-
ufo - Moderátor
-
Bulls.eye - Častý návštěvník
Re: IPSC (praktická střelba)
Já bych tu škatuli na SST šuplata úplně nezatracoval, otvor pro zásobník by se nechal trochu zvětšit a mohlo by to fungovat - hlavně že člověk tahá pořád ze stejnýho místa. Já teda ten šestej zásobník někde na páteři lovím o cosi pomaleji než ten první na kyčli 

-
alfonss - Grafoman
Každý nechť si o tom myslí co chce, pro mě je měřítko to, s čím střílí špička a ještě jsem neviděl američana s touhle kravinou na opasku.
Viděl jsem různé harakiri, co měli lidé na držení zásobníků, bohužel všichni tihle "průkopníci" stříleli kolem 50 %....
Viděl jsem různé harakiri, co měli lidé na držení zásobníků, bohužel všichni tihle "průkopníci" stříleli kolem 50 %....
-
4mike - saigaholic
- ogy
- Častý návštěvník
ogy píše:...snad to zachrání naše asociace zavedením národní divize...
A je to tady... - Modified je národní divizí...
-
viktorcistic - Moderátor
...ale to ses moh Ogy zeptat, řek bych Ti, že jsem to inicioval a bylo to jednomyslně schváleno.. 
Každopádně, má to jedno omezení a to že vítěz nemůže dostávat prezidentské medajle (neb vlastně na úrovni světové IPSC neexistuje...)
BTW není to nic zvláštního, např Němci budou mít MOD ještě min 3 roky a to z důvodu jejich legislativy (jak jsem pochopil, získat "jiný" druh zbraně než máš napsaný je šílená byrokracie) Také např v Bulharsku se střílí IPSC v jedné jejich divizi v Makarovu ......

Každopádně, má to jedno omezení a to že vítěz nemůže dostávat prezidentské medajle (neb vlastně na úrovni světové IPSC neexistuje...)
BTW není to nic zvláštního, např Němci budou mít MOD ještě min 3 roky a to z důvodu jejich legislativy (jak jsem pochopil, získat "jiný" druh zbraně než máš napsaný je šílená byrokracie) Také např v Bulharsku se střílí IPSC v jedné jejich divizi v Makarovu ......
-
MarK - Moderátor
- Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««
-
alfonss - Grafoman
Nebude se vypisovat, střílet a vyhlašovat na kontinentálních a světových mistrovstvích, takže nejvyšší "mistrovství" které si s MODem můžeš v patřičné divizi střelit je republika...
-
Jirka_KT - Pravidelný návštěvník
Ještě bych doplnil, že případní vítězové v nár. divizích nedostanou prezidentskou medaili za vítězství na L3 a vyšších. Ale třeba titul Mistr Republiky mít budou.
-
alfonss - Grafoman
No a hlavně se ta divize nevyhlásí, protože se už nikdy nesleze 10 lidí. Málokdo kdo má střelecké ambice bude střílet divizi, ve které se nebude moct porovnat s evropskou či světovou špičkou...
-
4mike - saigaholic
- s i g
- Častý návštěvník
jen tak pro zajímavost ... už se ví,
kam se česko-moravská MODifikovaná skupina přesune?
zpět ke STD, nebo dopředu k OPN?
kam se česko-moravská MODifikovaná skupina přesune?
zpět ke STD, nebo dopředu k OPN?
-
ufo - Moderátor
Jenom ne do STD! 
Nejpravdepodobnejsi je OPN - vetsi sklo a delsi supliky bez noveho vrsku, ale treba Alf prozradi vic.

Nejpravdepodobnejsi je OPN - vetsi sklo a delsi supliky bez noveho vrsku, ale treba Alf prozradi vic.
-
4mike - saigaholic
předpokládám že to bude dost individuální a nejpravděpodobněji do STD a OPEN
zato zcela jist jsem si jist tím, že do CD (SST) ani jeden
zato zcela jist jsem si jist tím, že do CD (SST) ani jeden

-
alfonss - Grafoman
- open
- Častý návštěvník
Čekal sem tuto odpověď. On prostor k manévrování je dost omezený-open je fakt hodně rychlej,na standard musíš mít opravdu fištróna tak ty ryby je fakt dobrá volba.

-
4mike - saigaholic
nejde jen o fištrona ale vymažeš pár let návyků na střílení s tečkou 3" nad laufem
čili jinak uchop, jiný obraz miřidel, jiná kapacita
čili jinak uchop, jiný obraz miřidel, jiná kapacita
-
viktorcistic - Moderátor
Nezanedbatelnou součástí jsou samozřejmě prachy.... Dokoupit vršek se sklem není levná záležitost...
Zpět do STD ? kdo jednou zkusil tečku.......
Zpět do STD ? kdo jednou zkusil tečku.......
-
alfonss - Grafoman
řekl bych že nejde ani tak o divizi nebo peníze, spousta lidí je nespokojeno s kvalitou závodů u nás, přece jen dát 1100 Kč za superligu, kde je 3/4 stagí ze superligy předchozí.... Nehodlám to organizátorům vyčítat, jsem rád že závody pořádají, nicméně se mi to nelíbí, takže na ty závody prostě jezdit nebudu.
Loni se mi u nás líbilo CNC v Opařanech a úplně nejlepší závod byla klubovka za 2 stovky v Tišnově... Zbytek za ty peníze opravdu nestál, proto člověk místo aby řešil zbraň a divizi, tak spíš přemýšlí, zda má vůbec chuť střílet...
Loni se mi u nás líbilo CNC v Opařanech a úplně nejlepší závod byla klubovka za 2 stovky v Tišnově... Zbytek za ty peníze opravdu nestál, proto člověk místo aby řešil zbraň a divizi, tak spíš přemýšlí, zda má vůbec chuť střílet...
-
viktorcistic - Moderátor
Minulý rok to byla skutečně přehlídka odvarů odvaru. Mě se líbila 1 SL a MČR HG (za posledních 5 let jeden z nejlepších závodů). Bohužel mne nenapadá, jak tomu zabránit. Navrhoval jsem po skončení závodu prohnat přes Pandoru webovou anketu, ale v Prezidiu se to moc nechytlo. Což neznamená že to nemůžu udělat jako soukromá osoba 
Tyhle problémy se měly řešit před kongresem na poradě organizátorů závodů, ale konal se jen 1 ročník a i tam bylo pro nezájem jen pár klubů....

Tyhle problémy se měly řešit před kongresem na poradě organizátorů závodů, ale konal se jen 1 ročník a i tam bylo pro nezájem jen pár klubů....
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři