-
johnnyjak - Častý návštěvník
-
dykmore - Častý návštěvník
Re: JERICHO-zkušenosti.
ta moucha vypadá moc pěkně, ale nechtělo by to ještě něco udělat s těmi červíky? Přijde mi, že po straně dost čouhají...
-
Díky, snad, až ní přidám ještě vhodné hledí, bude to jako celek fungovat podle mých představ. Imbusový zajišťovací červík je jen jeden. Na fotce to možná vypadá, že čouhá hodně, ale ve skutečnosti by sis toho možná ani nevšiml. Každopádně jestli se mi o něj někdy něco zachytí, zkrátit ho můžu kdykoliv 

- milkal
- Nový uživatel
- jirka119
- Pravidelný návštěvník
Nevíte někdo jaký je rozdíl mezi 941 PL a 941 PSL?
-
Harmitsch - Pravidelný návštěvník
PL - full size s decockerem/pojistkou na ramu
PSL - semicomp s decockerem/pojistkou na ramu
PSL - semicomp s decockerem/pojistkou na ramu
-
Vejr - Častý návštěvník
jericho v netradiční úpravě: Postaveno pro IPSC divize Open, díly spouště pocházejí z ČZ
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6045.jpg
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6044.jpg
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6047.jpg
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6045.jpg
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6044.jpg
http://vejr1.rajce.idnes.cz/pom/#DSCF6047.jpg
-
- jirka119
- Pravidelný návštěvník
Máte někdo model 941PL?Začínám mít pocit,že se bez něj neobejdu,takže bych uvítal nějaké postřehy a zkušenosti s tímto modelem.
-
Fugoo - Pravidelný návštěvník
Takže první závada na Jericho 941F po ca 70tis výstřelech, praskla pružina vracející závěr, na střelbu to nemělo vliv, nepoznal jsem to, objevil jsem to až den na to při čištění.
Vyměněno, jako náhradu lze použít pružinu pro CZ75/85 jen je třeba ji zkrátit na 29 závitů jinak jde závěr moc ztuha, pružinu zkracujte na zůženějším konci, funkčnost otestuji odpoledne.
Edit: takže odzkoušeno, funguje bez problému.
Vyměněno, jako náhradu lze použít pružinu pro CZ75/85 jen je třeba ji zkrátit na 29 závitů jinak jde závěr moc ztuha, pružinu zkracujte na zůženějším konci, funkčnost otestuji odpoledne.
Edit: takže odzkoušeno, funguje bez problému.
Naposledy upravil Fugoo dne 10.09.2012 20:51, celkově upraveno 1
-
CRITTRS - Nový uživatel
ahoj jirko ,tak ja sem měl jericho 941 pl a pro mě osobně to byla supr zbran.řekl bych že je určená pro větší tlapy ,měl jsem vystříleno asi tak 1000 kousku všeho možnýho a nebyl jedinej problém.jen jsem měl problém s hledím a to mi puškař malinko sťuknul a pak to střílelo pěkně.Jináč jsem chtěl puvodně PSL ale když jsem ho nemohl sehnat tak jsem vzal model PL. mě osobně se zbran moc líbila ja ji nemám co vytknout
když budeš mít něco konkrétnějšího dej vědět

- Tempest
- Občasný návštěvník
Ahoj, nechce se mi kvůli tomu zakládat nový vlákno, tak píšu sem:
Narazil jsem na zásobníky do Jericha, kde se odvolávají v popisu výrobku, že je kompatibilní s Tanfogliem a CZ95. (Mimochodem, co je CZ95?)
http://www.themakogroup.com/product_p/ejcm16s.htm
Jak je to s opačným postupem - jdou, nebo nejdou magy z CZ do "židáka"?
Narazil jsem na zásobníky do Jericha, kde se odvolávají v popisu výrobku, že je kompatibilní s Tanfogliem a CZ95. (Mimochodem, co je CZ95?)
http://www.themakogroup.com/product_p/ejcm16s.htm
Jak je to s opačným postupem - jdou, nebo nejdou magy z CZ do "židáka"?
- RTW1
- Nový uživatel
Zdravim...mám možnost koupit pistoli IWI Desert Eeagle, v ráži 45 ACP, nebo GrandPower K100 v ráži 9 mm...DE se mi líbí jak zpracováním, tak i ráží...GP zase tím, že je výrobce za kopcem a vzhledově také nevypadá špatně...více tedy tíhnu k DE, ale nevím, jestli nebude problém s náhradními díly, nebo možností opravy, pokud se mi na ní něco vy*ere...Tímto bych tedy jen poprosil o radu pro kterou z těchto dvou se rozhodnout.
-
CRITTRS - Nový uživatel
Ahoj kdyby to šlo tak já bych radši asi tu IWI D E a nebo rovnou Jericho. Jelikož se mi mi na DE nelíbila ta pojistka. a ještě bych radši 9mm kvuli ceně naboje z meho pohledu .Ale když jsem pořizoval Jericho tak sem taky po tý K 100 pokukoval 

- Tempest
- Občasný návštěvník
Já když jsem se rozhodoval, taky jméno K100 bylo na seznamu, ale jen dokud jsem jí nedržel v ruce.
Později si jí koupil kamarád, a ačkoliv jí má poladěnou oproti tý, co jsem zkoušel prvně, jsem se svým rozhodnutím naprosto spokojen a neměnil bych.
Objektivně ti poradit nemůžu - jsem velkej fanda židů. Ale co jsem se tak bál stejně, jak budou dostupný díly a příslušenství, zatím se mi to nepotvrdilo. Alespoň v tom příslušenství. Někdo tvrdil, že spousta dílů se dá s úpravama použít z jiných dostupnějších zbraní (Alfa, CZ), ale já osobní zkušenost nemám, zatím se mi to nevykurvilo a neměl jsem potřebu shánět. Mlock, nebo CZ to není, ale neviděl bych to tak tragicky. Já Jericho kupoval kvůli osobním sympatiím a tam na korunu nehledím.
Když mluvíš o .45, tak je to semicompact, že?
Critters: Jaks to myslel s tou pojistkou? Jsme zase u nejasností mezi 941 a 941F?

Objektivně ti poradit nemůžu - jsem velkej fanda židů. Ale co jsem se tak bál stejně, jak budou dostupný díly a příslušenství, zatím se mi to nepotvrdilo. Alespoň v tom příslušenství. Někdo tvrdil, že spousta dílů se dá s úpravama použít z jiných dostupnějších zbraní (Alfa, CZ), ale já osobní zkušenost nemám, zatím se mi to nevykurvilo a neměl jsem potřebu shánět. Mlock, nebo CZ to není, ale neviděl bych to tak tragicky. Já Jericho kupoval kvůli osobním sympatiím a tam na korunu nehledím.
Když mluvíš o .45, tak je to semicompact, že?
Critters: Jaks to myslel s tou pojistkou? Jsme zase u nejasností mezi 941 a 941F?
- RTW1
- Nový uživatel
-
s nahradnimi dily to neni u nas moc velka slava - viz. toto vlakno jericho-zkusenosti-t1880-80.html. Jako srdecni zalezitost je Jericho vyborne. Ale spolehnout se na to, ze v "postapo" najdu hodne nahradnich dilu bych se nechtel
Upravy dilu na kolene jsem nezkousel (nemam doma dilnu).

-
CRITTRS - Nový uživatel
- RTW1
- Nový uživatel
-
ty samou "bejbynu" mam, ale v Lugeru. Trochu mi neni jasne, proc je rozhodovani mezi zbranemi ruzne raze (9mm vs .45). Co s ni planujes delat? Obcas na strelnici, kochat se s ni doma pred praskajicim krbem, nebo pravidelne trenovat a nosit?
Pokud na noseni, pak pojistka/decocker na zaveru co ma vyhlednuta bejbyna muze byt ve stresu handicap: nejednou se mi povedlo pri trenovani taseni a natazeni pistoli zajistit. To soudruzi z Izraele udelali chybu.
Pokud na obcasnou strelbu, pak je Jericho moje srdecni zalezitost - nejen jako prvni kratka, ale i perfektne sedne do ruky (navic kdyz si k ni sezenes Hogue strenku - zadnej pryzovej prezervativ jako na plastaky
)
Zrovna udernik pro zbrane s pojistkou na zaveru se u nas oficialne nesezenou. Pokud by byla pojistka na ramu, pak jsou kompatibilni z Alfy proj. (psal jsem si o tom s panem Pekarikem, a potvrdil to). Kompatibilni jsou s Tanfogliem - lze ho objednat z jejich stranek
Pokud na noseni, pak pojistka/decocker na zaveru co ma vyhlednuta bejbyna muze byt ve stresu handicap: nejednou se mi povedlo pri trenovani taseni a natazeni pistoli zajistit. To soudruzi z Izraele udelali chybu.
Pokud na obcasnou strelbu, pak je Jericho moje srdecni zalezitost - nejen jako prvni kratka, ale i perfektne sedne do ruky (navic kdyz si k ni sezenes Hogue strenku - zadnej pryzovej prezervativ jako na plastaky

Zrovna udernik pro zbrane s pojistkou na zaveru se u nas oficialne nesezenou. Pokud by byla pojistka na ramu, pak jsou kompatibilni z Alfy proj. (psal jsem si o tom s panem Pekarikem, a potvrdil to). Kompatibilni jsou s Tanfogliem - lze ho objednat z jejich stranek
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní