-
RoXoR - Pravidelný návštěvník
- PaF
Re: strelnice Svetnov
No jo chlapi, ale lepsi to nebude, ted uz tu trochu melem veci dokola. On by si to hlavne mel precist ten pan ze strelnice a cinovnici MJ. Coz asi nehrozi 

-
Dedak - Občasný návštěvník
Tak minulý týden mně pan Mestek (správce) dost nadzvedl. Objednával jsem se nadvakrát a když jsem na objednaný termín odjížděl sedíc v autě, prozíravě jsem zavolal panu správci a ten mi sdělil že:
"Na střelnici nejni a že má něco jinýho . . . ." (v běžných provozních hodinách)
Na mou (klidným tónem) otázku: "Kdy bych tedy mohl přijet?"
"Nevim, zavolejte si jindy"
"Ale já jsem se u Vás objednával, nadvakrát"!!!!
"No a co jako?!!!!!!"
takže dneska posílám E-mail vedení MJ:
Dobrý den,
dovoluji si Vám zaslat odkaz na fórum, týkající se Vaší střelnice, zejména přístupu pana správce. Myslím že byste jako provozovatelé měli tyto informace znát. Mám bohužel zcela stejnou zkušenost jako jsou negativní popisované: neochota, arogance a snaha raději odmítnout nežli mít zákazníka.
strelnice-svetnov-t11123.html
Server STŘELECTVÍ je je zavedený a uznávaný mezi střeleckou veřejností.
Doufám že, tato informace nebude přijata negativně, jde nám předpokládám všem o to aby se střelnice využívala a provozovala.
"Na střelnici nejni a že má něco jinýho . . . ." (v běžných provozních hodinách)
Na mou (klidným tónem) otázku: "Kdy bych tedy mohl přijet?"
"Nevim, zavolejte si jindy"
"Ale já jsem se u Vás objednával, nadvakrát"!!!!
"No a co jako?!!!!!!"
takže dneska posílám E-mail vedení MJ:
Dobrý den,
dovoluji si Vám zaslat odkaz na fórum, týkající se Vaší střelnice, zejména přístupu pana správce. Myslím že byste jako provozovatelé měli tyto informace znát. Mám bohužel zcela stejnou zkušenost jako jsou negativní popisované: neochota, arogance a snaha raději odmítnout nežli mít zákazníka.
strelnice-svetnov-t11123.html
Server STŘELECTVÍ je je zavedený a uznávaný mezi střeleckou veřejností.
Doufám že, tato informace nebude přijata negativně, jde nám předpokládám všem o to aby se střelnice využívala a provozovala.
-
Ross - Častý návštěvník
-
No úsměvný to je teď i mně, ale když jsem seděl v tom autě . . . .
Nebožka máma mně učila: Na hrubej pytel - hrubá záplata . . . .
-
Může se to zdát pitoreskní - slovní přestřelka hrstky nespokojenců nad jednou střelnicí někde v zapadákově. Faktem ovšem je, že kdyby to vzal někdo pořádně do ruky. Nespokojené hlasy utichnou a přidají se k takovým jako je Ross a těch určitě nebude málo. Nicméně by bylo úžasné kdyby spokojených bylo 99% , jak pro nás střelce kteří bychom rádi tuto střelnici hojně navštěvovali, tak pro smotného provozovatele. Mimochodem střelnic kde si můžete vystřelit na 300m po republice zas tolik není. Zatím to vypadá jako "ZAŠLAPNÝ PROJEKT"
- Shiva
- Častý návštěvník
To je sice pravda, ale 300m nebo dokonce 500m strelba zadnou strelnici neuzivi. v cesku je radove 30 strelcu co strili pravidelne odstrelku a to jeste z nich ma vetsina upravene zbrane pro Olomouc, coz s odstrelkou nema nic spolecneho. je to zmrzaceny F-klas. V okamziku kdy se udelaji zavody vice realne, tito strelci neprijedou protoze jejich vybaveni nebude vhodne, lepe receno, ztrati vyhodu BR flint. Myslivci na strelnici nechodi, majitel (myslivecka jednota) si tam dela sve zavody bud zadarmo nebo za rezijni cenu. takze tam taky penize nejsou. IPSC se semiauto, to je hodne rozsirene, ale rekl bych ze tato strelnice na to neni koncipovana a naklady na upravy se hned tak nevrati.
Strelnici zivi broky a pistole. Takze z hlediska ekonomiky strelnice placete hezky ale na blbem hrobe.
tim nechci rici, ze bych pana spravce nejak omlouval. Na to aby strelnice fungovala a vydelavala, tak tam musi spravce byt celou dobu. musi se poskytovat sluzby kolem. Musi se organizovat souteze aby se takhle zabita strelnice ozivila.
Mozna ze nekomu nevadi stoly co se hybou a houpaci kancelarske zidle. Ale strelic kteri investovali do sveho vybaveni rekl bych kolem 200k chteji ke strelbe vetsi komfort a vetsi stabilitu.
Strelnici zivi broky a pistole. Takze z hlediska ekonomiky strelnice placete hezky ale na blbem hrobe.
tim nechci rici, ze bych pana spravce nejak omlouval. Na to aby strelnice fungovala a vydelavala, tak tam musi spravce byt celou dobu. musi se poskytovat sluzby kolem. Musi se organizovat souteze aby se takhle zabita strelnice ozivila.
Mozna ze nekomu nevadi stoly co se hybou a houpaci kancelarske zidle. Ale strelic kteri investovali do sveho vybaveni rekl bych kolem 200k chteji ke strelbe vetsi komfort a vetsi stabilitu.
- Niripe
- Pravidelný návštěvník
Dedak píše:No úsměvný to je teď i mně, ale když jsem seděl v tom autě . . . .
A co místo stížností přijít s vlastním řešením? Myslím třeba založit nějaký střelecký klub a usilovat o pronájem této střelnice. Určitě bude v okolí více nespokojených střelců, kteří by rádi, aby se něco změnilo.
-
komisar - Častý návštěvník
Shiva:Brokova tam je..a prevazne prazdna..Jednoduse to musi provozovat clovek s podnikavou mysli..Strelnice se musi spojit s moznosti pujcovani zbrani,moznosti koupe streliva,popripade komponentu na prebijeni,doplnku a pod.Samozrejme nejvice vydelava brokova,to mas pravdu (cena holubu + brokovych naboju).
Poradani soutezi ti taky neco prinese.At uz na startovnem,tak na obcerstveni,ktere by melo byt samozrejmosti.
Dalsi plus jsou kontakty na ozbrojene slozky a smlouva s nimi.(jiste vis o cem mluvim)
Niripe:uz se na tom pracuje..(bohuzel MJ pry nemela dobre zkusenosti s pronajmem strelnice a proto zatim o pronajmu neuvazovali),nicmene budu snahu vyvijet dal
Poradani soutezi ti taky neco prinese.At uz na startovnem,tak na obcerstveni,ktere by melo byt samozrejmosti.
Dalsi plus jsou kontakty na ozbrojene slozky a smlouva s nimi.(jiste vis o cem mluvim)
Niripe:uz se na tom pracuje..(bohuzel MJ pry nemela dobre zkusenosti s pronajmem strelnice a proto zatim o pronajmu neuvazovali),nicmene budu snahu vyvijet dal
-
sided - Moderátor
RoXoR píše: Vlastníkem je myslivecká jednota
Obávám se že tohle je jádro problému. Nechci rýt do myslivců, ale koukněte kolem sebe kolik mysliveckých střelnic leží ladem, byť by to byla jen "baterka" a kolik jich už bylo zrušeno protože sdružení které je vlastnilo nemělo chut je provozovat a bez provozu nebyly prachy na údržbu, atd...... A na většině těch které dosud "fungují" nebo spíš existují se jednou do roka povinně nastřelí flinty začátkem května na srnce a v lepším případě střelí pár holubů pokud nejsou líní donést i brokovnice.
- Shiva
- Častý návštěvník
Moje informace jsou jine. Nicmene pro strelnici neni rozhodujici postavit dva stavy na 500m ale investice do dulezitejsich projektu.
Jak psano vyse, strelnice sama o sobe pro dlouhou flintu se neuzivi. je to o sluzbach kolem. a to je investice na hezkych par milionu.
Jak psano vyse, strelnice sama o sobe pro dlouhou flintu se neuzivi. je to o sluzbach kolem. a to je investice na hezkych par milionu.
-
komisar - Častý návštěvník
Ja to nemam z informaci,ale vidim to tam..Na brokove jsem tam videl nekoho 3x.slovi trikrat od lonskeho srpna.
Ano je to o sluzbach kolem..Nicmene investice do strelnice Svetnov,tak aby byla komercne dobre provozovatelne (jedna se o venkovni strelnici,kde odpada nejnarocnejsi polozka a to vzduchotechnika) je v radu nekolika stotisicu.Pokud ovsem nechces provozovat u strelnice legalni restauraci
Jinak co se tyce ceny celeho objektu (pozemky vcetne budovy) padla suma ze strany MJ 14mil.(toto je zprostredkovane od spravce)
Ano je to o sluzbach kolem..Nicmene investice do strelnice Svetnov,tak aby byla komercne dobre provozovatelne (jedna se o venkovni strelnici,kde odpada nejnarocnejsi polozka a to vzduchotechnika) je v radu nekolika stotisicu.Pokud ovsem nechces provozovat u strelnice legalni restauraci

Jinak co se tyce ceny celeho objektu (pozemky vcetne budovy) padla suma ze strany MJ 14mil.(toto je zprostredkovane od spravce)
- Shiva
- Častý návštěvník
zamer strelnice je kapanek jiny. jsou tam velke investice do pozemku kolem, rovnez (v ocich MJ) velke investice do tech zdenych boud na vrhacky, za potokem je myslim novy prusek s prasetem ci jak se to jmenuje.
Na to aby to fungovalo, tak tam musi byt clovek pritomen na plny uvazek. Nevim jak kdo, ale spocitej si za kolik bys chtel na te strelnici byt. rovnez tam musis mit neco na bydleni, k tomu najem strelnice, energie atd. Uz jen obchod a pujcovani zbrani, to neni jako mit doma nacerno xy naboju ve sklepe.
Musi tam byt ubytovaci prostory pro lidi. Pokud chces varit, tak samozrejme to muzes delat formou klubu. sesli jsme se kazdy neco prinesl a uvarili jsme si. Jenze ver mi, budes trnem v oku a budes tam mit kontrolu za kontrolou. takze pohostinctvi te nemine. a uz vubec ne, kdyz budes chtit poradat souteze.
problem s ochranarema kvuli potoku je dalsi vec.
Na to aby to fungovalo, tak tam musi byt clovek pritomen na plny uvazek. Nevim jak kdo, ale spocitej si za kolik bys chtel na te strelnici byt. rovnez tam musis mit neco na bydleni, k tomu najem strelnice, energie atd. Uz jen obchod a pujcovani zbrani, to neni jako mit doma nacerno xy naboju ve sklepe.
Musi tam byt ubytovaci prostory pro lidi. Pokud chces varit, tak samozrejme to muzes delat formou klubu. sesli jsme se kazdy neco prinesl a uvarili jsme si. Jenze ver mi, budes trnem v oku a budes tam mit kontrolu za kontrolou. takze pohostinctvi te nemine. a uz vubec ne, kdyz budes chtit poradat souteze.
problem s ochranarema kvuli potoku je dalsi vec.
- Niripe
- Pravidelný návštěvník
komisar píše:Niripe:uz se na tom pracuje..(bohuzel MJ pry nemela dobre zkusenosti s pronajmem strelnice a proto zatim o pronajmu neuvazovali),nicmene budu snahu vyvijet dal
Držím palce ať to vyjde.
-
Já tam včera byl. Po 4 měsíčním využívání služeb krytých střelnic jsem prostě neodolal a...
zhruba v 11:00 jsem zavolal panu správci. Vzal mi to hned napoprvé, představil se do telefonu, takže jsem si byl fakt jistej že volám správně
Když jsem mu vyjevil své přání, doslova mi vyrazil dech svou odpověďí : "Jo odpoledne tu někoho mám,ale kdyby vám nevadilo chvíli počkat tak kolem třetí by tu mělo být volno tak přijeďte určitě se domluvíme." Dojel jsem v 15:10, dokonce si pamatoval že sem volal. zhruba 15 minut jsem čekal až se dočkal, pěkně si zastřílel, poděkoval, zapaltil a jako bonus dostal pokladní doklad
Doufám, že to nebylo jen tím sluníčkem...
zhruba v 11:00 jsem zavolal panu správci. Vzal mi to hned napoprvé, představil se do telefonu, takže jsem si byl fakt jistej že volám správně

-
-
-
-
-
praxus - Pravidelný návštěvník
Já se tam ted někdy chystal (ještě jsem tam nebyl) ,ale s těch vašich reakcí jsem vcelku udiven.O co tam jde ,povídej,přeháněj,správce je nějákej magor nebo co......?
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři