komisar
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 16:13

strelnice Svetnov

tak jsem dnes jel pres Svetnov a protoze jsem mel s sebou flintu,stavil jsem se na strelnici ze bych si strelil.Presto ze byla krom jednoho strelce uplne prazdna,spravce me nepustil,ze pry nejsem dopredu objednan.Zrejme jeste nepochopil ze je 20 let po revoluci a je trzni hospodarstvi..Nebo proste nepotrebuji penize.Pristup ovsem katastrofalni.Kdybych ja se dozvedel ze muj zamestnanec ma takovy pristup k potencionalnimu zakaznikovi,tak okamzite leti.

PaF

23.09.2009 16:54

Re: strelnice Svetnov

No posledni rok, dva to tam tak proste je :roll: Dokonce se mi stalo, ze mi spravce tvrdil, ze ma plno a kdyz jsem se tam stavil, kdyby treba nekdo nedosel, bylo tam pusto a prazdno. Nikde nikdo, jen jizlivy spravce. Strelit mne nechal, ale za ty kecy to nestalo. Je tam jedina rozumna sance - pronajmout si na sraz celou strelnici. Zrejme neznaji prislovi "Nemusi prset, staci, kdyz kape".
A pritom je to takova pekna strelnice.

admix

23.09.2009 17:07

A to je majitel, nebo nejakej spravce? Mozna by stalo za to informovat sefa ..

komisar
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 18:21

majitelem je myslivecka jednota.Dotycny je spravcem...uplne me to zkazilo naladu.Clovek ma flintu u sebe,300m strelnice po ruce a kvuli senilnimu panovi si ani nevystrelim..Jaky rozdil oproti zdarske strelnici Vysocina ,kde kdyz zakaznik zaplati,strili se i dve hodiny po zaviraci dobe.

Bobr
Moderátor
Moderátor

23.09.2009 19:24

když jsem s mysliveckou jednotu jednal ohledně pronájmu střelnice nacelý víkend po asi 30-50 lidí, tak mi po předchozí domluvě, že za dva dni mám doma v mejlu komplet podmínky tak to přes dvě urgence trvalo 14 slovy čtrnáct dní - tak jsme celou akci zrušil a poslal je slušně řečeno do p****e

nenaděl postě nc :( ale 10.10 je tam sraz lovetví a střílet se tam bude

Ross
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 21:15

V sobotu na 11hodinu tam mam rezervaci, kdo chce at prijede ... samozrejme ze kazdy za svy 8)
Komisar: Co se tyce trzniho hospodarstvi ... pokud si tu strelnici nekdo objedna, pak mas smulu a zadny levicacky kecy ti nepomohou. Ani stranicka prukazka.

A co se tyce rezervace ... doporucuji vyuzit moznosti 20.-21. stoleti ... tedy telefonu. Je to skvela vec, da se usetrit tim spoustu casu a pritom nevypadat jako idiot ... naopak budete 'in'. Osobne to pouzivam treba i pri rezervaci mista v restauracich.

PS: Jak jste jiste pochopili, jezdim tam casto.
Naposledy upravil Ross dne 23.09.2009 21:28, celkově upraveno 1

Reklama

admix

23.09.2009 21:23

To je ciste o tom, ze spravce ma volnou strelnici, ale nepusti te tam. Koneckoncu nevim, proc se vztekat, je to jejich problem, ze nechtej moje prachy :D

komisar
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 21:49

ross..nevim jak ty,ale ja jsem obchodnik...a muj pohled obchodnika mi rika jedno:pokud je volno a nekdo mi chce zaplatit,ja mu to umoznim...ze pojedu okolo jsem nevedel jeste ani rano.Kdy jsem tedy podle tebe mel zavolat?Byl jsem tam ve 13 hodin a jeste ve 13.45 tam zadny dalsi zakaznik neprisel.Kde je tedy chyba?Cena je tam 180kc za hod.Ja dam klidne 5krat tolik,ale asi je vyhodnejsi prazdna strelnice.
...moc jsem nepochopil tvoji narazku na stranickou legitimaci :roll: Trzni ekonomika nema se stranickou legitimaci nic spolecneho.Dnes uz i komunisticka Cina vyuziva trzni ekonomiku...mysli ze "in" by mela byt obsluha strelnice a pruzne se prizpusobovat situaci v danem momentu.

Ross
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 21:54

Diskutovat o tom zdali rezervace byla ci nebyla opravnena ci naplnena je jaksi pod mou rozlisovaci schopnost. V restauraci taky nedelas dusno kdyz ti reknou 'nezlobte se ... ' a stolu nikdo nesedi. Nebo snad ano?

PaF

23.09.2009 22:03

2 Ross Nevim, jaky k tomu ve Svetnove mas vztah, ale tvoje prirovnani jsou mimo.
Tomu dedkovi tam proste lidi vadi :lol:
Ale nekterym hospodam to podobne je. Taky obcas narazim na nejakou,kterou si zrejme nekdo koupil pro sebe, a ted ho lidi ser.u, ze mu tam lezou :roll:

2 komisar
Kde je zdarska strelnice Vysocina :?:

admix

23.09.2009 22:10

Jojo - deda si koupil hospodu, ale chodili mu tam lidi :D
Ross: jasne ze se nezlobim - asi je jasny, ze jsou bohaty dost a nepotrebujou dalsi zakazniky s dalsima penezma; holt se neda nic delat :mrgreen:

Ross
Častý návštěvník
Častý návštěvník

23.09.2009 22:12

V cem jsou moje prirovnani mimo? Jezdim tam uz 5 let, a nikdy jsem nemel problem ... podotykam ze nejsem sam kdo tam jezdi. Proste zavolam a zeptam se ... kdyz mi reknou bohuzel mame plno, tak nepatram o nejakem svetonazoru a zarezervuji si nejblizsi volny termin ktery mi vyhovuje. Kdyz mi reknou mame tu jedno nebo vice mist tak se seberu a jedu tam. Takto odobne to cini drtiva vetsina navstevniku a celkem bez potizi. Takze mi prosim te vysvetli co je na tomto prirovnani nepochopitelneho.

Admix: ano, je to celkem vyhlasena strelnice a jezdi tam lidi pomerne z sirokeho okoli. Ale to neznamena ze nemaji o navstevniky zajem, nicmene jsou nejaka pravidla hry. A nemyslim si, ze by byly az tak komplikovana.

Hungry
Moderátor
Moderátor

24.09.2009 10:03

Já to teda taky nějak nechápu. Dědulu neznám, ve Světnově jsem nebyl. Vím, že Ross tam dlouho jezdí a vždy si pochvaloval. Systém tel. objednávek chápu, ale nechápu jednání správce popsané Komisařem. Také provozuji střelnici a Xkrát se stalo, že střelnice byla řekněme od 15,00hod celá rezervovaná... Ve 14,00 přišel neohlášený zákazník, který si chtěl zastřílet. Bylo mu sděleno, že je to možné, ale pouze do 14,55hod, pak to musí zabalit, jelikož je celá střelnice rezervována... Bud zákazník souhlasil a nebo ne, ale nikdy nebyl nas.aný.... Stačilo mu jen vysvětlit, jak se věci mají... :roll:

ufo
Moderátor
Moderátor

24.09.2009 16:33

Druhy pripad - mame teamem zaplacenou strelnici CELOU na dva dny v tydnu... Jake prekvapeni, kdyz prijedem na strelnici a nekdo tam se spravcem boucha a jeste dalsi obstrukce... Dale nebudu rozvadet nebo se zase na*eru...
Takze treba muzes byt nastvany na Svetnov, ale...

Shiva
Častý návštěvník
Častý návštěvník

24.09.2009 21:00

spravce ve Svetnove je divnej, o tom zadna.

Majitele, jednali jsme s nimi o spolupraci, nejakych upravach apd. No, taky nic moc. takze radeji jednam s Plzni. sice vojaci, na dlouhe lokte, ale uz mam potvrzen pronajem na poradani ME pristi rok.

Original.boy
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

24.09.2009 21:27

Mám to do Světnova asi 15km, dřív jsem tam jezdil ale jendání zprávce, ostatními zde popisované mě odradilo, tak radši jezdím o párk kilometrů dál.

PaF

25.09.2009 18:58

Kampak, smim-li se zeptat?

Steiner
Častý návštěvník
Častý návštěvník

07.05.2010 11:43

No tak nad Světnovem se pomalu stahují mraky viz. dotaz nějakýho Jindřicha Havelky zde zde. Kdyby někdo nevěděl o jaký les se jedná, tak je to podle katastru koryto umělého potoka o výměře 110m2 (ani to není les), parcela 807/34 je situovaná vpravo za valem (dopadlištěm).

Na mapě katastru zde: http://nahlizenidokn.cuzk.cz/Mapa.aspx? ... l=ortofoto

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

07.05.2010 12:28

Vážení pánové, střelnice ve Světnově by měla být moji domovskou. Bydlim totiž ve Světnově, ale moji domovskou rozhodně není. Přístup pana správce je naprosto katastrofání. Systém objdednávek po telefonu je ROSSI pochopitelnej a primitivně jednoduchej, ale když jedu z práce a stavim se hodinu před zavíračkou, střelnice je prázná a on mě vykáže s tím že za ty prachy budu střílet max. půl hodiny. Ať se stavim jindy. Když se mi to stalo poprvé, řek sem si OK. Bohužel bych to na prstech rukou nespočítal. To samé když jdu o víkendu procházkou kolem a je tam klid, jdu se tedy zeptat a odpověď : někdy za 2 hodiny přijede pozvaný host. Vracím se z procházky zpět a na střelnici jsou 2 lidé, kteří střílí holuby. Já si chtěl ovšem vystřelit z pistole na stavu kterej je úplně mimo. Ten člověk se nesnaží. Nesnaží se nabídnout jinej termín nesnaží se vyjít jakkoli zákzníkovi vstříc. Při jednání se zákazníky je někdy pěkně protivnej a dokáže návštěvu střelnice znechutit. Nikdy jsem jsem se na střelnici nechoval nevhodně, vždy se snažím být ohleduplný a slušný, dbám bezpečnosi a s panem správcem jsem nikdy neměl konflikt, o to víc mě mrzí jeho přístup, protože střelnice je to parádní

RoXoR
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

07.05.2010 12:33

2 Steiner
Ochranný val střelnice je v mizerným stavu a odpovídá přístupu pana správce, přitom střelnice je situovaná výborně. Holt by to chtělo na pár věcech zapracovat.

Další

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři