-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Re: IPSC (praktická střelba)
Ještě jeden + u 45acp - nabíjím 200gr swc střely a kromě velice kultivovaného chodu to krájí velké a dobře čitelné díry. Jednu dvě alfy za závod mi to obvykle přidá, jsem hranař 

-
alfonss - Grafoman
Mám zkušenost přesně opačnou, double obvykle uhádají ti, kteří střílí ogiválem co trhá terče, na krásně vyseklé díře mi ještě žádnej rozhodčí double neuznal...
-
Bulls.eye - Častý návštěvník
No o double se obvykle ani hádat nezkoušim, když tam neni tak tam neni...jsem holt poctifka
Já to myslel tak, že se mi často povede střílet na hranu A/C, a větší díra už tu perforaci překousne.

-
alfonss - Grafoman
pokud bys byl důsledný, tak se Ti to povede i s ogiválem, protože máš možnost nechat si to zkalibrovat a tam se obvykle ukáže 

- open
- Častý návštěvník
-videa ipsc - zejména shotgun
http://sci-tech.ws/index.html?key=IPSC+shotgun&page=1
http://sci-tech.ws/index.html?key=IPSC+shotgun&page=1
- Glock17
- Častý návštěvník
Zdravím,
Chtěl jsem se zeptat zkušených borců na Grip force adapter pro glock 17. Může být tahle součástka použitá v IPSC standart? Na APSCR jsem našel, že zbraň může být upravována do téhle divize pouze komerčními díly a to mi zas tak moc neříká
Tak děkuji za názory a připomínky.
Chtěl jsem se zeptat zkušených borců na Grip force adapter pro glock 17. Může být tahle součástka použitá v IPSC standart? Na APSCR jsem našel, že zbraň může být upravována do téhle divize pouze komerčními díly a to mi zas tak moc neříká

-
ufo - Moderátor
-
ufo - Moderátor
Ahoj,
jestli máte čas a chuť , v následujícím odkazu najdete první číslo magazínu
GUNSMOKE, který budeme se souhlasem APSČR pravidelně-nepravidelně vydávat
http://www.ipsctisnov.cz/demo/
nebo případně v pdf :
http://www.gunsmoke.cz/1gunsmoke2013.pdf
- FouET
- Pravidelný návštěvník
Ahoj. Jak je to s polepováním střenek šmirglem ve standardu. Smí se to vůbec? A kolik ho můžu nalepit? Určuje to příloha pravidel E3, nebo to se týká něčeho jiného?
-
viktorcistic - Moderátor
- cmk
- Častý návštěvník
Fouet - takhle - omezeni tam je, celkova sirka zbrane. Ale to bys musel mit ruce velikost 6XL, abys nastavoval tolik, ze by se to neveslo a zaroven jeste dosahl na spoust a vypousteni zasobniku.
- FouET
- Pravidelný návštěvník
Fotky ze Žalanské pušky level 2 http://fouet.rajce.idnes.cz/Zalany_27.10.2013/.
Autor je Pavel Synek https://www.facebook.com/pavelsynekfoto.
Autor je Pavel Synek https://www.facebook.com/pavelsynekfoto.
- vakaruru
- Nový uživatel
Mám dotaz ohledně zbrojního průkazu. Rád bych se věnoval IPSC a chci se zeptat na radu kde a jak začít se zbrojákem?? Jsem z Prahy a přemýšlím zajet do čestlic kde je asi vyhlášená střelnice a tam si zaplatit střelby a připravu na ZP a rovnou se domluvit s nima. Při tom už tam bych asi se zajímal jak později připadně u nich začít s IPSC. Napište mi prosím nějaké vaše názory, protože bohužel v Praze nikoho neznám kdo střílí a věnuje se tomu a mohl by mi pomoct se ZP. Díky Karel
- vakaruru
- Nový uživatel
-
viktorcistic - Moderátor
I tento sport se dá střílet v rekreačním módu s pistolí z 2 ruky a náboji za 3,50-4Kč. Pak už jen záleží, jaké typy závodů chceš navštěvovat, jejich náročnost se odvíjí o počtu nábojů. Řekněme, že level I (nejnižší) je do max 80-100 nábojů a LIII klidně 500-600.
Zbroják, resp přípravu klidně v Čestlicích, nebo na Avimu....ale pak bych začal jezdit na LI a očumoval, poptal se...prostě získával zkušenosti tam.
Zbroják, resp přípravu klidně v Čestlicích, nebo na Avimu....ale pak bych začal jezdit na LI a očumoval, poptal se...prostě získával zkušenosti tam.
-
viktorcistic - Moderátor
IPSC v České televizi http://www.ceskatelevize.cz/ivysilani// ... -ct-sport/
- Raasi
- Nový uživatel
Nevite nekdo, zda jdou kurzy ipsc (chci zacit) nebo obecne moznost treninku nekde na morave? Zlin? Olomouc? Brno? Ostrava?
-
ufo - Moderátor
-
Nzoom - Nový uživatel
-
Nzoom - Nový uživatel
Milé střelkyně a střelci,
Sportovní střelba IPSC je podle nás úžasná sportovní disciplína, která je dokonalým spojením síly, výkonu, rychlosti a přesnosti. V IPSC si každý přijde na své - adrenalinový sport, který se díky nutnosti chladně uvažovat a zvolit nejlepší řešení situace během několika vteřin stane životní vášní každého střelce.
Negativní povědomí veřejnosti o majitelích zbraní a rapidní úbytek střelců, to byly jedny z důvodů, proč jsme se rozhodli spojit naše dosavadní zkušenosti a založit klub, který by přivedl do IPSC nové nadějné střelce, upevnil vazby mezi těmi stávajícími a představil IPSC jako psychicky i fyzicky náročnou sportovní disciplínu.
Věříme, že je v našich silách vytvořit stabilní zázemí a kvalitní podmínky pro seberealizaci střelců. Příjemné prostředí, nová přátelství, tréninky pod vedením top IPSC střelců a zájezdy pořádané klubem, to jsou jen některé výhody, které svým členům nabízíme.
Tímto si vám tedy dovolujeme oficiálně představit ALSA PRO TEAM, z.s. V našem klubu rádi přivítáme střelce všech disciplín, těšíme se však i na začínající sportovce, kteří by se rádi aktivně zapojili do střelecké komunity, ale neví, „jak na to“.
Chcete se stát členem naší střelecké rodiny? Zlepšovat své dovednosti a pod vedením kvalitních instruktorů posouvat své hranice? Poznat nové přátele?
Stačí poslat přihlášku.
Díky sponzorskému daru ALSA PRO jsme schopni pro příští rok udržet členský příspěvek na 500,- Kč za osobu pro Asociaci praktické střelby ČR včetně dalších nákladů spojených s Vaší účastní v klubu.
Hezké vánoce a šťastný nový střelecký rok
Martin Novotný, předseda klubu
( m.novotny@trezor.cz )
Pavel Marcinek, místopředseda klubu
Sportovní střelba IPSC je podle nás úžasná sportovní disciplína, která je dokonalým spojením síly, výkonu, rychlosti a přesnosti. V IPSC si každý přijde na své - adrenalinový sport, který se díky nutnosti chladně uvažovat a zvolit nejlepší řešení situace během několika vteřin stane životní vášní každého střelce.
Negativní povědomí veřejnosti o majitelích zbraní a rapidní úbytek střelců, to byly jedny z důvodů, proč jsme se rozhodli spojit naše dosavadní zkušenosti a založit klub, který by přivedl do IPSC nové nadějné střelce, upevnil vazby mezi těmi stávajícími a představil IPSC jako psychicky i fyzicky náročnou sportovní disciplínu.
Věříme, že je v našich silách vytvořit stabilní zázemí a kvalitní podmínky pro seberealizaci střelců. Příjemné prostředí, nová přátelství, tréninky pod vedením top IPSC střelců a zájezdy pořádané klubem, to jsou jen některé výhody, které svým členům nabízíme.
Tímto si vám tedy dovolujeme oficiálně představit ALSA PRO TEAM, z.s. V našem klubu rádi přivítáme střelce všech disciplín, těšíme se však i na začínající sportovce, kteří by se rádi aktivně zapojili do střelecké komunity, ale neví, „jak na to“.
Chcete se stát členem naší střelecké rodiny? Zlepšovat své dovednosti a pod vedením kvalitních instruktorů posouvat své hranice? Poznat nové přátele?
Stačí poslat přihlášku.
Díky sponzorskému daru ALSA PRO jsme schopni pro příští rok udržet členský příspěvek na 500,- Kč za osobu pro Asociaci praktické střelby ČR včetně dalších nákladů spojených s Vaší účastní v klubu.
Hezké vánoce a šťastný nový střelecký rok
Martin Novotný, předseda klubu
( m.novotny@trezor.cz )
Pavel Marcinek, místopředseda klubu
- Přílohy
-
- ZNAK APT M.jpg (15.57 KiB) Zobrazeno 18427 krát
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři