- Bohemund
- Pravidelný návštěvník
Re: Seznam střelnic
Zato včera v sobotu jsem byl za příšernýho vedra na střelnici Malý Újezd u Mělníka. Bylo horko jako v Krakowě, ale to nevadilo. Přístup tamějšího majitele i jeho zástupce byl vynikající.
Asi v tomto stylu:
"Dobrý den, máte otevřeno? Mohu si zastřílet?"
"Ahoj, jasně že můžeš, ty jsi tady ještě nebyl viď? Tak pojď dál, všechno ti ukážu. Jo a tady si všichni tykáme. Vždyť jsme všichni střelci, tak ať se tady cítíme dobře mezi svými."
Asi v tomto stylu:
"Dobrý den, máte otevřeno? Mohu si zastřílet?"
"Ahoj, jasně že můžeš, ty jsi tady ještě nebyl viď? Tak pojď dál, všechno ti ukážu. Jo a tady si všichni tykáme. Vždyť jsme všichni střelci, tak ať se tady cítíme dobře mezi svými."
- vrbodol
- Častý návštěvník
Jo kluci jsou pohodáři. Já si akorát vždycky brnknu abych věděl jestli není nějaká akce a který střeliště je volný bo jsem nejradši sám,abych se mohl dostatečně vyblbnout.
- apač
- Nový uživatel
Nemá někdo info o střelnici Železnice u Jičína? funguje ještě?-Případně prosím o nějaký kontakt.
- Jimram
- Častý návštěvník
Jestli myslíš tu pod Zebínem, co ji má pan Kraus, tak ta funguje, ale má časové omezení stanovené hygienou. Střílí tam policie, vězeňská služba, takže je nutné s ním domluvit nějaký volný termím. Ale sám říká, že mu civilisti rozstříleli stavy a že je spíš odmítá. Jinak u Železnice je ještě bývalá(?) armádní střelnice 300m, která byla před lety uzavřena po zranění někoho v lese nad střelnicí.
-
slabyt - Častý návštěvník
Zdravím. Neměl by zde někdo kontakt na správce střelnice nebo na SSK ve Starém Plzenci? Nemohu nikde žádný najít. Děkuji
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Nemá teď někdo aktualní info střelnice Bzenec ta dlouhá.U nás se vykládá , že je uzavřená.Důvod je , že tam nějaky vůl co dělá kurzy dotáhl Minimi a dělali tam takový bordel ,že většina střel končila za valem .Měl tam někdo chodit a nahlásit.Máme nějaké info zda je to pravda?
-
praxus - Pravidelný návštěvník
Ahoj , nebyl někdo na střelnici v Dukovanech ? Nějáké info ? , délka , omezení výkonu ?...….
- Jacobson
- Nový uživatel
Ahoj. Najde se tady někdo s dobrým přehledem o střelnicích na Plzeňsku? Zajímalo by mě, jestli je tu nějaká, kde je povolena střelba dávkou.
Děkuji za postřehy
Děkuji za postřehy
-
jpp - Častý návštěvník
praxus píše:Ahoj , nebyl někdo na střelnici v Dukovanech ? Nějáké info ? , délka , omezení výkonu ?...….
Byl jsem. Střelnice maličká, délka 50m, cca 10m široká, 2-4 stavy na krátkou, jeden na pušku s rourou, skrz kterou se střílí. Na omezení výkonu jsem se nedíval. Co se provozu týče, netuším. Byl jsem tam na hromadné akci...
- eerr
- Častý návštěvník
Jacobson : Co já vím tak jen za Maška v Chotěšově , jak je to teď nevím (říkal že měl schválený provoz 24hodin , fullauto do .50BMG) . Možná ještě Leiko ale pokud ano tak jen pistolové ráže.
- Jacobson
- Nový uživatel
Díky za reakci. Ten Chotěšov by byl super, ale po tom nedávném pruseru budou rádi, když jim tu střelnici nezavřou. Typuju, že pokud se tam bude dál střílet, tak ale s řadou omezení. Jsem zvědavý, jak to tam dopadne
- pirda
- Nový uživatel
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři