-
travis - Příspěvky: 882
zbraně v praxi
MarKu, máš pravdu, ještě je třeba ho zezadu přemáznout teleskop. obuškem, ideálně přes sval nad klíční kostí nebo triceps. Jen tak do nich, do šmejdů.
- Faber
- Občasný návštěvník
-
David Laxa - Pravidelný návštěvník
Dnes byla manželka přepadena v obchodě. Žena k ní přistoupila se zbraní v ruce a požadovala peníze. Manželka zareagovala "v klidu předala ženě tržbu a po jejím odchodu zavolala policii" . No tak jsem si to představoval, ale skutečnost byla trochu jiná. Manželka zareagovala v klidu, odebrala útočnici zbraň, s použitím násilí ji vyprovodila z obchodu, v obchodě se zamknula, zavolala 158čku a po jajich příjezdu jim předala odebranou zbraň. No nevím jestli bych to zvládl lépe, ale byl bych určitě klidnější kdyby jí radši dala ty peníze!!!
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
Brigadier - Pravidelný návštěvník
-
- oupi
- Častý návštěvník
-
Jimi - Moderátor
-
-
DK - Pravidelný návštěvník
- nora
- Pravidelný návštěvník
-
Anorektik - Častý návštěvník
nora: Pokud nebyl přímo poštván a dosud si nekousl, raději bych ho neřešil rovnou palnou zbraní, mohl bys taky narazit na ozbrojeného páníčka. A myslím si, že je nás tu více takových, co mají raději svého psíka než úplně cizího vraha vlastních (zdůrazňuji nevinných) zviřátek - ale abych to uvedl na pravou míru, spíše hledej v tématech o psících...
- nora
- Pravidelný návštěvník
-
Ivoshek - Častý návštěvník
Anorektik píše:nora: Pokud nebyl přímo poštván a dosud si nekousl, raději bych ho neřešil rovnou palnou zbraní, mohl bys taky narazit na ozbrojeného páníčka. A myslím si, že je nás tu více takových, co mají raději svého psíka než úplně cizího vraha vlastních (zdůrazňuji nevinných) zviřátek - ale abych to uvedl na pravou míru, spíše hledej v tématech o psících...
Jinak řečeno, nech se pokousat nebo tě zastřelím? Kdéépááák pane.
-
hetzer - Častý návštěvník
-
Hetzer: To je sice možné, leč když pes už drží zubama (třeba jenom zlehka) a ty mu takovouhle ubalíš, tak se vlastně tim jak mu cvaknou čelisti kousneš sám. Vyzkoušeno na sobě když jsem psa odnaučoval dělat mi při hře modřiny
A když si ještě nekousnul ale krouží kolem a tak, tak se hodně nahlas sháním po páníčkovi - že jinak jeho miláčkovi dám dejchnout slzáku, nebo mu během výpadů na mě vykopu zuby z držky pohorkama - a to bys viděl ten fofr jak jde pes na vodítko ...

A když si ještě nekousnul ale krouží kolem a tak, tak se hodně nahlas sháním po páníčkovi - že jinak jeho miláčkovi dám dejchnout slzáku, nebo mu během výpadů na mě vykopu zuby z držky pohorkama - a to bys viděl ten fofr jak jde pes na vodítko ...
-
To Nora:
A jinak co jsem četl o zvedání malých psíků, tak to je snad to nejhorší co můžeš udělat - největší bitky jsou když 2 přibližně stejně velcí psi soupeří o nadvládu (vypadá to děsně ale pokud žádný nemá na začátku výhodu, ani neteče moc krve, prostě sem tam nějaký to ucho, packa a tak). Když jsou rozdíly ve velikosti výrazné tak ten větší z toho malýho má akorát tak srandu jak ten malej má nervy v kýblu. Pokud jsou rozdíly menší, pak je to o tom kterej se dřív vzdá (lehne si na záda a nechá se očichat, nebo se přičapne k zemi) a je klid. Tolik jsem vypozoroval za 8 let ale bacha týká se to pouze psů volně puštěných, pokud je jeden nebo oba na vodítku tak často preventivně útočí (dle mě mají mindrák z toho že jsou na špagátu). Tím že vlastně psíka zvedneš do úrovně obličeje zabráníš vytvoření přirozené hirearchie a dosud spíše zvědavé tele jde zkoumat objekt zájmu i s tebou - a když se náhodou něco semele máš velkou šanci vypadát jako "Fredy Krůgr". Ale to o tom zvedání je pouze teoretická informace.
Dosud jsem slyšel asi o 3 psech že všechno (vč. menších psů) co se jim vejde do mordy, tak s tim zatřepou a vyplivnou mrtvolku - čili psech "zabijácích".
A jinak co jsem četl o zvedání malých psíků, tak to je snad to nejhorší co můžeš udělat - největší bitky jsou když 2 přibližně stejně velcí psi soupeří o nadvládu (vypadá to děsně ale pokud žádný nemá na začátku výhodu, ani neteče moc krve, prostě sem tam nějaký to ucho, packa a tak). Když jsou rozdíly ve velikosti výrazné tak ten větší z toho malýho má akorát tak srandu jak ten malej má nervy v kýblu. Pokud jsou rozdíly menší, pak je to o tom kterej se dřív vzdá (lehne si na záda a nechá se očichat, nebo se přičapne k zemi) a je klid. Tolik jsem vypozoroval za 8 let ale bacha týká se to pouze psů volně puštěných, pokud je jeden nebo oba na vodítku tak často preventivně útočí (dle mě mají mindrák z toho že jsou na špagátu). Tím že vlastně psíka zvedneš do úrovně obličeje zabráníš vytvoření přirozené hirearchie a dosud spíše zvědavé tele jde zkoumat objekt zájmu i s tebou - a když se náhodou něco semele máš velkou šanci vypadát jako "Fredy Krůgr". Ale to o tom zvedání je pouze teoretická informace.
Dosud jsem slyšel asi o 3 psech že všechno (vč. menších psů) co se jim vejde do mordy, tak s tim zatřepou a vyplivnou mrtvolku - čili psech "zabijácích".
-
Z důvodu zřejmé nepodstatnosti smazáno
Naposledy upravil Anorektik dne 03.01.2008 23:16, celkově upraveno 1
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA