-
Phantom - Častý návštěvník
Re: Vtipy
Tohle taky patří do vtipů -
četl jsem dneska nějaké fórum a všiml jsem si podpisu jednoho diskutéra:
"Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and children are FBI agents."
(Vítejte na Internetu. Kde muži jsou muži, ženy jsou muži a děti jsou agenti FBI)
četl jsem dneska nějaké fórum a všiml jsem si podpisu jednoho diskutéra:
"Welcome to the internet. Where men are men, women are men, and children are FBI agents."
(Vítejte na Internetu. Kde muži jsou muži, ženy jsou muži a děti jsou agenti FBI)
-
Dva kanibalové pojídají klauna a najednou se jeden obrátí na druhého a povídá:" Nezdá se ti, že to chutná trochu směšně?"
(jak lépe přeložít "Does this taste funny to you?")
(jak lépe přeložít "Does this taste funny to you?")
-
Pufik - Častý návštěvník
Vládní spis "Jak zabránit úniku informací na internet" unikl na internet
Britské ministerstvo obrany má z ostudy kabát. Jeho spis dávající rady, jak zabránit úniku dat a dokumentů na internet, totiž unikl unikl na web. Bezpečnostní manuál měl přitom pomoci celému ministerstvu, ozbrojeným složkám a bezpečnostním službám v udržení všech důležitých informací v bezpečí před hackery, novináři, zahraničními zvědy a dalšími. Někde však zřejmě udělali drobnou chybku.
http://www.novinky.cz/koktejl/180731-vladni-spis-jak-zabranit-uniku-informaci-na-internet-unikl-na-internet.html
Britské ministerstvo obrany má z ostudy kabát. Jeho spis dávající rady, jak zabránit úniku dat a dokumentů na internet, totiž unikl unikl na web. Bezpečnostní manuál měl přitom pomoci celému ministerstvu, ozbrojeným složkám a bezpečnostním službám v udržení všech důležitých informací v bezpečí před hackery, novináři, zahraničními zvědy a dalšími. Někde však zřejmě udělali drobnou chybku.
http://www.novinky.cz/koktejl/180731-vladni-spis-jak-zabranit-uniku-informaci-na-internet-unikl-na-internet.html
-
Samuraj - Častý návštěvník
neni to spis udiv?
"A tobe to prijde smesny?" (jako "chutna smesne", kdyz je to ten klaun, tak by asi melo...)
"A tobe to prijde smesny?" (jako "chutna smesne", kdyz je to ten klaun, tak by asi melo...)
-
-
kibicz - Častý návštěvník
Když funny v angličtině znamená dvě věci "zábavný"/"divný", tak to prostě jedním českým slovem nikdy nepřeložíte..
-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
Snad tu nikoho neurazim.
"Vite jaky je rozdil mezi Ostravakem a Vietnamcem? Vietnamec umi cesky a ma praci!"

"Vite jaky je rozdil mezi Ostravakem a Vietnamcem? Vietnamec umi cesky a ma praci!"

-
pekoz - Častý návštěvník
-
admix - Příspěvky: 1815
A vite proc ostravak mluvi tak rychle a sproste? Bo neni cas pyco 
Tyhle lidove vtipy jsou stejne nejlepsi - zvlast ten, jak se Bohu roztrh pytel s curakama a nechtel to sbirat

Tyhle lidove vtipy jsou stejne nejlepsi - zvlast ten, jak se Bohu roztrh pytel s curakama a nechtel to sbirat

- PatrikV
Lex_Luthor píše:Snad tu nikoho neurazim.![]()
"Vite jaky je rozdil...."![]()
To už dávno neplatí, vietnamci už dávno nepracují a česky raději rychle zapomněli.
http://www.youtube.com/watch?v=rzw8EpjXVTU

-

A vůbec celý "Atlas of True Names"
-
eschaia - Občasný návštěvník
Sice to nejspíš není vtip, ale za pozornost to opravdu stojí!!! A garantuju, že se nasmějete až až.
http://forum.ronnie.cz/stallone-cesta-z ... 23612.html
http://forum.ronnie.cz/stallone-cesta-z ... 23612.html
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
-
BARRY - Moderátor
Vyblázní se v posilovně a bude dobře. Lepší, než inzerát: "koupím pystoly bez zbrojního pasu ..." 

- píďa
- Občasný návštěvník
KDYŽ POZVEŠ MAMINKU NA OBĚD …
Kamil pozval svou matku na oběd.
Během jídla si Kamilova matka nemohla nevšimnout, jak krásná je Kamilova spolubydlící Lucie. Dlouho nemohla uvěřit, že vztah mezi Kamilem a Lucií je pouze platonický a její zvědavost se stále zvětšovala.
Během večera sledovala jejich vzájemné reakce a začala se zajímat, zda mezi Kamilem a Lucií nejde o něco více než vidí.
Jakoby Kamil četl její myšlenky, prohodil: „Vím co si teď určitě myslíš, ale ujišťuji tě, že Lucie a já jsme jen spolubydlící.
Asi o týden později přišla Lucie za Kamilem a říká mu: „Od té doby, co byla tvá matka u nás na večeři, nemůžu najít naši krásnou stříbrnou naběračku. Nepředpokládáš, že by ji vzala, že?“
Kamil řekl: „No, pochybuji o tom, ale pro jistotu jí pošlu e-mail. Tak si sednul a napsal:
Ahoj maminko,
víš, neříkám, že jsi vzala z našeho domu naběračku, ani neříkám ani, že jsi ji nevzala. Ale faktem zůstává, že od té doby, co jsi tu byla na oběd, jedna chybí.
Se srdečným pozdravem
Kamil
O několik dnů později dostal Kamil email od své matky, kde se píše:
Drahý synu,
víš, neříkám, že spíš s Lucií, ani neříkám ani, že s ní nespíš. Ale faktem zůstává, že kdyby Lucie spala ve své posteli, musela by tam tu naběračku již dávno najít.
Se srdečným pozdravem
Maminka
Ponaučení na dnešní den:
MAMINCE SE NIKDY NELŽE
Kamil pozval svou matku na oběd.
Během jídla si Kamilova matka nemohla nevšimnout, jak krásná je Kamilova spolubydlící Lucie. Dlouho nemohla uvěřit, že vztah mezi Kamilem a Lucií je pouze platonický a její zvědavost se stále zvětšovala.
Během večera sledovala jejich vzájemné reakce a začala se zajímat, zda mezi Kamilem a Lucií nejde o něco více než vidí.
Jakoby Kamil četl její myšlenky, prohodil: „Vím co si teď určitě myslíš, ale ujišťuji tě, že Lucie a já jsme jen spolubydlící.
Asi o týden později přišla Lucie za Kamilem a říká mu: „Od té doby, co byla tvá matka u nás na večeři, nemůžu najít naši krásnou stříbrnou naběračku. Nepředpokládáš, že by ji vzala, že?“
Kamil řekl: „No, pochybuji o tom, ale pro jistotu jí pošlu e-mail. Tak si sednul a napsal:
Ahoj maminko,
víš, neříkám, že jsi vzala z našeho domu naběračku, ani neříkám ani, že jsi ji nevzala. Ale faktem zůstává, že od té doby, co jsi tu byla na oběd, jedna chybí.
Se srdečným pozdravem
Kamil
O několik dnů později dostal Kamil email od své matky, kde se píše:
Drahý synu,
víš, neříkám, že spíš s Lucií, ani neříkám ani, že s ní nespíš. Ale faktem zůstává, že kdyby Lucie spala ve své posteli, musela by tam tu naběračku již dávno najít.
Se srdečným pozdravem
Maminka
Ponaučení na dnešní den:
MAMINCE SE NIKDY NELŽE
-
Iha - Příspěvky: 1466
TAK JSEM SLYŠEL ŽE JSI SE OŽENIL?
No jo, už mě nebavilo sedět v hosodě.
A TEĎ DĚLÁŠ CO?
No už mě to zase baví.
No jo, už mě nebavilo sedět v hosodě.
A TEĎ DĚLÁŠ CO?
No už mě to zase baví.
-
http://www.fmft.net/archives/001463.html
Čtenáři neovládající angličtinu si alespoň mohou prohlédnout obrázky:-D
Čtenáři neovládající angličtinu si alespoň mohou prohlédnout obrázky:-D
-
Urdo von Fuj - Častý návštěvník
-
Joezbrna - Častý návštěvník
Hádá se Čech s Irem,kdo má ve své vesnici lepší hospodu.
Ir říká: "Když si u nás objednám dvojitou whisky, tak třetího panáka dostanu zadarmo."
Čech kontruje: "To nic není, u nás v hospodě dostaneš dvojitou vodku zadarmo rovnou a když ti to nebude stačit, tak nějaký rumy a bechery taky zadarmo, a když ti i tohle bude málo, pozvou tě dozadu do skladu na gruppensex."
Ir nevěří: "A to se ti už jako fakt stalo?"
Čech: "Mně přímo ne, ale manželce jo."
Ir říká: "Když si u nás objednám dvojitou whisky, tak třetího panáka dostanu zadarmo."
Čech kontruje: "To nic není, u nás v hospodě dostaneš dvojitou vodku zadarmo rovnou a když ti to nebude stačit, tak nějaký rumy a bechery taky zadarmo, a když ti i tohle bude málo, pozvou tě dozadu do skladu na gruppensex."
Ir nevěří: "A to se ti už jako fakt stalo?"
Čech: "Mně přímo ne, ale manželce jo."
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA