- hajnrich
- Častý návštěvník
Re: Glock 4. generace
Projel jsem drážku drápku vytahovače dremelkou s řezným kotoučkem. Zlepšilo se to, už mi nábojnice nelítaly do obličeje, ale kolem hlavy mi občas nějaká i tak proletěla. Nakonec jsem koupil nový vytahovač a po jeho namontování problém zmizel, jako když utne. Nábojnice lítají všechny stejně a do jednoho místa, bez ohledu na provedení náboje. Takže vyřešeno, vadný vytahovač. Nechám si ho na památku 

-
Radek07 - Častý návštěvník
Dotaz:
budu mít zbraň do které jdou pouze zásobníky Glock 4 gen - tzn. výřezy po obou stranách. Protože mám G19 3 gen, tak mám i spoustu těchto zásobníků.
Jde upravit i zásobníky 3 gen na gen 4 (vyříznout zásek)? Zkoušel to už někdo?
díky
budu mít zbraň do které jdou pouze zásobníky Glock 4 gen - tzn. výřezy po obou stranách. Protože mám G19 3 gen, tak mám i spoustu těchto zásobníků.
díky
- kawon
- Pravidelný návštěvník
-
Radek07 - Častý návštěvník
budu mít csv9 a tam zás. Gen 3 nepasuje (lze nasadit, ale nedrží dobře)
-
Quirinus - Pravidelný návštěvník
Radek07 píše:Dotaz:
díky
Jasně, že zkoušel:
https://www.youtube.com/watch?v=y8nR7l3BZIY
-
SEXYaSMYSLNY - Častý návštěvník
Snad píšu na správné vlákno. Chci se zeptat, zda někdo nemá problém se zásobníkem s botkou +2 ve .40sw. Mám G 23. Foto 1 je standartní zásobník na 13 ran s plochým dnem zásobníku. Ten je ok. Dále používám zásobníky na 15+2 náboje. Jenže když je našlapu plné, botka se roztahuje směrem do strany a nedoléhá. Foto 2 je zásobník naplněný 15ti náboji a je ok. Foto 3 je naplněný na max. a je evidentně vidět, že botka pruží a nedoléhá k zásobníku. Zásobníky mám asi půl roku a všiml jsem si toho až teď. Jako esteticky by mě to netrápilo, ale zjistil jsem to tak, že jsem otevřel trezor a kvér měl v sobě prázdný zásobník, protože vše spodem vyletělo ven. Přitom není nijak poškozená. Stalo se to v klidu. Naštěstí. Kdyby se to stalo při nošení někde na veřejnosti, radost bych z toho neměl. Takže tomu bazmeku už neveřím a měním na ploché dno... Zkoušel jsem to totiž znovu. Naplnit, uchopit za botku, trochu zakvedlat a vše spodem opět vyletělo ven.
- Jarda K
- Pravidelný návštěvník
Reagovat budu blbě, omlouvám se.
Takové problémy s G22 nemám. Zásobník s botkou +2 mám jeden a nepoužívám ho. Špatně mi podával (od narození) a tak je "na náhradní díly".
Když byl ale naplněn 17 kusy, tak takové věci nedělal. Obávám se, že máš nějak jinak namíchaný plast, případně kus ze zvojtěné formy (asi) vstřikolisu. Moje zásobníky jsou z konce devadesátých let, ještě před "catováním costů".
Takové problémy s G22 nemám. Zásobník s botkou +2 mám jeden a nepoužívám ho. Špatně mi podával (od narození) a tak je "na náhradní díly".
Když byl ale naplněn 17 kusy, tak takové věci nedělal. Obávám se, že máš nějak jinak namíchaný plast, případně kus ze zvojtěné formy (asi) vstřikolisu. Moje zásobníky jsou z konce devadesátých let, ještě před "catováním costů".

- Rimmer132
- Sponzor serveru
Nechal by mně někdo střelit z G26 g4 (nejlépe PHA, Střední Čechy)? Už jsem zkoušel g3, ale potřebuji beavertail, jinak musím přechytávat a není to tak vypovídající.
- Béďa
- Častý návštěvník
- Grimpo
- Častý návštěvník
Zkoušel někdo zkrátit a použít výměnný hřbet u G4? Funguje to? Nekouše to do dlaně? Hodilo by se mi trochu přidat na rukojeti nahoře, ale ne dole...
-
sněhulák - Sponzor serveru
- Rimmer132
- Sponzor serveru
Grimpo: Nepomohl by ti Grip Force Adapter? Je to jako hřbet s bobřákem, ale končí v půlce a vyplňuje to konvexní probrání.
- Grimpo
- Častý návštěvník
Díky za tip. Podívám se na to. Přesně to potřebuju. Materiál do horní poloviny.
- jantar
- Pravidelný návštěvník
Proč,pánové,při výměně originál stojiny za stojinu 2 kg,a při natažení závěru,se někdy nevrátí spoušť dopředu,aby se mohlo vystřelit,ale zůstane vzadu jako po výstřelu?Jedná se o GLOCK 19 4 té generace.Před výměnou stojiny to nedělalo.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
- Rough boy
- Pravidelný návštěvník
- jantar
- Pravidelný návštěvník
Děkuji vám za podněty,předám je kamarádovi,jehož Glock je.Výsledek s postupem zařadím.
Hezký den.
Hezký den.
- Baske
- Pravidelný návštěvník
Mám tu samou zkušenost, problém je s uložením pružiny, v domečku, ale ne toho konce, který je viditelný, ale toho, který je uchycený v domečku.
- Marty333
- Občasný návštěvník
Zdravím, nikde na fóru jsem nenašel zmínku o Glocku 19 Gen 4 se závitem M13,5x1, tak zkusím štěstí a zeptám se. Má někdo zkušenosti s tímto modelem? Liší se pouze délkou hlavně a právě tím zmíněným závitem nebo je tento model obohacený ještě něčím navíc. Ten závit beru jako variantu do budoucna, třeba kdyby novela zákona o zbraních umožnila používání tlumiče hluku bez nutnosti výjimky od PČR, jinak pro to nemám využití. Předem díky za odpovědi.
- sawyer
- Častý návštěvník
Je úplně stejny. Respektive 19 ma hlaveň z 17 a závit. To je vse. Využití je dost. Ustove brzdy atd....
Obsah fóra / Krátké zbraně / Glock, a další recykláty