- tomasb
- Pravidelný návštěvník
ale ta kulovnice tam je!!jestli najedeš na nabídku kulovnic tak pod nabídkou lite je uvedena a vyobrazena-jako posledníARES píše:RMP píše:Na českých stránkách a dokonce v českém ceníku je zbraň nabízena, ale až v obchodě se dovím, že jeden kus koupit nelze.
Tak to nevím ve kterém ceníku CZUB jsi ji viděl (tedy tu kevlarovou), ale já ji tam na 100% nevidím, z čehož pro mne logicky plyne že není dostupná na našem trhu. A mluvím o ceníku, ne o přehledu vyráběného zboží

- ARES
- Častý návštěvník
Zopakuji pro ty co si to špatně přečetli že TOMASB. Napsal jsem v CENÍKU ne v NABÍDCE. To že je to v seznamu zboží které vyrábějí ještě neznamená že je dostupná na našem trhu, i když je to postavené na hlavu. Dostupné je to pro mne ve chvíli, kdy to vidím v CENÍKU a je u toho CENA (to jsou takové ty čísla, která ti říkají kolik barevných papírků za ni necháš na pultě)
Přirovnal bych to k tomu, když v USA jsou v nabídkách i pistole s více než 10ti náboji v zásobníku. Pro ně prostě dostupné nejsou. Tam je to omezením ze zákona, tady je to blbostí fabriky. Co naděláš

Přirovnal bych to k tomu, když v USA jsou v nabídkách i pistole s více než 10ti náboji v zásobníku. Pro ně prostě dostupné nejsou. Tam je to omezením ze zákona, tady je to blbostí fabriky. Co naděláš
-
RMP - Častý návštěvník
www.czub.cz - kliknutím na vlaječku přepnu na češtinu, dále "kde koupit". Následuje "ceník". Tam najdu "kulovnice", tam najdu CZ 527Varmint (bez přívlastku, když jinde kevlar uveden není, tak předpokládám, že je pod tím zahrnut). No a v ní (uvedena cena 16 790,-, to ale beru, že je to za základní model ve dřevě)je sdělení "K dispozici také s kevlarovou a laminátovou pažbou".
Pro koho je k dispozici, resp. pro koho je to sdělení? Pro koho vůbec je ta česká verse stránek? Pro Američana se zálibou ve střelectví a bohemistice? Bude nějaký američan prohledávat český ceník? Ale jo, je tam ta obligátní formulace "CZUB si vyhrazuje....atd."
To už by mi přišlo lepší, prostě do stránek umístit pár fotek, a komentář "ceny a možnost dodání Vám rádi sdělíme tam a tam".
Ale je to jejich věc, já tam nakupovat nepotřebuju a ani není mým koníčkem hledat faktické chyby v prezentacích. Spíš mi jde o to, že když už někdo do krámu v dobrém rozmaru zabloudí, tak si připadá jako podivín, a o poptávaném zboží se tam pomalu dovídají prodavači od něj.
Pro koho je k dispozici, resp. pro koho je to sdělení? Pro koho vůbec je ta česká verse stránek? Pro Američana se zálibou ve střelectví a bohemistice? Bude nějaký američan prohledávat český ceník? Ale jo, je tam ta obligátní formulace "CZUB si vyhrazuje....atd."
To už by mi přišlo lepší, prostě do stránek umístit pár fotek, a komentář "ceny a možnost dodání Vám rádi sdělíme tam a tam".
Ale je to jejich věc, já tam nakupovat nepotřebuju a ani není mým koníčkem hledat faktické chyby v prezentacích. Spíš mi jde o to, že když už někdo do krámu v dobrém rozmaru zabloudí, tak si připadá jako podivín, a o poptávaném zboží se tam pomalu dovídají prodavači od něj.
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
Cau.Tak jsem se def.rozhodl pro razi 308 W.Ale kdyz ted ctu vase nazory tak jsem dost zmatenej...Koukam ze CZ asi nic moc..ja mel za to ze pro zacatek to bude super zbran ale ted si tim uz jistej nejsem..Nekdo mi tu napsal at zajedu primo do CZUB a reknu jim ¨ze tu pusku chci na zavody..docela me to zarazilo...To si daj na ni vic zalezet nebo co??
Ma nekdo zkusenost s CZ 700 Sport??

Ma nekdo zkusenost s CZ 700 Sport??
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
-
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
-
Závody teď budou 9.11, na Daskabátě je to čtvrtek, neboť je to policejní zaměstnání v pracovní době.
Tabulky ti spočítá balistickej program, kterej si koupíš.
Jeden z nich je na www.ballistica.cz, jsou i jiný, já používám tento.
Tabulky ti spočítá balistickej program, kterej si koupíš.
Jeden z nich je na www.ballistica.cz, jsou i jiný, já používám tento.
- Stařec
- Pravidelný návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
- ARES
- Častý návštěvník
- Shiva
- Častý návštěvník
Běžné pravidlo říká
3 rány jsou dostačující na prokázání přesnosti zbraně
5 ran na střelce.
Pří hledání přesných laborací střílím vždy 2x5ran (pokud to není lovecká s tenkou hlavní). Vždy pečlivě sleduji kolik ran mohu vystřelit než mi začne zahřátí hlavně kecat do výsledku.
Je jedno jestli střílíš 3 nebo 5 (víc už je otázka času kdy ty uděláš chybu soustřel si skazíš) ale důležitější je střílet více tří nebo pěti raných položek opakovaně.
3 rány jsou dostačující na prokázání přesnosti zbraně
5 ran na střelce.
Pří hledání přesných laborací střílím vždy 2x5ran (pokud to není lovecká s tenkou hlavní). Vždy pečlivě sleduji kolik ran mohu vystřelit než mi začne zahřátí hlavně kecat do výsledku.
Je jedno jestli střílíš 3 nebo 5 (víc už je otázka času kdy ty uděláš chybu soustřel si skazíš) ale důležitější je střílet více tří nebo pěti raných položek opakovaně.
-
tom - Častý návštěvník
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
-
- Shiva
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Sportovní a lovecké