-
Thomas231 - Pravidelný návštěvník
Re: S&W ráže 500 magnum?
Tak jsem si byl zastrilet s SW .500 mag a musim rict, ze se mi z toho strilelo prijemnejs nez z Taurus Raging Bull .454 casull
Taurus 6" a 2,5" (to byl masakr
) a SW 8". Smith se mi lip drzi a kopanec je spis takovej tupej i silnej, kdezto od Tauruse hodne ostrej... Jinak ten 2,5" rozhodne doporucuju do damsky kabelky

- raging
- Nový uživatel
Ahoj,dnes jsem si ho,navzdory pocasi dovezl od Rehaků,opravdu to je impozantni revolver
pristi tyden poslou strelivo,vim,ze to nebude nic noveho,ale o zazitek ze strileni se podelim 

- taurus
- Častý návštěvník
Neboj, právě pocity "nováčků" jsou tu vítány.
Video z výroby těchto krásných zbraní.
http://www.youtube.com/watch?v=PMFUI5y6QcI
Video z výroby těchto krásných zbraní.
http://www.youtube.com/watch?v=PMFUI5y6QcI
-
MARKONY - Moderátor
Tak dnes sem si splnil sen a střelil sem z SW 8" s kompikem a musím řict že se to byla v pohodě . Vystřel byl impozantní .
- raging
- Nový uživatel
koupil jsem zatim 60 naboju Magtech 500 SW 400gr.s vykonem 3113 J za á 35 kc u Řeháků a poté na střelnici vyzkoušel.........
prvni valec-jedna dira v papíru,po druhém uz čtyři
ale,tak,či onak,u této zbraně jde spíše o silné a nezapomenutelné zážitky ze střelby
Proto jsem si tenhle revolver pořídil

Proto jsem si tenhle revolver pořídil

- taurus
- Častý návštěvník
- mcrea
- Občasný návštěvník
Chlapi rád bych se zeptal.Nechci do Vás nějak rýpat,je to věc každého,ale k čemu tyhle zbraně máte?Podle všeho s nima nic moc nenastřílíte,myslím přesnost a to je podle mého hlavní účel jakékoliv zbraně - trefit.Znovu opakuji, že to nechci nikomu rozmlouvat, ptám se jen ze zvědavosti
- raging
- Nový uživatel
mcrea píše:Chlapi rád bych se zeptal.Nechci do Vás nějak rýpat,je to věc každého,ale k čemu tyhle zbraně máte?Podle všeho s nima nic moc nenastřílíte,myslím přesnost a to je podle mého hlavní účel jakékoliv zbraně - trefit.Znovu opakuji, že to nechci nikomu rozmlouvat, ptám se jen ze zvědavosti

Na normální střílení mám jiné......pětikilo je muj,hned po Taurusu Raging Bullu, druhy velky revolver

- taurus
- Častý návštěvník
Jak kdo. Já mám z toho novýho revolvéra po 2 měsících 360 ran a z toho prvního po 2 letech 1500 ran. A asi si neviděl ani jedno video z této stránky:
http://www.youtube.com/user/reaktor1300
Jinak by ses neptal na co to máme.
http://www.youtube.com/user/reaktor1300
Jinak by ses neptal na co to máme.

- mcrea
- Občasný návštěvník
Pár těch videií jsem viděl, přesto mám pocit že jde jen o pocit z toho zážitku.Nezkoušel jsem to takže neznám,ale kdosi to kdesi popsal jako něco mezi kopnutím muly a zemětřesením.Nesnažím se rozebírat vhodnost zbraně k čemukoliv, chraň bůh,skoro všichni to máme jako zábavu.Ale přesný to asi není, takže siluety nehrozí, takže k čemu?Jen takové to sranda střílení?Pokud jo, hlavně že Vás to baví, v pohodě
-
Hungry - Moderátor
A to ti říkal kdo, že ty revolvery nejsou přesné? Pokud dokáže střelec ukočírovat svůj strach ze zpětného rázu, střílí do díry... Bohužel, většina lidí, co k nám přijdou nezvládají ten strach ani s 9x19 ani .45ACP... 

- raging
- Nový uživatel
Presné rozhodně jsou,jen si člověk musí na tuhle zbran zvyknout,mě to s 500 zatím moc nejde
,s Ragingem 44 Mag.ktery mam uz třetí rok,je to jiné kafe,chodí skoro do jedné díry
no,skoro

- mcrea
- Občasný návštěvník
Věřím, že zbraň jako taková je přesná, ale je to zvládnutelné?Co je skoro jedna díra ve Tvém podání, řekněme na 25m?Kdysi jsem měl známeho, který si koupil inlajnku a perfektně střílela, byla velice přesná atd.Když jsem po letech chtěl konkrétní informace o střele a mazání, zjistil jsem, že vystřelil možná dvacetkrát na zahradě na deset metrů do kýblu.Znovu opakuji, že nechci nic zpochybňovat, je to každého věc, mě osobně tyhle ráže nelákají, což ovšem neznamená, že to děláte špatně.Je to jen o zábavě.A Vás to zjevně baví, což je v pořádku
-
Hungry - Moderátor
Na 25m trojlístky nejsou problém.
Ano, je to o zvládnutí zpětného rázu. Chyba střelce je vždy mnohem větší, než přirozený rozptyl munice a zbraně...
JJ, "přesné jak sfiňa", to je terminus technikus, se kterým na střelnici "zápasíme" každodenně...
Ano, je to o zvládnutí zpětného rázu. Chyba střelce je vždy mnohem větší, než přirozený rozptyl munice a zbraně...
JJ, "přesné jak sfiňa", to je terminus technikus, se kterým na střelnici "zápasíme" každodenně...

-
Oggy - Častý návštěvník
Tak tady jsou třeba moje terče. Je to stříleno na 25m, ve stoje, samozřejmě obouruč. Což netvrdím, že nejsou mezi náma tací, kteří z toho "kanónu" střílí i jednoruč = viď taurusi
. A to si nepřipadám jako nějaký střelec z téhle ráže.

-
admix - Příspěvky: 1815
To skoro vypada, ze mit jen o trochu mensi terc, tak by zasah stredu byl neprokazatelny, protoze by tam zadny stred nebyl 
Jinak me fascinuje dotaz "k cemu mate takovehle zbrane?" - pro mne je dostacujici duvod, ze proste chtej

Jinak me fascinuje dotaz "k cemu mate takovehle zbrane?" - pro mne je dostacujici duvod, ze proste chtej

- dirty harry 629
- Pravidelný návštěvník
líbí se mi když si lidi dělaj radost čímkoliv, třeba i koupí ručního děla jakým SW 500 bezesporu je a polemizovat nad tím naco, proč, stačí ti i menší atd. je ztráta času a nebo třeba i závist, nesolventnost a nebo strach z uvedené zbraně. Pokud to někomu udělá radost, tak třeba i houfnice.
A byla tu zmínka i o přesnosti či nepřesnosti, samozřejmě jak uvedl ten pán v buřince, všechno je to v střelci, 99% zcela jistě, všechny zbrane střílí na střed, ale strach, ten dokáže mnoho, a když se "střelci"
nedokážou vyrovnat často ani s lugerem, tak co potom výš??
Mě samotnému trvalo dost dlouho abych se vyrovnal s .44 rem mag, a musím potvrdit, že to byl jenom strach že mě rána překvapí. Teď se nemohu toho překvapení dočkat, toto je pro mě ten zážitek ze střelby, to překvapení že to bouchne když to nečekám. V časech, kdy jsem to čekal a spouštěl v okamžiku kdy jsem byl přesvědčen že je to ten nejvhodnější jsem netrefil ani vrata
A byla tu zmínka i o přesnosti či nepřesnosti, samozřejmě jak uvedl ten pán v buřince, všechno je to v střelci, 99% zcela jistě, všechny zbrane střílí na střed, ale strach, ten dokáže mnoho, a když se "střelci"
nedokážou vyrovnat často ani s lugerem, tak co potom výš??
Mě samotnému trvalo dost dlouho abych se vyrovnal s .44 rem mag, a musím potvrdit, že to byl jenom strach že mě rána překvapí. Teď se nemohu toho překvapení dočkat, toto je pro mě ten zážitek ze střelby, to překvapení že to bouchne když to nečekám. V časech, kdy jsem to čekal a spouštěl v okamžiku kdy jsem byl přesvědčen že je to ten nejvhodnější jsem netrefil ani vrata

- mcrea
- Občasný návštěvník
Špatně jsem se asi vyjádřil, chtěl jsem vědět k čemu se tyhle zbraně hodí - myšleno disciplína.Dobře, i když to nikdo přímo nenapsal je to jen pro radost.V pořádku.Sám jsem nebyl na žádných závodech už pár let, takže moje zbraně jsou taky jen pro "sranda střílení".Nevnucuju nikomu malorážku nebo něco jiného.Jak už bylo řečeno, klidně si pořiďte houfnici pokud to přinese majiteli radost a užije si to.Děkuji za fotku terče, podle těch videí jsem sázel na menší přesnost, myslím že to není zlý.A omlouvám se pokud se to někoho dotklo, nebylo to úmyslem
- dirty harry 629
- Pravidelný návštěvník
- taurus
- Častý návštěvník
Když byl taurus vcelku a měl optiku leupold tak dělal středovou desítku na pistolovým terči každou ranou na 50m. Stříleno z nastřelovacího stojanu bez upnutí. Jen tak z ruky je to tíha udržet.
A mě ani ostatních majitelů této krásné ráže se řečma nedotkneš.
Mám takový lidi na háku, nejsu ovca ve stádu která dělá co ostatní. Když na to mám a udělá mě to radost tak si to koupím.
A řeči "co by na to řekli sousedi" mě nechávají chladným.
A ze svýho okolí vím že tyto řeči vznikají hlavně ze závisti, fuj styďte se.
Je to podobný jak víra, když věříš tak tě nic nepřesvědčí v opak, no a jí věřím v .500 S&W MAGNUM. To je bůh a moje modla.
A mě ani ostatních majitelů této krásné ráže se řečma nedotkneš.
Mám takový lidi na háku, nejsu ovca ve stádu která dělá co ostatní. Když na to mám a udělá mě to radost tak si to koupím.
A řeči "co by na to řekli sousedi" mě nechávají chladným.
A ze svýho okolí vím že tyto řeči vznikají hlavně ze závisti, fuj styďte se.

Je to podobný jak víra, když věříš tak tě nic nepřesvědčí v opak, no a jí věřím v .500 S&W MAGNUM. To je bůh a moje modla.

Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery