-
DeadMan - Častý návštěvník
Re: Seznam střelnic
tak a protože už jsem měl dost těch komerčních střelnic u nás v okolí taky proto že jsem se kolikrát bál o svůj život protože to co tam člověk občas potká je opravdu k neuvěření nemluvě o tom že lidi co nemají zbroják tam občas střílí i bez přímého dozoru (jsou jen pod kamerami) tak jsem hledal vhodnou klubovou střelnici
no a dnes jsem se stal oficiálně členem SSK Orlová-Poruba a hned provětral SKS
http://www.strelniceorlovaporuba.cz/index.php
mám z té střelnice opravdu dobrý pocit a je to co by kamenem dohodil a zbytek dochcal (čili dal bych to i na kole a to jsem celkem lenivec)
z dlouhé se tam dá střílet skrze rouru (bezpečnostní důvody = roura dlouhá 2-3m aby se to nedalo příliš zvednout) až na 70m jinak pistole do 50m
střelby řídí vždy osoba pověřená správcem za jeho přítomnosti která je označena reflexní vestou a kartičkou = paráda
členové střelci jsou dospělí rozumní muži v nejlepších letech (nevím zda tam chodí i ženy) a se vším rádi pomohou
k dispozici jsou i klubová hradla pro zkoušení vlastního střeliva a následnou optimalizaci
no a dešní počasí bylo suprové takže ideálně strávené dopoledne
pokud tu je někdo kdo je rovněž členem nebo tam občas zavítá tak budu rád když se ozve

no a dnes jsem se stal oficiálně členem SSK Orlová-Poruba a hned provětral SKS

http://www.strelniceorlovaporuba.cz/index.php
mám z té střelnice opravdu dobrý pocit a je to co by kamenem dohodil a zbytek dochcal (čili dal bych to i na kole a to jsem celkem lenivec)
z dlouhé se tam dá střílet skrze rouru (bezpečnostní důvody = roura dlouhá 2-3m aby se to nedalo příliš zvednout) až na 70m jinak pistole do 50m
střelby řídí vždy osoba pověřená správcem za jeho přítomnosti která je označena reflexní vestou a kartičkou = paráda
členové střelci jsou dospělí rozumní muži v nejlepších letech (nevím zda tam chodí i ženy) a se vším rádi pomohou
k dispozici jsou i klubová hradla pro zkoušení vlastního střeliva a následnou optimalizaci
no a dešní počasí bylo suprové takže ideálně strávené dopoledne

pokud tu je někdo kdo je rovněž členem nebo tam občas zavítá tak budu rád když se ozve
- Soldier
- Občasný návštěvník
Zdravím, nevíte někdo o střelnici, na které je k odzkoušení Sako TRG ?
(Nejlépe v okolí MS krajíce). Díky, S.
(Nejlépe v okolí MS krajíce). Díky, S.
-
DeadMan - Častý návštěvník
tak pokud MS znamená Moravskoslezský tak nejblíže je 300m Olomouc 

- Soldier
- Občasný návštěvník
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Silně pochybuju , že tuhle zbraň bude někdo pujčovat.A pokud jo tak počítej tak 500 za ránu + náboj.
-
SW_FOX - Grafoman
No pokud jde o běžné TRG tak zkus kontaktovat někoho z majitelů těchto zbraní, nejblíž na OL střelnici to má asi Zdeněk N
zkus se jej zeptat.

- Jam
- Pravidelný návštěvník
zdravím... nevítě někdo o nějaké střelnici v Jihlavě, popřípadě v BLÍZKÉM okolí? předem díky
-
Bobr - Moderátor
třešť, ždár, H. Brod, tady sou veřejné
- open
- Častý návštěvník
- selag
-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
zdravim,mam dotaz.nevite jak funguje strelnice v sedlicich u blatne?pry pan adamec ji uz nema,tel,co na nej mam nemaka,tak nevim.dekuju za info a nakej kontakt,nemuzu se ho dopidit.roman
-
travis - Příspěvky: 882
-
ahoj.strelnice v plzenci je jen pro cleny,mozna s nakym kamosem co je clenem by ses dostal.
chotesov funguje a majitel je tolerantni.bere si jen za prvni hodinu,a nebrani se kdyz uklidis prustrely cehokoliv....jezdim tam rad
chotesov funguje a majitel je tolerantni.bere si jen za prvni hodinu,a nebrani se kdyz uklidis prustrely cehokoliv....jezdim tam rad
- divimi
- Nový uživatel
Pro rotwajlerdick: Střelnice v Sedlici u Blatné funguje; provozní doba je v sobotu po telefonické domluvě
na čísle 777 328 507, v neděli 10-16 hod. Mimo provozní dobu po telefonické domluvě. Každá započatá hodina 100 Kč/osobu. Toto jsem opsal na střelnici, nestřílím tam. Pan Adamec před rokem zemřel
při autonehodě.
na čísle 777 328 507, v neděli 10-16 hod. Mimo provozní dobu po telefonické domluvě. Každá započatá hodina 100 Kč/osobu. Toto jsem opsal na střelnici, nestřílím tam. Pan Adamec před rokem zemřel
při autonehodě.
-
dekuju moc,my tam kolektivne s kempem si dem zapraskat.sem zvedav co budou ti novy rikat.pan adamec nic,jen se smal...
jeste jednou diky roman

-
Kuba - Častý návštěvník
muzu poprosit prazaky, kde se da jednodusse odpoledne vyzkouset brokovnice? dat 5 ran a pryc
dekuju za pomoc 

-
travis - Příspěvky: 882
Na Florenci = AVIM (222 329 328) pokud Ti stačí palpost 18m, ale zavolej tam předem, teď tam jsou až od 14. hod.
- johnee
- Nový uživatel
Kuba: nebo v Sedlci (magnumpraha.cz) i na větší vzdálenost.
Rád bych se zeptal na jednu věc. Rád bych se věnoval trochu víc (byť stále na hobby úrovni) sportovní střelbě (ISSF, pistole 25m), ale v Praze (zejména na jihu) pociťuji silný nedostatek střelnic. Klidně bych se stal členem nějakého klubu, ale z toho, co jsem vygooglil, tak všichni střílejí někde ne Praze 6. Teď jezdím do Sedlce, ale vzhledem ke vzdálenosti v podstatě nemám šanci se tam dostat jindy než o víkendu. Existuje nějaká (klidně klubová) 25m střelnice někde na Praze 4 a okolí? Nemám auto, takže mimo Prahu se moc nedostanu. Bylo by fajn, kdyby se třeba našla střelnice, která má vybavení na ISSF disciplíny (otočné terče). Klidně se stanu členem nějakého klubu.
Díky
Rád bych se zeptal na jednu věc. Rád bych se věnoval trochu víc (byť stále na hobby úrovni) sportovní střelbě (ISSF, pistole 25m), ale v Praze (zejména na jihu) pociťuji silný nedostatek střelnic. Klidně bych se stal členem nějakého klubu, ale z toho, co jsem vygooglil, tak všichni střílejí někde ne Praze 6. Teď jezdím do Sedlce, ale vzhledem ke vzdálenosti v podstatě nemám šanci se tam dostat jindy než o víkendu. Existuje nějaká (klidně klubová) 25m střelnice někde na Praze 4 a okolí? Nemám auto, takže mimo Prahu se moc nedostanu. Bylo by fajn, kdyby se třeba našla střelnice, která má vybavení na ISSF disciplíny (otočné terče). Klidně se stanu členem nějakého klubu.
Díky
-
Tekka - Nový uživatel
Na Praze 4 je jen na Spořilově, ale ta výbavu moc nemá. Nicméně hned u ní je zastávka tram 11.
http://www.ulovcihohuberta.cz/
http://www.ulovcihohuberta.cz/
- johnee
- Nový uživatel
Jojo, o té vím. Někdy jí zkusím, ale cena je vzhledem k Sedlci dost vysoká, takže žádná velká výhra.
Ale díky.
Ale díky.
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři