-
MiRaS - Častý návštěvník
-
Milan N. - Moderátor
- okin72
- Nový uživatel
-
alfonss - Grafoman
-
MiRaS - Častý návštěvník
-
Frank - Pravidelný návštěvník
- mateus
- Pravidelný návštěvník
-
PN - Příspěvky: 216
Mně všechno funguje, jak má (mám devítku v normální velikosti), po "několika málo tisících". Já jsem víkenďák.
Akorát jsem oproti původnímu nadšení zjistil, že z range-safe ocelákama mám přeci jen problém, zhruba tak od sedmdesáté-osmdesáté ráně, když se hlaveň prohřeje, začnou zůstávat nábojnice v komoře. No co, aspoň mám motivaci používat na zavřené střelnici nontoxy
Akorát jsem oproti původnímu nadšení zjistil, že z range-safe ocelákama mám přeci jen problém, zhruba tak od sedmdesáté-osmdesáté ráně, když se hlaveň prohřeje, začnou zůstávat nábojnice v komoře. No co, aspoň mám motivaci používat na zavřené střelnici nontoxy

-
Frank - Pravidelný návštěvník
-
Shadowhawk - Pravidelný návštěvník
Re: Springfield XD
Ahoj, potřeboval bych poradit. Hodlám kupovat novou pistoli a rozhoduju se mezi XD a HK P30. Může mi někdo poskytnou vlastní zkušenosti nebo postřehy, popž.porovnání těchto dvou zbraní? Jsem vděčný za jakýkoliv názor. Díky.
- stenliX
- Nový uživatel
Zdravím, neví někdo, kde bych sehnal nějaké informace o XDmku, ať sem hledal jak sem hledal zatím sem nic neobjevil, pokuď nepočítám zahraniční fora, tam je toho dost. Ale jelikož moje znalost angličtiny není moc veliká:-) tak sem vyčetl jen základní fakta a koukal na obrázky. Budu teda moc rád za každej postřeh a informaci ohledně této zbraně, jelikož až se objeví u nás tak bych po ní rád skočil, ale to asi nebudu sám. Předem všem děkuju.
-
cartmann - Pravidelný návštěvník
recenze je na www.aegisteam.cz
v devitce XDcka jsou skladem u Brymove ve vsech velikostech.....
V 0,45 ACP je vesmes nerealne sehnat,podle ProArms cekacka na roky.. nikdo nevi kolik kusu se sem dostane a kdy...
v devitce XDcka jsou skladem u Brymove ve vsech velikostech.....
V 0,45 ACP je vesmes nerealne sehnat,podle ProArms cekacka na roky.. nikdo nevi kolik kusu se sem dostane a kdy...
- chocholo
- Občasný návštěvník
Zkusil jsem napsat primo do HS Arms (ti co pro Springfield XDcka vyrabeji) a XD (HS-9 4" Service (9x19)) stoji vcetne dopravy 554 Euro. Pristi dodavka v zari 2009.
The Export Price for the HS-9 4" Service (9x19) is € 529.- incl. all fees for the export permit. The Shipping to CZ is about €25.- with ....
Because of some state agency order we are completely sold out, the next container with the pistols will come Sept/Okt 2009.
-
MiRaS - Častý návštěvník
stenliX se ale ptá na Springfield XDM a ne Springfield XD
XDM se u nás zatím neprodává, ani se ještě (pokud vím) nepodařilo nikomu XDM do ČR přivézt. Poptávka v USA je vysoká a na export se tedy nedostává
Také mě láká XDM a to v 9mm Luger. Pokusím se asi koncem roku o objednávku, snad se ho potom do jara dočkám
XDM se u nás zatím neprodává, ani se ještě (pokud vím) nepodařilo nikomu XDM do ČR přivézt. Poptávka v USA je vysoká a na export se tedy nedostává

Také mě láká XDM a to v 9mm Luger. Pokusím se asi koncem roku o objednávku, snad se ho potom do jara dočkám

- stenliX
- Nový uživatel
Tak si konečně někdo všiml, že sem psal XDM a ne XD
. Jinak až bude možnost tak mám taky zálusk na XDM v 9mm luger.

- Shivalnen
- Nový uživatel
Zdravím. Nevíte jestli bude během letoška nebo příštího roku možné v čechách sehnat 4" XD ve 40SW? Nebo zda je možný se domluvit s někým kdo je sem objednává?
- Edavid
- Nový uživatel
Zdravím.Měl bych dotaz k XD SubComp.v 9mm.Vystříleno asi 2500.Poslední dobou pozoruji,že se mě mění vertikálně záměrná.Když byla nová,musel jsem mířit na spodek černého MPT,teď asi 8-9,abych se dostal na střed terče.Navíc začínám mít pocit,že po každém čištění je to zase trochu jinde. Prý to dělá pokaždé jiné světlo na střelnici/nevěřím/,sedá si hlavěň/kdo vi/.Jinak soustřel v pořádku. Nenapadá někoho nějaký důvod? Díky
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- Edavid
- Nový uživatel
Asi 5 cm. Dokonce si vzpomínám,že jednou chodila i na flek,což by bylo asi 9cm. Napadla mě ještě vratná pružina s tyčkou.Čistím po každém střílení a poloha při sborce bude pokaždé jiná. Nevím.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty