cybernetic
Nový uživatel
Nový uživatel

30.10.2006 13:10

tu nejde ani o dosiahnuté vzdelanie -u policie vseobecne-ide o ich ego,ktoré patrične narastie s oblečením uniformy

Wojtyla

30.10.2006 13:17

moje poslední zkušennost s MP me uplne vyrazila dech.....

byl jsem na chalupě služebnim autem a tak se bavime a já dostal divnej pocit že je u nas před barákem, kde jsem parkoval soukr. autem, čištění ulic.....tak sem zavolal na naše MP tak mi řekla dispečerka, že nevi, ale že tam pošle hlídku, at se podívaj.....za 15 min. mi volala ze svyho mobilu...že moje auto je v pořádku, že tam je čištění ulic až za tři dny a že dys prej budu něco potřebovat at volam přímo jí, že to vyřeší......

no čuměl jsem jak puk.....

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 13:22

Wojtyla: vidíš, ona si dovolila Tě obtěžovat, a ještě ze svého soukromého telefonu!! Tam bych vážně zvažoval stížnost, a požadoval minimálně trest smrti... :lol: :lol: :lol:
A z kterýho byla OŘ ?

Wojtyla

30.10.2006 13:24

obelix:....nepleť si lidi....já nejsem bojovníkem proti MP......ale tenhle přístup mě překvapil i přes mé povětšinou kladné zkušennosti s policíí jako takovou...

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 13:27

Wojtyla: já taky netvrdím, že jsi proti nebo pro MP. Jen jsem parafrázoval názor, který tu napsal para. Ale teď vážně, odkud ta šikovná osoba byla?

Wojtyla

30.10.2006 13:27

byla z Prahy 5

Reklama

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:19

4mike píše:čistě za sebe
MP či OP podle mne opodstatnění má, jen bych jim sebral autíčka a radary a nechal je po městech šlapat po svých, podle mne většina kriminality či přestupků jež mne jako daňového poplatníká obtěžuje, má pouliční charakter.

Tak tomu rikam konstruktivni pristup. Takhle bych to videl i ja.

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:23

Obelix píše:...bylo potřeba odnaučit jezdit řidiče na červenou, nic jiného nám nezbývalo. No a při tom se občas šláplo na kuří oko takovým zarytým odpůrcům MP, jako je S747N, a těm se to nedařilo rozdejchat... :lol:

Pokud si dobre za svou karieru ridice pamatuji, tak jsem za celou dobu nejel zamerne na cervenou. Naopak s cim jsem se setkal pravidelne, byla buzerace ze strany mestaku - jednou dokonce i z jejich strany vyhrozovani s nozem v ruce. O dalsich vecech, ktere provedli se radeji ani zminovat nebudu, nema to cenu. Kdyby se radeji penize urcene pro MP predala PCR a ti si najmuli vice lidi...

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:26

Obelix píše:para: tak si na něj podej stížnost, třeba tam ten cápek nebude už pracovat. Navíc jsi byl určitě volit v komunálních volbách, tak to řeš se svým starostou, ať s tím svým poskokem, jak nás nazval S747N, něco udělá.

A nejsi poskok? Starej po tobe chce pravidelne vykazane pokuty. Vzepres se mu snad s tim, ze bys radeji slouzil u skoly a daval pozor na deti? Ne, ty radeji sklopis usi, poskocis a jdes vybirat pokuty - kolikrat i proti zakonum, ale hlavne jenom proto, ze moc dobre vite, ze 90% lidi se zalekne a zaplati misto toho, aby se s vami handrkovali.

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:30

Rys píše:Už to říkal Obelix - co tři roky zkoušky před komisí z MV ČR. Zákon o OP je mnohdy vyžadován v citacích, takže je nutná jeho perfektní znalost. Dost dobrá znalost přestupkového zákona, trestního, o provozu na pozemních komunikacích, o obcích, o krajích, živnostenský zákon, kriminalistika, správní a trestní řád a není to všechno. Pokud nastoupil kolega z PČR, nestačil čumět co všechno by měl znát. Nepodceňoval bych přípravu strážníků na své povolání.

V tom pripade nechapu, ze vzdycky kdyz jsem s nekterym jednal, tak ani nevedel nic o paragrafu 11 (podani vysvetleni) a vzdycky si ho musel nalistovat v tom svem Rodokapsu. To ze me predem nepoucil zde ani nemusim zminovat.

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:31

S747N : tak jsem koukal do své pracovní smlouvy, a je tam napsáno, že jsem strážník. O poskocích tam nebylo ani slovo. Takže nevím, odkud máš tyhle informace.....
Můžeš nám prozradit, čím se živíš ty, že se tak povyšuješ nad nás, strážníky a policisty? Myslím, že tohle by nezajímalo jen mě, tak doufám, že se ke své profesi přihlásíš.

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:35

Obelix píše:PiDiBi : bezdůvodné buzeraci je potřeba se bránit, je ale otázkou, kde končí řešení přestupku v souladu se zákonem, a kde začíná buzerace. Navíc, jak psal para, jsou lidi, co už pozdrav DOBRÝ DEN,pronesený strážníkem MP, berou jako obtěžování a buzeraci :lol:

No nevim, ja se vzdycky sice setkal s DOBRY DEN, ale vzapeti to pokracovalo PANE RIDICI. Tim samozrejme straznik obvykle pasuje kohokoliv do role prestupce. Jak muze vedet, ze jsem ridic, kdyz jdu k autu, ktere je nekde zaparkovane? Ano, tomu rikam vyslovene presumpce viny, respektive policejni provokace. A to jsou ty detaily, ktere tvori celek. Kdyz je clovek upozorni, ze neni ridic, ale majitel, tak to mate videt, jak skacou jako gumidci...

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:39

Obelix: to ze je nekde neco psano neznamena, ze tomu tak ve skutecnosti je. Myslim si, ze moc dobre vis, o cem ja tady mluvim. Je to mozna pro tebe neprijemne, ale je to tak a temito odbockami jinam to chces zahrat do autu.

Cim se zivim ja? Pravidelnou stravou...

A na policisty jsem se tu nepovysoval. A pokud na me chces reagovat, tak prosim vecne a v komentari. Ale sam dobre vis, ze co tu rikam, ze je pravda a proste tam nic nevymyslis.

para
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

30.10.2006 15:42

PiDiBi píše:para: takze kvuli par blbcum u PCR zrusime PCR, kvuli par blbcum u MP zrusime MP a kvuli par blbcum se zbrani zakazeme ZP?

Kdepak sem napsal zrušit MP/OP? :shock:

Myslím, že to co uvádíš už je extrém, páč podle toho by někdo mohl vyprodukovat X dalších institucí a když by někdo namítl není-li to zbytečné, dalo by se mu oponovat tímto způsobem.

Takže aby to bylo jasné, mě vůbec nevadí existuje-li MP nabo ne, když na ní někdo chce spoléhat, prosim, je to jeho věc.
Já s nima prostě nemám dobré zkušenosti a proto je můj postoj k nim takový jaký je. Až mně třeba přesvětčej o opaku klidně tento svůj názor přehodnotim, ale zatím se tak nestalo. :wink:
Naposledy upravil para dne 30.10.2006 15:43, celkově upraveno 1

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:42

S747N : no nevím, ale mám za to, že pokud někdo sedí ve vozidle, má ruce na volantu, a je nastartovaný motor, navíc když se to vozidlo pohybovalo, bude to nejspíš řidič. Teda pokud to auto není na dálkové ovládání, protože ten dotyčný by ho řídit nedovedl... :lol:
Na druhou stranu, předpokládám, že vlastní řidičský průkaz, takže řidič občas jsi, takže na tom oslovení nevidím nic urážejícího. To, kdo s vozidlem přijel a zaparkoval ho, je věc jiná.
Jak tak ale čtu to, cos napsal, ty máš husí kůži už v okamžiku, kdy zahlídneš strážníka, nebo jejich služební auto. Asi bys měl navštívit dobrého psychoterapeuta, to je potřeba podchytit včas, aby z toho nebyla práce jen pro doktora Chocholouška.

Anorektik
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:48

Kdyz uz tak drbete MP tak co je pravdy na tom, ze maji v kapse diktafon aby az si na ne budou obcane stezovat to mohli pomoci tohoto vyvratit ? Jinak v tom spotu co to tam ukazovali tvrdili, ze kdyz si obcan stezuje a MP nedolozi nahravku ze tomu bylo jinak je MP presumcne vinen. Videl jsem to asi pred pul rokem ale nepochopil jsem z toho jestli se to tyka jen toho mesta jejichz velitel MP tam hovoril, nebo vsech MP. Jak to tedy je ?

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:49

S747N : koukám, že se za svojí práci stydíš, což je ale jen tvůj problém. Jasně, pochopil jsem, že z duše nenávidíš MP a její zaměstnance, já na druhou stranu zas nemám rád arogantní týpky, co sežrali veškerou moudrost světa. Takže si nemáme co vyčítat, ty si budeš hrát na neohroženého bojovníka proti útlaku řadového občana ze strany ze strany strážníků, a já se budu věnovat šlapání chodníku a jiným aktivitám,s touhle profesí spojených. No a až třeba pojedeš na kurz Aegisu, tak si vzpomeň, že ten člověk, co mu platíš za vědomosti, je hňup zaměstnaný u MP. No a nebo až ti nějaký jiný četník na závodech káže, jak se to má dělat, říkej si, že je to nekompetentní člověk, třeba tě to uspokojí... :lol: :lol: :lol:

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:52

Anorektik: povinnost používat diktafony není za zákona, některé MP ji používají právě proto, aby zvedly úroveň svých strážníků, a také aby ti strážníci byli chráněni před lidmi typu S747N, kteří mají alergický záchvat, jen na ně promluví někdo v uniformě MP. :lol:

S474N
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:52

Obelix: ze ty v celkovem rozruseni ani nectes, co jsem zde napsal a nebo jenom zamerne prekrucujes situaci podle sveho?

S474N píše:No nevim, ja se vzdycky sice setkal s DOBRY DEN, ale vzapeti to pokracovalo PANE RIDICI. Tim samozrejme straznik obvykle pasuje kohokoliv do role prestupce. Jak muze vedet, ze jsem ridic, kdyz jdu k autu, ktere je nekde zaparkovane? Ano, tomu rikam vyslovene presumpce viny, respektive policejni provokace. A to jsou ty detaily, ktere tvori celek. Kdyz je clovek upozorni, ze neni ridic, ale majitel, tak to mate videt, jak skacou jako gumidci...

Husi kuzi z nekoho, jehoz prirozena inteligence je pod vseobecne uznavanym prumerem (pozor, nebrat osobne)? Spise naopak, vzdycky mi stoupne tlak a vidim rude.

PS. s tim kontaktem na psychoterapeuta - zkusim to, das mi prosim kontakt na tveho?

Obelix
Častý návštěvník
Častý návštěvník

30.10.2006 15:56

S747N : nemám důvod něco překrucovat,jen říkám svůj názor. Psychoterapeuta si budeš muset najít , nejlépe v blízkosti svého bydliště, abys to neměl daleko. Já zatím žádného nepotřebuji, ale pokud bych se měl potkávat s lidma jako ty, byl by zapotřebí.
P.S. Napočítej do 10 a dočítej příspěvky do konce... :lol:

PředchozíDalší

Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc / Zahraničí (dovozy, vývozy, legislativní odlišnosti)