-
PN - Příspěvky: 216
Re: Nová úprava stránek
Grobianus: Přetrvává problém s nemožností označit text myší. Přetrvává problém s tím, že reklamní panel vpravo překryje text fóra, pokud se fórum roztáhne například velkým obrázkem. A kombinace obojího je vražedná.
-
Pufik - Častý návštěvník
Grobianus: ...zda se mi ze "Zobrazit nepřečtené příspěvky" je presne to co jsem potreboval, ted jsem v podstate spokojen 

-
Wojtyla - Příspěvky: 514
Grobianus: bylo by prosím možné zařídít automatické přesměrování na hl stránku po přihlášení? používám FF
- buml
- Pravidelný návštěvník
Grobianus píše:ad. odkazy v novém okně/panelu - to má předpokládám platit pro linky v rámci příspěvku (?!) - podívám se na to...
ano presne o to jde, diky
-
Black_Onyx - Častý návštěvník
-
Igoca - Nový uživatel
Platia zákony pána Murphyho. Každá zmena prináša niečo nové. Žiadna zmena nespeje k lepšiemu. Ono nie je to čistý Murphy, ale kdeže je "moje" staré Střelectví.cz. Lenže Ste tu fajn partia, takže začínam opäť. 

-
Hungry - Moderátor
Odkaz, který jsem zhlédl již není podtržen, CTRL +F5 nepomohlo, neotevřel se mi v novém okně... Nemožnosti vykopírovat část textu z příspěvku jsem taky zaregistroval. Prohlížeč IE. 6.00
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
Pratele, vezte, ze Ti z nas, kteri oblafli stary system nastavenim casove zony v profilu na GMT+2, by si to meli nastavit zpatky na GMT+1. System nyni funguje jak by mel a nase nastaveni v tom dela bordel. 

- Grobianus
- Moderátor
Externí odkazy by se nadále měly zobrazovat v novém tabu ("záložce"; v novém okně, pokud prohlížeč nepodporuje taby).
Interní odkazy - ovládací prvky (tam je to samozřejmost) a odkazy mezi diskuzemi fóra Střelectví.cz (čili v rámci domény; zde už to taková samozřejmost není) se zobrazí ve stávající záložce/okně. Takhle je to nastavené defaultně, ale otevření v novém okně se dá nastavit i pro ty odkazy v rámci fóra. Bylo to tak ve staré verzi, mám to zavést i tady?
Pokusím se to nějak přestylovat...
Je tam nastavená prodleva 3 vteřiny (default) - přesměruje se to potom, anebo to neudělá vůbec nic? V prvním případě můžu tu dobu zkrátit, v tom druhém nebude chyba na straně fóra, je to standardní <meta http-equiv="refresh" tag.
O které odkazy jde, ty v rámci příspěvku? Problém bude dosti specifický, sám jej nemám, okouknu to později u ostatních... stejně tak to kopírování textu.
Dovolil jsem si to nastavit manuálně všem, uživatelé GMT != +1 nechť prominou.
Interní odkazy - ovládací prvky (tam je to samozřejmost) a odkazy mezi diskuzemi fóra Střelectví.cz (čili v rámci domény; zde už to taková samozřejmost není) se zobrazí ve stávající záložce/okně. Takhle je to nastavené defaultně, ale otevření v novém okně se dá nastavit i pro ty odkazy v rámci fóra. Bylo to tak ve staré verzi, mám to zavést i tady?
PN píše:reklamní panel vpravo překryje text fóra, pokud se fórum roztáhne například velkým obrázkem.
Pokusím se to nějak přestylovat...
Wojtyla píše:bylo by prosím možné zařídít automatické přesměrování na hl stránku po přihlášení? používám FF
Je tam nastavená prodleva 3 vteřiny (default) - přesměruje se to potom, anebo to neudělá vůbec nic? V prvním případě můžu tu dobu zkrátit, v tom druhém nebude chyba na straně fóra, je to standardní <meta http-equiv="refresh" tag.
Hungry píše:Odkaz, který jsem zhlédl již není podtržen
O které odkazy jde, ty v rámci příspěvku? Problém bude dosti specifický, sám jej nemám, okouknu to později u ostatních... stejně tak to kopírování textu.
jomekabi píše:Pratele, vezte, ze Ti z nas, kteri oblafli stary system nastavenim casove zony v profilu na GMT+2, by si to meli nastavit zpatky na GMT+1.
Dovolil jsem si to nastavit manuálně všem, uživatelé GMT != +1 nechť prominou.
-
Pufik - Častý návštěvník
Jeste mala poznamecka, nepodtrhavaji se odkazy na dalsi stranky (strankovani), ve vypisech po kliknuti na:
Zobrazit nové příspěvky | Zobrazit nepřečtené příspěvky | Zobrazit vaše příspěvky
Pri prolezani vlastniho vicestrankoveho prispevku je pak jiz vse OK a odkazy ve strankovani jsou podtrzeny.
Zobrazit nové příspěvky | Zobrazit nepřečtené příspěvky | Zobrazit vaše příspěvky
Pri prolezani vlastniho vicestrankoveho prispevku je pak jiz vse OK a odkazy ve strankovani jsou podtrzeny.
-
BARRY - Moderátor
-
GMatysek - Pravidelný návštěvník
ad Zobrazit nepřečtené příspěvky
Grobianus:-> Jo, je to přesně ono (tedy aspoň já si to tak představoval). Díky moc.
-
Hungry - Moderátor
Grobianus: Problém s podrtháváním odkazů a otevíráním v dalších oknech se mi ztratil.
Co mám také, je, že když se z nějakého cizího příspěvku pokusím vykopírovat např. název zbraně, tak to nejde. Maximálně tak celý příspěvek. Méně myší neoznačím...
Co mám také, je, že když se z nějakého cizího příspěvku pokusím vykopírovat např. název zbraně, tak to nejde. Maximálně tak celý příspěvek. Méně myší neoznačím...
-
gabo - Pravidelný návštěvník
Grobianus: poprosil bych jeste doresit RSS,to vlakno asi upadlo trochu v zapomneni,tak to davam sem 
Jinak moc dobra prace,na FF bez pripominek,diky.

Jinak moc dobra prace,na FF bez pripominek,diky.
-
Wojtyla - Příspěvky: 514
Grobanius: aha, 3 vteřiny jsem nikdy nevydržel čekat...
) dávám ke zvážení jestli by to nebylo lepší zkrátit třeba jen na vteřinu, neboť hodnota informace "byli jste uspěšně přihlášení" mi prijde natolik nízká, že jí snad ani neni třeba číst...

-
Kurt - Moderátor
Hm, jak vidět, stačí jeden schopný člověk a problémů je rázem jen zlomek. Grobianus: jen tak dál
Přidám se s jednom připomínkou (možná tu už zazněla) - ve FF se mi jako Title záložky zobrazuje na stránce seznamu témat "Obsah" - nebylo by možné tam vrátit "Střelectví.cz"? Díky.

Přidám se s jednom připomínkou (možná tu už zazněla) - ve FF se mi jako Title záložky zobrazuje na stránce seznamu témat "Obsah" - nebylo by možné tam vrátit "Střelectví.cz"? Díky.
-
Hungry - Moderátor
-
admix - Příspěvky: 1815
-
alfonss - Grafoman
-
admix - Příspěvky: 1815
Ty resis nasledek a ne pricinu problemu, to je spatne
Web, na kterym si musim definovat vlastni CSSka nebo nedejboze zoomovat, je spatne.
Grobianus: SPRAV TO!!

Grobianus: SPRAV TO!!

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení