Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 1:06

Akční střelba, obranná střelba...okoli Brna Terminy

Cau shaním pár lidí co by si občas zašli potrénovat obranou a akčnější střelbu na střelnici do Velké Bíteše, střílení jen do papírového terče z čáry mě až tak nebere :) . Chodil jsem tam s pár lidma, ale jaksi se to rozpadlo a nemám s kým tam chodit.
Když jsem tam chodil, tak jsme si vždy postavili nějaku "trať", překážky kryty, terče (postavy, rukojmí, obyč terče..) a tak různě probíhaly, stříleli z různých pozic, z běhu, přes překážky, krytí atd.....když byly nějaké dlouhé zbraně tak v mezipauzách stříleli i z nich, zkoušeli vše co nás napadlo.
Se správcem byla v pohodě domluva a nechal to na nás co ta budem dělat (samo v rámci bezpečnosti).

Střelnice má cca 50m, dopadiště tvoří gumové pásy a k postavení terčů a překážek slouží velká zásoba větších pneumatik apod ...(případně co si kdo donese-popry apod.) u vstupu je krytý ochoz v případě nevole počasí. Cena bývala bezkonkurenční, byly jsme tam domluvení na nějaký den o víkendu odpoledne a jak dlouho bylo na nás a celé jen pro nás, většinou se nás sešlo kolem 5ti a za cca 5h co jsme tam bývali jsme platili něco kolem stovky. Sám správce nabízel, že pokuď by se nás sešlo 10 nechá to za 600,- za to odpoledne...nebyl problém se domluvit
Omezení ráže tam tuším není (v těch bežných), nezkoumal jsem to, ale střílelo se tam z kosy, mosina, brokovnice a krátkých bez problému..k dispozici i nastřelovací stolice.

nějaké foto pro představu:
ObrázekObrázek

ObrázekObrázek

Kdyby se našlo pár lidí byl bych rád a zkusil to tam na někdy domluvit, vždy to bývalo dobře strávené odpoledne :) a rád bych si vyzkoušel i GSG5 v akčnějším nasazení, na což si myslím je tohle ideální. Střílení na balonky taky nebyl problém, tak občas nějaké zajímavé cíle :twisted: by nejspíš šlo vzít.
Tož hlaste se :)

TEĎ BY SE TO TEDY CHTĚLO DOMLUVIT NA NĚJAKÝ DATUM

takže
26.10. od 14:00 vyhovuje to někomu?
1.;2. 11. tj. další víkend, ale to jsou dušičky jak jsem byl upozorněn a jestli se nepletu trénink na zdrhající holuby
8.;9. 11. ?
V týdnu někdo může?
Naposledy upravil Lada dne 22.10.2008 12:24, celkově upraveno 2

admix

16.10.2008 7:04

A zas Brno :( :( :( Sel bych hned, asi se tam budu muset prestehovat ...

EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 7:41

Co příští víkend?

MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 9:42

admix: Já už také brňákům delší dobu závidím. Ona celá Morava je tak nějak střelecky aktivnější. U nás je mrtvo :(

Lada: Mám to sice skoro 100km, ale určitě bych i tak občas dorazil. Dej určitě vědět kdy ;)

4mike
saigaholic

16.10.2008 10:06

Lada
v neděli dopo tam jezdí partička trenovat na IPSC,
sice převážně brokovnice ale občas i s krátkýma

Missak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 16:42

MiRaS píše:admix: Já už také brňákům delší dobu závidím. Ona celá Morava je tak nějak střelecky aktivnější. U nás je mrtvo :(

Brno není celá Morava :twisted: na Severu toho taky myslím moc není. LOSy jsou více v Čechách, což je zase pro mě daleko, hlavně teď v zimě. Ono se asi něco děje jen v Praze (MG), Brno a pochopitelně Otrokovice. Jinak mi to připadá mrtvé téměř všude nebo to má malou propagaci. Mám na mysli spíše krátké než dlouhé, tam by se taky něco našlo. :wink:

Reklama

alfonss
Grafoman
Grafoman

16.10.2008 18:03

Když on by asi každej chtěl aby se mu i se střelnicí přijelo rovnou pod nos.
Já mám letos za sebou 24 závodů a prostě když v okolí nic není, tak se člověk musí přesunout jinam....

Missak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 18:44

Pod nos zrovna ne, ale 300 a víc km s tím, že potřebuješ dojet na 9.00 není moc ideální. potom o víkendu vstávám dřív než do práce. o to by ale až tak nešlo, ale jezdit po těch našich cestách není žádná sláva, hlavně teď jak začne zima, tak v 5 ráno toho asi moc prohrnutýho nebude, pokud náhodou zasněží, do toho kloboučníci na letních gumách :evil:
v tom to má MiRaS zase lepší, má to všude téměř stejně daleko :twisted:

alfonss
Grafoman
Grafoman

16.10.2008 18:50

Už jsem si tak nějak zvykl že o víkendu vstávám dříve než přes týden kdy chodím do práce :)

Missak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 19:06

no já zase s chutí o víkendu dospávám, co jsem nestihl za týden. ale jak jsem psal není to ani tak o tom vstávání, jako o tom ježdění. v létě celkem v pohodě, ale zimu moc nemusím. a to jsem za volantem denně.

Midar
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

16.10.2008 23:04

Lada: Ja jsem urcite pro, rad se pridam, ale pristi vikend urcite ne :(

PaF

16.10.2008 23:55

Ja bych se, prosim, pridal. Vyhod termin, jestli to jen trochu pujde, dorazim.

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

16.10.2008 23:57

2 admix
njn co se dá dělat musíš si pak vhodně naplánovat cestu kolem, vzít rodinu na dovolenou a "odskočit si" :D rád bych chodit třeba každej měsíc či i více to se uvidí když budou lidi...zabavím se tam více než každý víkend v Lisicích tak ti to řeba někdy vyjde. Já mám zas problém v jiné sféře a kolem brna kde nic tu nic...

2EL PANELL
To bude asi moc brzo chtělo by to sehnat pár lidí i když třeba 4-5 je v pohodě, když bude mít bratr čas šel by taky. Ještě musím sehnat kontakt na správce, já to nikdy předtím nedomlouval a poptat se jak tam mívají volno, viděl bych to až na přespříští...no uvidíme

2MiRaS
Určitě dám, ono se to občas dá a třeba se ozve někdo ze stejného směru aby se jízda trocha zlevnila.

24mike
Dik za info, my tam byly vždy na odpoledne, byly jsme lenošní stávat :oops: jen snad jednou to tam zrovna balil někdo s hezky upraveným brokovým automatem co trénoval i na čas. Každopádne si neděli dopoledne škrtám, zas bych to viděl na cca poledne tak si zavazet nebudem

2Midar
No zas tak brzo to nejspíš nebude dám vědět, ale jak už jsem psal rád bych tam chodil pravidelněji a když bude pár lidí a někomu to nevyjde přijde jednoduše příště.

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

17.10.2008 0:00

2PaF
jasný není problém docházku dělat nebudu a když to nevyjde tak příště :) zjistím co a jak a dám vědět

EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník

17.10.2008 4:23

Lada: přespříští jsou "dušičky" - takže "Dušičkovej match"??? :lol:

Lada
Častý návštěvník
Častý návštěvník

17.10.2008 9:38

Fak jo, no já tohle jaksi nesleduju, no co no dušička sem dušička tam :D to by se případně hodila nějaká ta dýně na ten "Dušičkovej match" pro atmosféru :lol:

4mike
saigaholic

17.10.2008 10:32

alfonss píše:Když on by asi každej chtěl aby se mu i se střelnicí přijelo rovnou pod nos.
Já mám letos za sebou 24 závodů a prostě když v okolí nic není, tak se člověk musí přesunout jinam....

ono to je hlavně o těch pitomejch dobrovolníkách,
co jsou ochotní ve svým volnu něco organizovat a pak se za to ještě nechat prcat

Missak
Častý návštěvník
Častý návštěvník

17.10.2008 16:37

4mike: v tom s tebou souhlasím. vaše práce je v tomto ohledu nevděčná, protože se nedá zavděčit všem. naštěstí nám, co nejde o bednu, nějaké ty maličkosti nevadí. většinou to rozhodí hlavně ty, co chtějí vyhrávat a zrovna jim to nejde. Pokud to moc žerou, tak potom hledají chybu jinde (neberte to prosím plošně na všechny). a nejde jen o to to zorganizovat, vymyslet, nachystat, ale i uklidit tak, aby příště správce střelnice nějaký ten LOS nezatrhl.
ale i tady jde o ty vzdálenosti. když je LOS u Prahy (např.Vražkov), tak i když tam jedu s noclehem den předem, tak se tam dostanu až je vše hotovo. i když to bude jinde na klasických místech, tak je to pro mě daleko (mimo GC), takže jsme tam kde předtím. Zajistit si nocleh, což taky něco stojí, ne všude se dá sehnat něco na přespání za rozumný peníz. a hlavně, vzhledem k tomu, kdy končím v práci, tak se tam stejně dostanu pozdě. I proto bych přivítal něco blíž. jen by se tady asi nenašlo dostatek lidí, kteří by to zorganizovali třeba v Olomouci nebo někde poblíž. klidně bych pomoct šel.

alfonss
Grafoman
Grafoman

17.10.2008 18:00

4mike píše:
alfonss píše:Když on by asi každej chtěl aby se mu i se střelnicí přijelo rovnou pod nos.

ono to je hlavně o těch pitomejch dobrovolníkách,
co jsou ochotní ve svým volnu něco organizovat a pak se za to ještě nechat prcat

Vím naprosto přesně o čem mluvíš, já jsem svoje "dobrovolnictví" přesně po těchhle zkušenostech z loňska zabalil....

Rys
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník

17.10.2008 19:53

Já bych uvítal všední den dopoledne... To asi budu sám, co? :?

Další

Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři