-
Vejr - Častý návštěvník
Re: JERICHO-zkušenosti.
Zendl dělá z polotovaru od Lothar Walther tam se platí dost za kvalitu
moje hlaveň je z normální produkce ČZ, byl to oversize polotovar akorát se dolícovala aby neměla vůle. Na to že jí láduju na faktor 165 drží bez problému. Mám pocit že stála kolem 5tis i s kompíkem
Kontak na Rezka nemůžu najít. Dřív občas jezdil po závodech ipsc se zbrojováckým týmem. Každopádně dělá dvorního ladiče pro ČZUB.
Jestli by jsi jericho přece jenom likvidoval tak bych měl zájem o závěr, udělal bych si z něho odlehčenou verzi na svůj open

moje hlaveň je z normální produkce ČZ, byl to oversize polotovar akorát se dolícovala aby neměla vůle. Na to že jí láduju na faktor 165 drží bez problému. Mám pocit že stála kolem 5tis i s kompíkem
Kontak na Rezka nemůžu najít. Dřív občas jezdil po závodech ipsc se zbrojováckým týmem. Každopádně dělá dvorního ladiče pro ČZUB.
Jestli by jsi jericho přece jenom likvidoval tak bych měl zájem o závěr, udělal bych si z něho odlehčenou verzi na svůj open
-
Fugoo - Pravidelný návštěvník
- qwer
- Pravidelný návštěvník
Koukám, že jsi z Liberce. Co Aleš Chudoba ze Stráže, ten by Ti to mohl dát dohromady, za zkoušku by to určitě stálo.
-
-
Tak takhle to vypadá i na polici se divili
, takže pokud se to nedá do cajku tak se to bude dát rozprodat, lze tedy prodat rám i závěr zvlášť ale je prý lepší to dělat přes obchodníka aby mě nemuseli stále měnit PZ, ideální by bylo prodat to takhle celý.

-
Harmitsch - Pravidelný návštěvník
omlouvam se za reakci na OT - takze jen kratce: ano, na ICS bylo trenovane taseni "zasobnikem" nahoru. Jenze Ty mas F verzi - s pojistkou na ramu. Ja si prsty rozdrel prave o ten decocker na zaveru (R verze). Nemit moje bejbyna decocker na zaveru, je to jako kazda jina "čezeta".Tempest píše:Ještě, trochu OT, ad tasení: Podle Manuálu izrealské střelby jsem začal zkoušet tasení s otočením zásobníkem vzhůru a s vypíchnutím se šroubovitým otočením o 180° do správné pozice (snad jsem to popsal srozumitelně)a tam mi to Jericho nijak nevadí. Někdo může namtnout, že je to pohyb navíc, ale jde mi to. Ale když mám rychle tasit s natažením a s pistolí standardně zásobníkem dolů, tak je to problém. Taky už jsem si potrhal ruku - o hledí a kolikrát mi sjela za závěru a musel jsem celý natažení opakovat, ani nepočítám.
- Tempest
- Občasný návštěvník
Verzi "ne-F" jsem ještě v ruce neměl, tak nemám srovnání. Ale tak jako tak, tasí/natahuje
se mi líp s tím otočením.
A připojím ještě jeden dotaz: Už jsem o tom četl, ale nevím kde. V těle, v místech u spouště se mi objevují malé mosazné šupinky a zevnitř závěru u výhozového okýnka jsem našel stopy, který vypadají taky jako "napsaný" mosazí. Zná někdo příčinu? Zatím jsem s tím nevypozoroval žádný problémy, jen ty kousky vždycky při čištění pracně vybírám.
se mi líp s tím otočením.
A připojím ještě jeden dotaz: Už jsem o tom četl, ale nevím kde. V těle, v místech u spouště se mi objevují malé mosazné šupinky a zevnitř závěru u výhozového okýnka jsem našel stopy, který vypadají taky jako "napsaný" mosazí. Zná někdo příčinu? Zatím jsem s tím nevypozoroval žádný problémy, jen ty kousky vždycky při čištění pracně vybírám.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
JERICHO-zkušenosti.
Jericho ma sef tohle.
Chodilo a střílelo super než jsem tento týden ztratil vratnou pruzinu.
Chodilo a střílelo super než jsem tento týden ztratil vratnou pruzinu.
-
Na konkurencnim gunshopovem foru pise na 3. strance v tematu Jerichi 941 BlackAdder prave o tomhle.Tempest píše: V těle, v místech u spouště se mi objevují malé mosazné šupinky a zevnitř závěru u výhozového okýnka jsem našel stopy, který vypadají taky jako "napsaný" mosazí. Zná někdo příčinu? Zatím jsem s tím nevypozoroval žádný problémy, jen ty kousky vždycky při čištění pracně vybírám.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
JERICHO-zkušenosti.
Šikovný soutruznik a vratna pruzina s CZ 75 a vodítko s nerezu .
Test jen 150 ran a v pohode.
Test jen 150 ran a v pohode.
- blackadder
- Občasný návštěvník
Harmitsch píše: Na konkurencnim gunshopovem foru pise na 3. strance v tematu Jerichi 941 BlackAdder prave o tomhle.
Shodli jsme se s kolegy na střelnici, že je to pravděpodobně "vykousáno" nějakou ostrou hranou drápku vytahovače při natahování náboje ze zásobníku. Nikdy to nemělo za následek poruchu funkce.
-
dykmore - Častý návštěvník
I já to řešil u své první zbraně, je to normální, vytahovač prostě škrábne nábojnici a odloupne z ní šupinku - však se podívej, jestli na vyhozené hilzně zůstalo opravdu 100 procent původního materiálu
mosazné šupinky jsou v pohodě, až tam budou stříbrné, pak si teprve dělej starosti...

- misak13
- Nový uživatel
Zdravim da se u nas v soucastnosti nekde poridit nove jericho? Mam cajem o ten kompakta sost pochybuju ze se to bude dat sehnat bazarove.
-
Jericho jsem kupoval u CB servis - byli dovozce, ale pote co jsem se u nich ptal na full size (mam semicomp) mi napsali - cituji "musím Vás zklamat, ale z řady Desert Eagle se k nám dováží již jen Mikro." Ale to jsou 2 roky - zkusil bych se aspon zeptat 

-
- misak13
- Nový uživatel
-
CRITTRS - Nový uživatel
Pan Martínek Blížejov, ten ti to přiveze z USA. Ma to na stránkách i přibližnej ceník. A nebo !!! Ja nakoupil u Řeháka a za mě pohoda tak čus a dej vědět jak si dopadl.řehak měl jen full size
- misak13
- Nový uživatel
Nu s Martinkem sem mluvil a ten nakupuje prej z nejakyho deutche serveru kde zrova maj jen full. :-/
-
RoXoR - Pravidelný návštěvník
- misak13
- Nový uživatel
NECITUJU tesne predchazejici prispevek! ufo
Nu to prvni sem taky obevil jenze to uz je pekne dlouho neaktualni a to druhe je snad jen databaze tam sem nikde nenasel nic o prodeji. Ale diky diky.
Nu to prvni sem taky obevil jenze to uz je pekne dlouho neaktualni a to druhe je snad jen databaze tam sem nikde nenasel nic o prodeji. Ale diky diky.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Pistole - ostatní