- cer217
- Nový uživatel
Re: Trash z .50 BMG (hraní na vojáčky a tak....)
momentalneanonymny píše: Urcite sa da porovnat vyssie uvedena euro liga v Aresovom prispevku s Krasnodarom
Krasnodar je 8 dnova sutaz, z toho 6 dni sa striela. Nieco z propozicii:
3.9. Each rifleman should have: a sniper rifle with caliber up to 9 mm, 300 rounds, communication means, compass or other devices for land navigation, sniper’s camouflage suit, mat, knife, camouflage cover of weapon, watch, flashlight, tactical face-paint;
3.10. Each sniper pair should have: vision device (range finder), night sight (night observation sight) of passive type, sleeping bag, day ration, spade, first aid kit.
3.11. Equipage and equipment will be taken into account by the judging panel to es-timate the exercise making while the competition.
4.3 The competitors will perform up to 30 shooting and special exercises at distances from 20 to 1000 meters (3 exercises in night conditions at distance up to 600 m) in the following groups:
- the police exercises;
- the night conditions exercises;
- the exercises at long distances (600 m, 915 m-1000m);
- the exercises according to the Rules of Competition on practical, combat and bullet shooting;
Este stale si myslis, ze sa to da porovnat s tou euro-ligou?
- ARES
- Častý návštěvník
A pustí tě do Krasnodaru jako civila? Pokud je to ten závod který si myslím, tak o tom silně pochybuju
Edit: propozice ke Krasnodaru jsou tady http://www.ipa207.cz/upload/dok_ver/sniper01.pdf
klíčová věta:
3.1. A military personnel, who are authorized snipers of units regardless of rank and age
and listed in the application, is permitted to the competition
Takže jakožto civil se můžeš jít bodnout, čili není co srovnávat. Chtělo by to pro srovnání vybrat nějaký závod, kam civilové smějí. Čili buď Finn Sniper (http://www.pohta.fi/artikkelit/fs2007.pdf) a nebo něco z Itálie či Španělska
Edit: propozice ke Krasnodaru jsou tady http://www.ipa207.cz/upload/dok_ver/sniper01.pdf
klíčová věta:
3.1. A military personnel, who are authorized snipers of units regardless of rank and age
and listed in the application, is permitted to the competition
Takže jakožto civil se můžeš jít bodnout, čili není co srovnávat. Chtělo by to pro srovnání vybrat nějaký závod, kam civilové smějí. Čili buď Finn Sniper (http://www.pohta.fi/artikkelit/fs2007.pdf) a nebo něco z Itálie či Španělska
-
kibicz - Častý návštěvník
Pořád ještě jsem nepochopil o čem tu diskutujete a vlastně je mi to jedno, ale budu reagovat podle názvu threadu:
Nevíte, kam se poděly kulomety ráže .50BGM, které prodávalo bvs? Neřikejte mi, že se prostě jen vypařily, někde být musí a nejspíše u nějakého soukromníka. Potkal je někdo z vás na střelnici?
Nevíte, kam se poděly kulomety ráže .50BGM, které prodávalo bvs? Neřikejte mi, že se prostě jen vypařily, někde být musí a nejspíše u nějakého soukromníka. Potkal je někdo z vás na střelnici?
-
SW_FOX - Grafoman
Pracně jsme sháněli (na export) a nesehnali..... nejsou, asi jsou všechny buď znehodnocené nebo mimo republiku.
-
Kall - Příspěvky: 2286
No teda, chvílu sem tu nebyl a tak ste se rozpovídali, ještě že sou páni daleko od sebe,a nepoperou se.
Přidávám svůj názor: na vojně sem sice byl ale nehraju si na to, bo to tam stálo za pendrek.Hlavně mezilidský vztahy.
Chci střílet přesně když jde o jednu ránu a precizně když je ran víc.
Chodím střílet abych uměl střílet.Myslel jsem, že když mi to jakž takž půjde na střelnici, tak pak v lese něco trefím.
V lese je to všechno úplně jinak než na střelnici.
Proto dál chodím střílet na střelnici, abych se to naučil.
Jo a při střílení potkávám pár kamarádů, se kterýma si furt máme co říct o střílení.
Pravidla soutěží dodržuju a na cizí terče vědomě nestřílím.Sorry miro, ale ty máš naštěstí jinou ráži a mně ten zásah chyběl.
Přidávám svůj názor: na vojně sem sice byl ale nehraju si na to, bo to tam stálo za pendrek.Hlavně mezilidský vztahy.
Chci střílet přesně když jde o jednu ránu a precizně když je ran víc.
Chodím střílet abych uměl střílet.Myslel jsem, že když mi to jakž takž půjde na střelnici, tak pak v lese něco trefím.
V lese je to všechno úplně jinak než na střelnici.
Proto dál chodím střílet na střelnici, abych se to naučil.
Jo a při střílení potkávám pár kamarádů, se kterýma si furt máme co říct o střílení.
Pravidla soutěží dodržuju a na cizí terče vědomě nestřílím.Sorry miro, ale ty máš naštěstí jinou ráži a mně ten zásah chyběl.
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA