-
BARRY - Moderátor
Re: Nová úprava stránek
Stále se mi odkazy neotvírají v novém okně. Je problém u mě, nebo se to tu nedá nastavit? Jsem na to od předchozí verze zvyklý a tady se musím každou chvíli znovu přihlašovat, protože si prostě okno zavřu
Otvírat přes klávesnici mi nevyhovuje, bo ji mám v "šuplíku" pod deskou stolu.

-
KajaKliment - Častý návštěvník
Barry, taky se mi to stává. Zkus to přes pravé tlačítko na odkazu - otevřít v nové záložce/okně.
-
HV - Častý návštěvník
Nevím kam to plácnout tak to píšu sem. Musím zapět ódu na správce a proběhnuvší upgrade fóra. Je zde opravdu hodně drobných změn k lepšímu.
-
BARRY - Moderátor
Ale to zvládám také, jen je to už moc "práce" proti předchozímu pohodlnému stavu 

- MCM
Jak rekl Bobr, kdyby na to pustili sefove Mitonu Grobianuse hned po prevodu, popripade ten prevod provedli lepsim zpusobem (nedelat to na ostrych datech), nebylo by tolik nasranych jedincu. Podle meho nazoru je problem na vedoucich pozicich. Jestlize takto pracuji bezne, je az zazrak, ze je to tak uspesna firma. Grobianus maka pekne, budme radi, ze s tim nekdo neco dela.
Jinak prosim o to otvirani odkazu v novem okne, dekuji.
Jinak prosim o to otvirani odkazu v novem okne, dekuji.
-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
chlapi prestante si vymyslet, ze znalosti veci vim ze Grobianus dela co muze a co proste novy forum neumoznuje a neni na to hotovy plugin tak proste nebude, a nebylo by ani za mne
streva se fakt vymenit musela je to jak prechod od dosu k windows mozna staloo za to zapermyslet and prechodem k MAX OS X ale to je ted zbytecny plakat
kazdym zasahem Grobianuse je to lepsi a lepsi
kdyz si vzpomenu jak jste nadavali pred 7mi lety jak je system threadu proti forum ala Mageo a MZ hroznej ... a zvykli jste si
stejne tak jste nadavali kdyz jsem zmenil modry barvy na hnedy
mozna bysme se mohli zase vratit k diskuzi o zbranich pomalu
streva se fakt vymenit musela je to jak prechod od dosu k windows mozna staloo za to zapermyslet and prechodem k MAX OS X ale to je ted zbytecny plakat
kazdym zasahem Grobianuse je to lepsi a lepsi
kdyz si vzpomenu jak jste nadavali pred 7mi lety jak je system threadu proti forum ala Mageo a MZ hroznej ... a zvykli jste si
stejne tak jste nadavali kdyz jsem zmenil modry barvy na hnedy
mozna bysme se mohli zase vratit k diskuzi o zbranich pomalu
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Tak jo , ale spokojený budu až to bude samo zmenšovat fotku.A slovo nejde neuznávám. 

-
cpat nekam 10M fotky z fotaku je prasecina,, nauc se to zmensit a orezat u sebe na pocitaci, usetris si cekani pri nahravani a budes to mit vyreseny i pro jine pripady, to ze sme to tady predtim zmensovali je HODNE nestandardni, vetsinou se to zarizne jen maximalni velikosti a snaz se sam
doporucuju IrfanView - http://www.irfanview.cz/ - oznacis co chces oriznout pak das CTRl-Y, potom das resize CTRL-R tam nacpi neco jako 800-600 a dej ulozit - S (ulouit jako), vyber si jpeg format
kdybys mel Mac Os X tam staci pripojit fotak, natahne se to do iPhoto a od tama das export pro web
jo casem se naucis v tom Irfanu zmensovat i davkove ...
doporucuju IrfanView - http://www.irfanview.cz/ - oznacis co chces oriznout pak das CTRl-Y, potom das resize CTRL-R tam nacpi neco jako 800-600 a dej ulozit - S (ulouit jako), vyber si jpeg format
kdybys mel Mac Os X tam staci pripojit fotak, natahne se to do iPhoto a od tama das export pro web

jo casem se naucis v tom Irfanu zmensovat i davkove ...
-
admix - Příspěvky: 1815
-
jak na co, texty samozrejme na obrazek kocky jak lize rendlik staci i 800x600
-
Jojo, ale glock bude asi posilat fotky kveru a tam se hodi vyssi rozliseni
Jinak glocku, kdyz budes chtit vlozit vic fotek v originalnim rozliseni, tak mi je muzes poslat na mail (uz jsi posilal ten lauf z jericha) a ja ti je hodim k sobe na ftpko a nalinkuju 

-
- buml
- Pravidelný návštěvník
vidim tlacitko "Vsechny prispevky" super
tak za me uz jen otevirat odkazy v novem okne a nebo alespon panelu.
Skoda, ze tu praci nedostal do ruky hned clovek ktery vi "vo co go"

tak za me uz jen otevirat odkazy v novem okne a nebo alespon panelu.
Skoda, ze tu praci nedostal do ruky hned clovek ktery vi "vo co go"
-
Pufik - Častý návštěvník
Take bych chtel podekovat Grobianusovi za jeho snahu a dani fora do pouzitelneho stavu.
-
Hungry - Moderátor
Ano, též hodnotím kladně změny posledních dní. Myslím, že ještě pár drobností a bude to vpohodě.
Já jsem si všiml, že URL odkaz je podtržením zvýrazněn jen dokud na něj nekliknu. Pak se to ztratí... Nepřijde mi to jako dobrá funkce, ztěžuje to pak jeho opětovné vyhledání ... Tot můj názor. Otvírání těchto odkazů v novém okně jsem ještě netestoval. Prohlížeč mám IE.
Já jsem si všiml, že URL odkaz je podtržením zvýrazněn jen dokud na něj nekliknu. Pak se to ztratí... Nepřijde mi to jako dobrá funkce, ztěžuje to pak jeho opětovné vyhledání ... Tot můj názor. Otvírání těchto odkazů v novém okně jsem ještě netestoval. Prohlížeč mám IE.
-
MiRaS - Častý návštěvník
-
-
-
BARRY - Moderátor
Mě se také zdá, že to načítá stránku déle, než dřív. Sváděl jsem to na připojení a doufal, že se to zlepší.
- Grobianus
- Moderátor
urquell píše:Grobianus píše:Kdybych to měl shrnout, ten MOD, co mám namysli dělá to, že po odhlášení nepromaže seznam nepřečtených příspěvků, jako to dělá "Zobrazit nové příspěvky" (parametr "newposts"), ale zachovává (a kupí) je mezi sezeními a odečítá ty přečtené (a poskytuje odkaz označit jako přečtené všechny). Přihořívá?
Podle mě je to přesně ono. Přimlouvám se za takové tlačítko, jsem na něj zvyklý z doby před změnou.
Zmiňovaná funkcionalita je nyní k dispozici pod odkazem "Zobrazit nepřečtené příspěvky " mezi odkazy "nové" a "vaše" příspěvky, pod hnavním menu. Je to zmiňovaný Keep Unread MOD a oproti staré verzi nezrušil funkci "Zobrazit nové příspěvky" (ta zobrazuje všechny nové příspěvky jenom od posledního odhlášení bez ohledu na to, jestli jsem je po přihlášení četl nebo ne).
Každému jednotlivému příspěvku přibylo tlačítko "Označit příspěvek jako nepřečtený" v podobě takového malého hnědého lístečku, nalevo od tlačítka "Ohlásit příspěvek" (vykřičník) - jeho použitím se tento a všechny následující příspěvky označí jako nepřečtené a lze se tedy později na toto místo vrátit (např. se seznamu témat tlačítkem "Zobrazit poslední příspěvek" - malý hnědý lísteček se šipkou). Podobně to funguje u soukromých zpráv - stejným způsobem se zpráva dá označit jako nepřečtená.
Seznam nepřečtených zpráv lze pročistit odkazem "Označit všechna fóra/témata jako přečtená" - ten je k nalezení v pravém horním rohu hlavní tabulky a nově taky v pravém spodním (neplatí to v samotném seznamu nepřečtených zpráv, tam to ještě opravím).
Snad je to ta funkce, kterou jste měli namysli, eventuelně dejte vědět (stejně tak pokud by se vyskytly nějaké problémy).
ad. rychlost - u sebe problémy nezaznamenávám a ani nebyla plánována žádná událost předpokládající větší zatížení, ale pokud to přetrvává stále, dejte vědět a zeptám se na to server admina...
ad. odkazy v novém okně/panelu - to má předpokládám platit pro linky v rámci příspěvku (?!) - podívám se na to...
Jinak moc díky za pozitivní ohlasy (a trpělivost)! Další úpravy/opravy se budou objevovat doufejme v podobném tempu...
Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení