- Zdenek N
- Pravidelný návštěvník
Re: Použití zbraně v ostrém konfliktu
Nevím jestli to bylo myšleno na mě,ale pokud jo tak jsem to asi špatně formuloval,protože souhlasím s tvým názorem.Já jsem řekl ,, v normě".Tím nechci říct že musí být svatí,ale v momentě kdy třeba fanoušci začnou rozbíjet vlak a napadat slušné lidi,tak pro mě je ta norma dávno překročena.Ti fanoušci jsou také něčí děti.....Cizí děti nebiju ani nepapám.
A jsem pro aby to řešila policie,bohužel někdy jen přihlíží a nekoná.

-
mandys - Častý návštěvník
Zdenku, je to krásná idealistická myšlenka, bohužel člověk, co kope do skel a demoluje co vidí, není už dítě...jinak také můžeme říct, že Adolf Eichmann a Hitler byli nečí děti. Každý má svou zodpovědnost. ( jinak nevím, který dětičky jdou v 5 ráno z hospody )
-
krampus - Častý návštěvník
-
Krampus, taky doufám, že nejsi dítě
Každýho to jednou potká, táhnout to až do rána a jet noční tramvají po Praze střízlivej si netroufám, napitej se pak nebojím žívlů a navíc mezi ně snáz zapadnu 

-
wolf - Příspěvky: 699
No tak to ja za strizliva v noci chodim v pohode, stejne vetsina kdyz mne v seru vidi tak radeji prejde na druhy chodnik
A to plati i o neprizpusobive mensine do 4 lidi vcetne 

-
Nechceš sem dát svou fotku, abych věděl, jak vypadá prevence použití nutné obrany? Je fakt, že většina si dovolý na slaby a hubený, ale jak tu někdo psal ze své zkušenosti, ač bývalý voják a nadřenej, málem dostal kudlou do zad. Proto check six 

-
mpts - Nový uživatel
mandys: S wolfem (a ještě dvěma či třemi dalšími pány) jsme jednou omylem vešli v Kladně do cikánské hospody. Jen jsme se tak rozhlédli, zjistili, že to nebude nic pro nás, a zase šli, ale po dobu, co jsme tam byli, tam panovalo značné ticho. Řekl bych, že wolfovo vzezření bylo toho hlavní příčinou. 

-
mpts - Nový uživatel
Ačkoliv teď mne napadá, že si možná pletu nickname. Když tak to wolf opraví a v tom případě to byl někdo jiný.
-
krampus - Častý návštěvník
mpts aby lakatoši zmlkli, na to nemám, ale když jsem měl brigádu na základce a vlezl do třídy prvňáčkům, zvedli oči a sborově začali strašně řvát. nedokázal jsem je utišit, musel jsem zavolat paní, co učila ve vedlejší třídě. ale není to dlouho, co jsem byl s mojí matinkou v hospodě u ní na vsi a značně nalitej soused se k nám dopotácel a řekl mi: "tebe se bojim, ty vypadáš jako čert" a odešel bez placení....
-
Justinian - Častý návštěvník
-
No na kladne i jinde jsem sice nekolikrat byl a v hospode taky, ale mam pocit ze spolu mpts, jsme tam nebyli 
EDIT: Neni proc se omlouvat

EDIT: Neni proc se omlouvat

Naposledy upravil wolf dne 23.11.2009 17:32, celkově upraveno 1
-
mpts - Nový uživatel
wolf: Jo, já už si to dal dohromady, on to byl Walt. Mně se ty nicky (nejen tyto dva, nicky obecně) často pletou, tož se oběma pánům omlouvám za záměnu. 

-
Hungry - Moderátor
2mpts: A až je uvdíš oba na živo, budou se ti plést i oni...
Viděl jsem oba a splést se docela dají...

-
Walt - Příspěvky: 1417
mpts: vzdy si na to cestou do Libusina vzpomenu
v hospode "na cikance" (mistni ji tak rikaji) neztichli ani tak kvuli nasemu vzhledu, jako pohledem na dlouhe futraly co jsme meli s sebou

v hospode "na cikance" (mistni ji tak rikaji) neztichli ani tak kvuli nasemu vzhledu, jako pohledem na dlouhe futraly co jsme meli s sebou
- Patejl
- Pravidelný návštěvník
Walt: byli jste na rybách ? 

-
Hungry píše:2mpts: A až je uvdíš oba na živo, budou se ti plést i oni...Viděl jsem oba a splést se docela dají...
Sakra, tak to jsem na Walta zvedav

-
mpts - Nový uživatel
Jé, to by mohla být skvělá telenovela, o dvojčatech, co se neznala a v dospělosti se náhodou potkala na střelnici a zjistila, že mají stejná hobby atd. 

- nekromancer
- Častý návštěvník
sojcik: na asfaltu nechá střela taky stopu, takže důkaz máš každopádně. Když se to odrazí do útočníka, není to až na výjimky (a to je kurva blbá náhoda) na smrtící zranění, natož u někoho o pár desítek metrů dál.
majsner: U nezletilců je problém ten, že proti dítěti se nepřipouští nutná obrana; pouze krajní nouze. Na druhou stranu, pokud jsou evidentně nalití nebo zfetovaní, tak s ohledem na zákonnou nemožnost se do tohoto stavu dostat legálně můžeš předpokládat, že jim 18 bylo; jinak jim totiž nikdo nic podat, natož prodat, nesmí a tedy je vyloučeno aby vykazovali znaky bytí pod vlivem.
majsner: U nezletilců je problém ten, že proti dítěti se nepřipouští nutná obrana; pouze krajní nouze. Na druhou stranu, pokud jsou evidentně nalití nebo zfetovaní, tak s ohledem na zákonnou nemožnost se do tohoto stavu dostat legálně můžeš předpokládat, že jim 18 bylo; jinak jim totiž nikdo nic podat, natož prodat, nesmí a tedy je vyloučeno aby vykazovali znaky bytí pod vlivem.
-
Anorektik - Častý návštěvník
Re:
S474N píše:Myslim si, ze by se stejne zachovali kluci jinak. Vono tohle planovani je pekny, ale kdyz clovek uvidi souseda, jak si na nem ustlali tri kreteni a jeste ho kopou do hlavy, tak nezacne premyslet vychcane, ale jednat.
K tomuto mě napadá jedna silně ošemetná otázka: Jestlipak soused nebude raději tvrdit že si po prvním kopanci do hlavy nic nepamatuje - protože nebude chtít být veřejně a soudně spojován se 3mi mrtvolami ?
http://www.novinky.cz/krimi/186231-ridi ... -ujel.html
No jelikož by mě jako náhodného svědka toto zcela jistě překvapilo, zajímalo by mě zda je v krajní nouzi přípustná střelba na ujíždějící automobil, předhazuji že primárně z důvodu jeho označení a tedy snadnější identifikace třeba zmléčněním zadního skla...
- PaF
S takovymi napady asi radeji nos paintbolovou zbran.
Odrazena strela z ostre muze taky oznacit nekoho nezucastneneho pro zubatou...
Odrazena strela z ostre muze taky oznacit nekoho nezucastneneho pro zubatou...
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA