-
S474N - Častý návštěvník
Obelix: predmet me profese je v tomto temazu znacne mimo tema a take se zde ani okrajove neresi. Nevidim tedy duvodu, proc bych te mel s tim jakkoliv seznamovat. To, ze Vondracek dela u MP myslim vi kazdy a proti nemu vubec nic nemam, protoze to neni radova slapka, ktera hleda potencionalni obeti sve buzerace. Nikde jsem nerekl, ze stejny "buzerant" si i ty, nicmene v radach obecnich policii se podobnych individui vyskytuje nepomerne vice, nez v jinych oblastech lidske cinnosti.
Ad to co si psal Anorektikovi - neznas me a uz si poustis fantazii na spacir. Vubec neznas styl meho jednani - nikdy jsem nemel pri jednani se straznikem zadny zachvat ci cokoliv podobneho, naopak vuci MP je idealni naprosto asertivni jednani s nekolikanasobnym opakovanim, protoze jim to napoprve asi jejich zavity v hlave nevezmou. Kolikrat je clovek musi tlacit i do toho, aby se podivali do sveho Rodokapsu (rozumu do kapsy), protoze vubec neznaji zakony. A diktafon? Ano, ten nosim prave kvuli straznikum, kteri se vubec neumi chovat a jeste i vyhrozuji...
Ad to co si psal Anorektikovi - neznas me a uz si poustis fantazii na spacir. Vubec neznas styl meho jednani - nikdy jsem nemel pri jednani se straznikem zadny zachvat ci cokoliv podobneho, naopak vuci MP je idealni naprosto asertivni jednani s nekolikanasobnym opakovanim, protoze jim to napoprve asi jejich zavity v hlave nevezmou. Kolikrat je clovek musi tlacit i do toho, aby se podivali do sveho Rodokapsu (rozumu do kapsy), protoze vubec neznaji zakony. A diktafon? Ano, ten nosim prave kvuli straznikum, kteri se vubec neumi chovat a jeste i vyhrozuji...
-
S474N - Častý návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
S474N - Častý návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
S474N - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
-
Rys - Pravidelný návštěvník
S474N píše: Naopak s cim jsem se setkal pravidelne, byla buzerace ze strany mestaku - jednou dokonce i z jejich strany vyhrozovani s nozem v ruce.
1-

2- měj sji podat trestní oznámení
S474N píše: Starej po tobe chce pravidelne vykazane pokuty.
1- nechce
2- odevzdám je i tak a klidně probereme i jiné problémy než je vybírání pokut.
S474N píše:[Jak muze vedet, ze jsem ridic, kdyz jdu k autu, ktere je nekde zaparkovane?
Zřejmě si opravdu zasloužíš jiné oslovení.
S474N píše:Husi kuzi z nekoho, jehoz prirozena inteligence je pod vseobecne uznavanym prumerem (pozor, nebrat osobne)? Spise naopak, vzdycky mi stoupne tlak a vidim rude.
Asi by ses uplatil v "aktech X". Málokdo dokáže změřit IQ pohledem.
-
4mike - saigaholic
-
S474N - Častý návštěvník
4mike: nemam tu potrebu, ale diky za nabidku
))))
Rys: a kde beres jistotu,ze jsem to TO nepodal? Naopak, kdyz zde cokoliv napisu, tak jsem z tve a Obelixovi strany narcen husi kuzi ci kdovijak.
ad 2) zajimave ze ve vetsich mestech je toto na beznem poradku - Praha, Brno, Opava
ad 3) jako osloveni bohate staci DOBRY DEN PANE. Myslel-li si neco jineho, tak to zde konkretne napis
ad 4) Jsou jiste fyziologicke znaky, dle kterych se da ona inteligence alespon hrube odvodit. Nemluve o neupravenem vzhledu ala bezdomovci, ci rude "propite" nosy.
PS. jeslti s tim ma moderator tady problem, tak se klidne muzeme presunout vedle.
http://forum.mujglock.com/viewtopic.php?t=1296

Rys: a kde beres jistotu,ze jsem to TO nepodal? Naopak, kdyz zde cokoliv napisu, tak jsem z tve a Obelixovi strany narcen husi kuzi ci kdovijak.
ad 2) zajimave ze ve vetsich mestech je toto na beznem poradku - Praha, Brno, Opava
ad 3) jako osloveni bohate staci DOBRY DEN PANE. Myslel-li si neco jineho, tak to zde konkretne napis
ad 4) Jsou jiste fyziologicke znaky, dle kterych se da ona inteligence alespon hrube odvodit. Nemluve o neupravenem vzhledu ala bezdomovci, ci rude "propite" nosy.
PS. jeslti s tim ma moderator tady problem, tak se klidne muzeme presunout vedle.
http://forum.mujglock.com/viewtopic.php?t=1296
-
Wojtyla - Příspěvky: 514
panové, neznám ani jednoho z vás, takže soudy o inteligenci a podobně nechávám stranou, ale to co tu předvádíte je vrcholně trapné...
S474N:....upozornuju, že sám policii moc ve svym okolí nemusim a když ke mě jdou, tak mám (i když jsem nic neprovedl) z jejich jednání pocit, že jsem něčím vinen......ale ty seš příteli hroznej demagog....
no flame pls....
S474N:....upozornuju, že sám policii moc ve svym okolí nemusim a když ke mě jdou, tak mám (i když jsem nic neprovedl) z jejich jednání pocit, že jsem něčím vinen......ale ty seš příteli hroznej demagog....
no flame pls....
-
Rys - Pravidelný návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
Anorektik - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
- Obelix
- Častý návštěvník
-
para - Pravidelný návštěvník
- Obelix
- Častý návštěvník
-
para - Pravidelný návštěvník
Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / Zahraničí (dovozy, vývozy, legislativní odlišnosti)