-
EL PANELL - Častý návštěvník
ano, bezpečnost především..... a proto se na tu ortézu v lulči vyseru
připomínám post135546.html#135546 kdo bude mít čas a zájem.
o fotky a videa mám zájem

připomínám post135546.html#135546 kdo bude mít čas a zájem.
o fotky a videa mám zájem
- Lada
- Častý návštěvník
Díky všem za účast nakonec se nás sešlo vcelku dost
,
2paf
připomínání bezpečnosti je jen na místě a nikdy není na škodu, jen tak dál
Ad stmívání, není problém domluvit nějaký dopolední termín s tím, že bychom to měli na cca celý den, jen by bylo potřeba aby se nás sešlo obdobně jako dnes..nerad bych abychom blokovali střelnici na celý den když by nás bylo třeba jen 5...minimálně se dá začátek posunout na 12 tím bychom měli další hoďku navíc. To je na domluvě, nebo by stačilo pár halogenů a generátor kdyby někdo přibalil
střílet se tam může i v noci
Jinak mi majitel nabízel, že nám klidně přiřadí jednu plechovou skříňku abychom si tam mohli nechat nějaké věci (gongy, terče a podobně) tak bych příště vzal nějaký zámek a nechal udělat pár klíčů navíc, jak seženu nějaké vhodné železo pár terčíků vyrobím a nechal bych je tam aby byly k užitku i když se nebudu moct dostavit, stejně bych to nikde jinde nevyužil.

2paf
připomínání bezpečnosti je jen na místě a nikdy není na škodu, jen tak dál
Ad stmívání, není problém domluvit nějaký dopolední termín s tím, že bychom to měli na cca celý den, jen by bylo potřeba aby se nás sešlo obdobně jako dnes..nerad bych abychom blokovali střelnici na celý den když by nás bylo třeba jen 5...minimálně se dá začátek posunout na 12 tím bychom měli další hoďku navíc. To je na domluvě, nebo by stačilo pár halogenů a generátor kdyby někdo přibalil

Jinak mi majitel nabízel, že nám klidně přiřadí jednu plechovou skříňku abychom si tam mohli nechat nějaké věci (gongy, terče a podobně) tak bych příště vzal nějaký zámek a nechal udělat pár klíčů navíc, jak seženu nějaké vhodné železo pár terčíků vyrobím a nechal bych je tam aby byly k užitku i když se nebudu moct dostavit, stejně bych to nikde jinde nevyužil.
- Balvan
- Pravidelný návštěvník
Taky ode mne díky organizátorovi. Co se týká těch světel a generátoru, elektřina tam je, jen to ještě není hotové. Správce říkal, že tam reflektory dá, je jen otázka, jak dlouho to bude trvat. Jestli by nebylo lepší než shánět generátor (pokud ho tedy někdo z vás nemá) udělat halogenový reflektor s normální vidlicí do zásuvky a vzít dlouhou prodlužku. V té místnosti napravo elektřina normálně jede (správce tam měl rozsvíceno) a nějaká zásuvka se tam snad taky najde. Určitě by se to chtělo zeptat, až se to bude příště zařizovat, jestli tam už ty reflektory dal, aby jsme sebou případně netahali nějaké zbytečnosti.
- PaF
-
alfonss - Grafoman
-
Klidně Ti je ukážu
až přijdou, ale myslím, že Tebe to zajímat nebude, neboť se jednalo spíše o takovej LOS
Střelnice je tam pěkná a hlavně tam můžu střílet z mých pušek. Akorát teda nevím, jestli je to blíže do Bíteše nebo do Lysic. Blíže než do Světnova je to teda určitě.

Střelnice je tam pěkná a hlavně tam můžu střílet z mých pušek. Akorát teda nevím, jestli je to blíže do Bíteše nebo do Lysic. Blíže než do Světnova je to teda určitě.
Naposledy upravil EL PANELL dne 03.11.2008 19:56, celkově upraveno 2
-
-
alfonss - Grafoman
-
Si myslím, že to není problém, ale mluvím teď sám za sebe..... já zas raději prolítnout to se 58ičkou, příště snad bude i timer, aspoň někdo něco takovýho říkal. taky jsem nečekal, že vystřílím tolik nábojů z pistole. Úkol jsem si osobně ale s puškama splnil. Jo a žádný závodění to není, jen takový pohodový střílení.
-
johnnyjak - Častý návštěvník
Jestli s tím aktéři nemají problém, mohl bych to dát i na ten Youtube, aby se na to mohl každej kouknout. Pro mě to problém není. Ale nechci někoho "vystavovat" na netu bez jeho souhlasu.
V průběho týdne to snad nějak zpracuju a zájemcům pošlu. Nebo jestli na to spěcháte, můžu vám to rozeslat neupravený, ale to není ani zdaleka ono.
V průběho týdne to snad nějak zpracuju a zájemcům pošlu. Nebo jestli na to spěcháte, můžu vám to rozeslat neupravený, ale to není ani zdaleka ono.
-
admix - Příspěvky: 1815
- Lada
- Častý návštěvník
2Balvan
No já to s tím generátorem psal spíše z legrace, nečekal bych že ho tam někdo potáhne a s těmi světli bych to také neviděl až tak rychle, to bychom tam museli chodit častěji a připomínat se, nicméně nějaký ten reflektorek, světlo co se používá na stavbě s prodlužkou by se hodil abychom tam případně příště kdybychom se zdrželi mohli aspoň v klidu a světle uklidit a pozbírat věci...bohužel já nic takového nemám, jen prodlužku 30m kterou není problém vzít
2Paf
A za nějaký čas navíc na sněhové přikrývce
2alfonss
Neviděl bych v tom problém, on to každý nechal na mě co a jak udělám, postavím a jak se bude probíhat tak jsem něco hodil do placu, ale je mi fuk jestli někdo nebude využívat krytí, nebo bude střílet z leže...bylo to spíše formou pro zábavu a vyzkoušení si něco nového pro většinu lidí a zdokonalení...bylo už na každém jak si to přebral a pojal a chtěl si vyzkoušet.
2EL PANELL
No možnost prolítnout si to s 58 byla, jen jsi se k tomu a nikdo jiný neměl...já to příště také zapojím více jen budu muset trocha potrénovat přemístění s tou dlouhou bo jsem si přpadal při tom běhu nějak divněji
Kdyžtak stačí příště říci jak vhodněji přistavit terče i na dlouhou.
Co se týče fotek a videí je mě to vcelku fuk
No já to s tím generátorem psal spíše z legrace, nečekal bych že ho tam někdo potáhne a s těmi světli bych to také neviděl až tak rychle, to bychom tam museli chodit častěji a připomínat se, nicméně nějaký ten reflektorek, světlo co se používá na stavbě s prodlužkou by se hodil abychom tam případně příště kdybychom se zdrželi mohli aspoň v klidu a světle uklidit a pozbírat věci...bohužel já nic takového nemám, jen prodlužku 30m kterou není problém vzít
2Paf
A za nějaký čas navíc na sněhové přikrývce

2alfonss
Neviděl bych v tom problém, on to každý nechal na mě co a jak udělám, postavím a jak se bude probíhat tak jsem něco hodil do placu, ale je mi fuk jestli někdo nebude využívat krytí, nebo bude střílet z leže...bylo to spíše formou pro zábavu a vyzkoušení si něco nového pro většinu lidí a zdokonalení...bylo už na každém jak si to přebral a pojal a chtěl si vyzkoušet.
2EL PANELL
No možnost prolítnout si to s 58 byla, jen jsi se k tomu a nikdo jiný neměl...já to příště také zapojím více jen budu muset trocha potrénovat přemístění s tou dlouhou bo jsem si přpadal při tom běhu nějak divněji

Co se týče fotek a videí je mě to vcelku fuk
- PaF
-
Lada: ale neměl jsem to nastřelený a potom už bylo docela pozdě, ale to přece nevadí, mě se to náhodou líbilo a nebyli jsme tam přece naposled. A jak napsal PaF, není kam spěchat.
a ještě mě napadlo - udělat někdy kombinaci krátká + dlouhá
K té bezpečnosti - měla by se tam určit BZ pro manipulaci se zbraní, jinak zbraně v pouzdrech bez zásobníku, ať si lidi zvykají
a ještě mě napadlo - udělat někdy kombinaci krátká + dlouhá
K té bezpečnosti - měla by se tam určit BZ pro manipulaci se zbraní, jinak zbraně v pouzdrech bez zásobníku, ať si lidi zvykají
- Lada
- Častý návštěvník
jasný, já to s dlouhou zatím jen prubl a radši jsem se věnoval po čase zase krátké, u které si musím zvykat a trénovat přece jen o dosti více.
Kombinace mě taky napadla, ale pak jsem na místě na to samo zapoměl, jen musím zvolit dobré odkládací místo bo nemám popruh..no času je dost a vymyslet se dá lecos
Kombinace mě taky napadla, ale pak jsem na místě na to samo zapoměl, jen musím zvolit dobré odkládací místo bo nemám popruh..no času je dost a vymyslet se dá lecos

-
jasně, času je dost a podrobnosti můžem probrat osobně.
s tou kombinací se to dá udělat třeba ( TŘEBA! ) tak, že se terče postřílí z výchozí pozice dlouhou, pak odložíš (když není popruh) a vydáš se s krátkou na dráhu - tak by měly být 4 zásahy v každém terči. Taková simulace obrany prvobytně-pospolné společnosti po zániku civilizace, než dojdou náboje - pak se to dá ještě oběhnout s nožem a sekerkou
chichichichichichi 
s tou kombinací se to dá udělat třeba ( TŘEBA! ) tak, že se terče postřílí z výchozí pozice dlouhou, pak odložíš (když není popruh) a vydáš se s krátkou na dráhu - tak by měly být 4 zásahy v každém terči. Taková simulace obrany prvobytně-pospolné společnosti po zániku civilizace, než dojdou náboje - pak se to dá ještě oběhnout s nožem a sekerkou

-
-
Tak video je na světě. Zatím jsem ho poslal EL PANELLovi a DUFovi. Kdo další bude mít zájem, rád pošlu na mail (nebo jestli někdo víte o lepším způsobu, pokusím se to udělat dle rady).
Video má 5 minut a 146mb, rozlišení 640x480
Edit: Ajajaj, zdá se, že kvůli velikosti to přes mail jen tak neproleze. Takže budu muset vymyslet jinej způsob
Nevíte někdo co s tím nejlíp províst, aby se na to ostatní mohli kouknout?
Video má 5 minut a 146mb, rozlišení 640x480

Edit: Ajajaj, zdá se, že kvůli velikosti to přes mail jen tak neproleze. Takže budu muset vymyslet jinej způsob

-
Radek07 - Častý návštěvník
-
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři