo mít štěstí. Samozřejmě na levorukého by, asi musel člověk dlouho čekat, naštěstí jsem pravák
.

- hokyn
- Občasný návštěvník
Tak jsem se rozhodl pro levorukou T3 v 8X57...nevítte někdo o nějaké zaprášené v krámě?
S Detexem jsem už v kontaktu, ale čekat se mi na jejich dodávku ani moc nechce. V říjnu jich pár do ČR přišlo..Je pravděpodobné, že někde na krámě se bude na nějakou prášit...díky za každé info 

- tomas1971
- Občasný návštěvník
má někdo zkušenost s pažbou GRS na Tikku T3 Varmint ?? Nevím jestli je na toto téma extra vlákno a nechci zakládat nové .
Díky.
Díky.
-
Pažba GRS je k ošahání v obchodě Alliancze v Praze. V ruce jsem měl nějakou na Rem700 a přišla mě subjektivně hrozně lehká a navíc mne překvapila absence jakéhokoliv beddingu - ani pillary, ani blok
- Radek.T.
- Pravidelný návštěvník
Hokyne jsi si jistý, že to byli levoruké tikky a v ráži 8x57.
Ano v říjnu a prosinci přišla zásilka. Ale co jsem se ptal, jakmile je to něco o trochu jiného, než standardní provedení, tak jsou s tím problémy
a většinu je to na objednávku. Také jsem měl jiné požadavky a nakonec jsem vzal co bylo. Chtěl jsem varminta v nerezu v 308win. bez napínáčku. Nakonec jsem vzal černého varminta v 308win. s napínáčkem. (ten napínaček je skoro o 3tis. dražší
).
Jenom se chci zeptat, zkušených Ttrojkařů, neměl by, být problém v nastavení odporu a chodu spouště, o proti standardnímu provedení, když mám ten napínaček, že ? Já ho ani nehodlám využívat, prostě tam jenom bude. dik.
Ano v říjnu a prosinci přišla zásilka. Ale co jsem se ptal, jakmile je to něco o trochu jiného, než standardní provedení, tak jsou s tím problémy

Jenom se chci zeptat, zkušených Ttrojkařů, neměl by, být problém v nastavení odporu a chodu spouště, o proti standardnímu provedení, když mám ten napínaček, že ? Já ho ani nehodlám využívat, prostě tam jenom bude. dik.
- Radek.T.
- Pravidelný návštěvník
Zdravím
Chci se zeptat, zda-li někdo dělal na T3 Break in? Pročetl jsem toto vlákno, řeší se tady nové pažby, kompenzátory atd., ale o tomhle se tady nikdo nezmiňuje, nebo jsem to přehlédl.
Postup je mi jasný, to tady kdysi popsal Shiva.
dik za odpověď
Radek.
Chci se zeptat, zda-li někdo dělal na T3 Break in? Pročetl jsem toto vlákno, řeší se tady nové pažby, kompenzátory atd., ale o tomhle se tady nikdo nezmiňuje, nebo jsem to přehlédl.
Postup je mi jasný, to tady kdysi popsal Shiva.
dik za odpověď
Radek.
-
4mike - saigaholic
-
Tikka doladila u T3 co bylo treba
http://www.tikka.fi/t3models.php?ctr_showdata#pagedown
V .260rem paradni zalezitost, jen cekat az bude v CR
http://www.tikka.fi/t3models.php?ctr_showdata#pagedown
V .260rem paradni zalezitost, jen cekat az bude v CR
- edo
- Pravidelný návštěvník
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
- Mack
- Nový uživatel
Jednu tikka t3 má v Liberci - ZBRANĚ LIBEREC - TIKKA T3 SUPERVARMINT .308 WIN - 34900,-Kč
Tak někomu může udělat radost.
Tak někomu může udělat radost.
-
mdkill - Pravidelný návštěvník
Pánové střelci a vlastníci T3 varmint, rád bych se zeptal na srovnání této zbraně s produkcí CZ UB. Ráži mám jasnou .223Rem, CZ527 Varmint Laminated má délku hlavně 610mm 9" stoupání s napínáčkem oproti T3 varmint s napínáčkem a délkou hlavně 600mm stoupání nevím. Cenový rozdíl je jasný plus pro CZ, ale.....
Já jako úplný začátečník chci střílet většinou 100m - 300m. Je napínáček nějaká supr pomoc při spouštění nebo je to o zvyku a je lepší jej mít než nemít. (některé soutěže napínáček zakazují).
Co spoušťový mechanizmus, je lepší CZ nebo Tikka? Nastavení....
Hlaveň pokud pominu ten 1cm v délce je lepší u Tikky nebo CZ. CZ ji má kovanou. Tikka nevím.
Nejsem myslivec jde mi o to začít střílet na papír s dlouhou zbraní a neotrávit se pri tom hned napoprvé.
Díky za vaše postřehy a doporučení. Určeitě si z toho něco vezmu k srdci.
Já jako úplný začátečník chci střílet většinou 100m - 300m. Je napínáček nějaká supr pomoc při spouštění nebo je to o zvyku a je lepší jej mít než nemít. (některé soutěže napínáček zakazují).
Co spoušťový mechanizmus, je lepší CZ nebo Tikka? Nastavení....
Hlaveň pokud pominu ten 1cm v délce je lepší u Tikky nebo CZ. CZ ji má kovanou. Tikka nevím.
Nejsem myslivec jde mi o to začít střílet na papír s dlouhou zbraní a neotrávit se pri tom hned napoprvé.
Díky za vaše postřehy a doporučení. Určeitě si z toho něco vezmu k srdci.
-
poslal jsem SZ, celkově můj názor (tikku mám , CZ527 jsem pár let měl) je tenhle:
CZ527 výhody: Super pažba (zejména u verze kevlar) a lepší spoušťák který je plně stavitelný. Konstrukčně až na rychlost stoupání je podle mne lepší než tikka. CZ527 nevýhody: horší zpracování - je třeba být pozorný ve výběru a smířit se s dodo.
Tikka výhody: rychlejší stoupání (možnost těžších střel) a lepší zpracování (tj. není třeba moc šahat do spoušťě, dopasovávat montáže, ani se moc zaobírat kontakty s puškaři, jsou k dispozici weaver lišty
se sklonem). Nevýhody velmi pomalé dodávky, drahá.
CZ527 výhody: Super pažba (zejména u verze kevlar) a lepší spoušťák který je plně stavitelný. Konstrukčně až na rychlost stoupání je podle mne lepší než tikka. CZ527 nevýhody: horší zpracování - je třeba být pozorný ve výběru a smířit se s dodo.
Tikka výhody: rychlejší stoupání (možnost těžších střel) a lepší zpracování (tj. není třeba moc šahat do spoušťě, dopasovávat montáže, ani se moc zaobírat kontakty s puškaři, jsou k dispozici weaver lišty
se sklonem). Nevýhody velmi pomalé dodávky, drahá.
Naposledy upravil xHonza dne 12.02.2014 17:37, celkově upraveno 1
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké