-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Gunny - Častý návštěvník
Re: CZ Scorpion EVO 3A1
Střílím olovo dost často. Mám střely 115 gn ogivál mazané Liquidem od Sopra. Zkoušel jsem i pár s povrchovou úpravou antifrikačním lakem. Dále ARESy. Ani s jednima kulema nebyl problém. Prostě to co mi chodí v Glocku, žere i EVO.
Na funkci to nemá vliv, tedy jako rostlináře
Na funkci to nemá vliv, tedy jako rostlináře

- OndraF
- Častý návštěvník
to rád slyším
nelítá to teda s olovem na plocho na delší vzdálenosti?

-
Gunny - Častý návštěvník
Nevím kam až chceš střílet, ale na 50 m jdou všechny tak jak mají a drží se náštřelu a rozptyl taky ujde. Dál jsem ještě nezkoušel. Stříleno mix Sopr a ARES, vše 115 gn.
Na 100 m to střílel glock1719, ale nevím jakým krmením.
Na 100 m to střílel glock1719, ale nevím jakým krmením.
-
Pokud máš náboj 9 Luger nasypaný tak , že má výkon náboje 9 Luger a née nějakou mrdku na mířenku tak střela nemá důvod chodit na plocho ani na 100 m.
-
alfonss - Grafoman
pokud máš měkký olovo a máš to pořádně podsypaný, tak není problém, aby to chodilo na plocho i na 10 metrů 

-
Tomáš Musil - Pravidelný návštěvník
Tak jsem se také dnes stal novým majitelem EVA.Zatím jsem na něj pověsil jen kolimátor,ale budu rychle pokračovat
.

-
-
-
SW_FOX - Grafoman
- mkriz
- Sponzor serveru
Nějakou chvíli jsem tu nebyl - dovolím si jen zpětně k průkazu zbraně na EVO
- byl jsem požádán pro ucelení diskuze o zaslání toho mého.
PUŠKA SAMONABÍJECÍ asi nikoho nepřekvapí - dobře si ale všimněte i přesného typu EVO 3 A 1. Podotýkám, že mám samozřejmě S1.
Jak to všechno vzniklo je na dlouho historku. Vezmu to zkráceně.
Zbraň jsem měl jako jeden z prvních v ČR (poněkud protekčně z CZUB, opravdu jsem ji dlouho chtěl a čekal jsem na ní přes rok, tak se asi smilovali - viz diskuze na prvních stranách tohoto topicu).
Vím na 100 procent, že moje zbraň byla první registrovaná na Praze 4 - a podle horkých telefonátů tehdy i v celé Praze.
Když jsem si po 14 dnech šel vyzvednou průkaz zbraně, hned jsem si všimnul, že je značeno A1 místo S1.. a také jsem hned upozornil.
Což byla chyba - na chodbě u PČR jsem čekal další dvě hodiny, než "se to dořeší pane".
Výsledek byl jednoznačný : "Je to správně pane ! ". "Hmhm" povídám já - "to ale není pravda - jukněte i na zbrani je S1..."
Následovalo další už jen krátké volání : "Jo zase já s tím novým škorpem. Ale on má i na zbrani S1 ... jo ? no tak jo já mu to řeknu".
"Tak pane - je to správně, žádná S1 prý ještě v evidenci není tak máte A1 - nic se měnit nebude".
No a po cca třech hodinách jsem šel domů

PUŠKA SAMONABÍJECÍ asi nikoho nepřekvapí - dobře si ale všimněte i přesného typu EVO 3 A 1. Podotýkám, že mám samozřejmě S1.
Jak to všechno vzniklo je na dlouho historku. Vezmu to zkráceně.
Zbraň jsem měl jako jeden z prvních v ČR (poněkud protekčně z CZUB, opravdu jsem ji dlouho chtěl a čekal jsem na ní přes rok, tak se asi smilovali - viz diskuze na prvních stranách tohoto topicu).
Vím na 100 procent, že moje zbraň byla první registrovaná na Praze 4 - a podle horkých telefonátů tehdy i v celé Praze.
Když jsem si po 14 dnech šel vyzvednou průkaz zbraně, hned jsem si všimnul, že je značeno A1 místo S1.. a také jsem hned upozornil.
Což byla chyba - na chodbě u PČR jsem čekal další dvě hodiny, než "se to dořeší pane".
Výsledek byl jednoznačný : "Je to správně pane ! ". "Hmhm" povídám já - "to ale není pravda - jukněte i na zbrani je S1..."
Následovalo další už jen krátké volání : "Jo zase já s tím novým škorpem. Ale on má i na zbrani S1 ... jo ? no tak jo já mu to řeknu".
"Tak pane - je to správně, žádná S1 prý ještě v evidenci není tak máte A1 - nic se měnit nebude".
No a po cca třech hodinách jsem šel domů

-
Tohle jen ukazuje na tupust policie. Já měl u svého prvního Mosina taky napsané puška jednoranná.A měl jsem to tam snad 10 let než jsem ho prodal.Taky mi to tehdy vysvětlili , že nic jiného na Mosina v počítači nemají.
-
Abych jen nechválil .Začínají se mi vyjebávat zásobníky , všechny mám 8 ks 30 a 2 ks 20 .
Jak pojedu kolem brodu pokusím se o reklamci.Jen ze srandy.Odpověď znám.Na funkci to nemá vliv o estetice nic nevíme a co by jste chtel za 295 Kč.V realu to vypadá mnohem hůž.
Jak pojedu kolem brodu pokusím se o reklamci.Jen ze srandy.Odpověď znám.Na funkci to nemá vliv o estetice nic nevíme a co by jste chtel za 295 Kč.V realu to vypadá mnohem hůž.
-
gunman - Častý návštěvník
zásobníky jsou podobný jak na sa61 v 9knall, vypadaj jak z hračkárny, stejně jako EVO3a1
koncepce výborná, ale je to celý z plastu a nějak mne to nechytlo, spoušť si doufám časem sedne, protože je dlouhá a tvrdá, na dioptr si zvyknu, na 50metrů to jde dle očekávání níž
koncepce výborná, ale je to celý z plastu a nějak mne to nechytlo, spoušť si doufám časem sedne, protože je dlouhá a tvrdá, na dioptr si zvyknu, na 50metrů to jde dle očekávání níž
-
Gunny - Častý návštěvník
mkriz -
to je prostě mašinérie administrativy. Do systému výrobce a typy zbraní může zadávat jen nějakej ajťák z pol. prezídia. Já měl ten samej problém kdysi před lety s Novohradský FSN 01. Výrobce měl licenci a obchodní jméno víc jak 2 roky, model byl registrován 1/2 roku a v počítači stále nic. Ale zpět k EVO. Taktéž mám ještě kousek ze zkušební série. V CZ UB mi to dokonce sami prodali jako pušku samonabíjecí. To že to ČÚZZS označil jako krátkou, zřejmě v UB nevěděli
U nás na policii to neřešili- tak snad výrobce ví co vyrobil. Model 3S1 opravdu tenkrát v systému nebyl. Pouze 3A1 a ten zatím v republice registrován nebyl žádný ( se ani nedivím- vyjímky sou tiše zakázaný). Nevím jaká situace je teď. Tenkrát byly v republice zaregistrovaný pouze 3 ks a ten můj.
glock1719 -
kolik toho mají ty šuflata za sebou ? Já mám 30 tky i 20 tky a zatím v poho. Používám FMJ i Pb a zrovna je nešetřím.
to je prostě mašinérie administrativy. Do systému výrobce a typy zbraní může zadávat jen nějakej ajťák z pol. prezídia. Já měl ten samej problém kdysi před lety s Novohradský FSN 01. Výrobce měl licenci a obchodní jméno víc jak 2 roky, model byl registrován 1/2 roku a v počítači stále nic. Ale zpět k EVO. Taktéž mám ještě kousek ze zkušební série. V CZ UB mi to dokonce sami prodali jako pušku samonabíjecí. To že to ČÚZZS označil jako krátkou, zřejmě v UB nevěděli

glock1719 -
kolik toho mají ty šuflata za sebou ? Já mám 30 tky i 20 tky a zatím v poho. Používám FMJ i Pb a zrovna je nešetřím.
-
-
Gunny - Častý návštěvník
To je divný. Každopádně je to zatím jen kosmetika. Uvidíš, jestli to nezačne praskat. Je fakt, že co chceš za 3 kila
Vem si, co stojí 33r. magazín do Glocka
Za ten máš 5 ks 30 r. do EVA. 

- Pavlik_3
- Nový uživatel
Tak dnes se mi vrátil Scorpion z reklamace a prohodili mi celé tělo zbraně, resp. oba dva ty sešroubované plastové výlisky. Dostal jsem nějákou novější verzi, od té staré se liší na první pohled velikostí oček na zavěšení řemenu. Nic jsem neplatil a reklamační protokol byl vpodstatě bez vyjádření.
V Praze v prodejně CZUB už mají spojky na zásobníky a z příslušenství maj takovou malou zarážku na ruku co se přidělá zespodu na rail.
V Praze v prodejně CZUB už mají spojky na zásobníky a z příslušenství maj takovou malou zarážku na ruku co se přidělá zespodu na rail.
-
MRAK - Pravidelný návštěvník
Gunny píše: Nevím jaká situace je teď. Tenkrát byly v republice zaregistrovaný pouze 3 ks a ten můj.
.
Dnes jsem si byl zaregistrovat toho svého.
Údajně 30 tý kus do dnes.
Sranda byla polemika na téma - pistole/puška
15 ks jako pistole
14 ks jako puška
Tak slečna řekla, že ten můj bude puška, ať je to vyrovnané

Takže asi takhle

-
Gunny - Častý návštěvník
Obsah fóra / Dlouhé zbraně / Samonabíjecí a vojenské