- SINCITYMAN
- Moderátor
-
4mike - saigaholic
Re: SW 500 mezera valec - ram
krtek02 píše:....mezi zadni casti valce a ramem je mezera cca 2mm.....
Sincity a spol, skočte si na oční
Krtek, už jsem to na sw500 řešil, stačí protáhnout drážku v zápalníku
ty pazvuky při zatřesení zbraní budou pocházet z SA pojistky
- taurus
- Častý návštěvník
No jasně, ale kterou zadní částí a rámem? Mě zajímá jestli je mezera mezi růžicí a rámem, no prostě jestli po zacvaknutí válce do rámu má vakl dopředu a do zadu???
Naposledy upravil taurus dne 03.01.2009 18:47, celkově upraveno 2
-
4mike - saigaholic
- taurus
- Častý návštěvník
Opakuj si co chceš, třeba malou násobilku. On ale píše že když je náboj "nadoraz" tak ho úderník neodpálí. Ale když revolver nahne do zadu tak jo. To znamená že má po doražení válce mezi hilznou a rámem díru a to je ten problém. Pokud prodlouží úderník tak mu ten zpětné tlak co mu potlačí nábojnici do zadu buď protrhne zápalku a sajrajt s plamenem bude zasírat pružinu úderníku a celé vnitřek mechanizmu, nebo mu ten zpětné ráz ten úderník poškodí. Já to totiž řešil taky. Tak a teď du na to oční.
-
4mike - saigaholic
Re: SW 500 mezera valec - ram
krtek02 píše:..... problem je v tom ze mezi zadni casti valce a ramem je mezera cca 2mm, jenze udernik vyskakuje zhruba asi jen 1mm, takze kdyz je naboj ve valci "az nadoraz" tak ho udernik je lizne a neodpali. Proto kdyz chci mit jistotu ze to urcite vystreli tak pred vystrelem lehce zvednu zbran nahoru aby naboj skouznul dozadu a pekne si "sednul" az na ram .......
jenže jak patrno z textu nejde o to, že by sy "sesypával" před výstřelem válec dozadu díky nějaké vůli v rámu o níž tu stále píšeš ale je to o krátkým chodu zápalníku, jež mu nedosáhne na zápalku
btw zápalku nepropíchneš ani 20lb bicí pružinou, krom toho v 500 jsou snad puškový čili tvrdší
taurus píše:..... Já to totiž řešil taky.....
a já si myslel, že máš Taura

taurus píše:.....nebo mu ten zpětné ráz ten úderník poškodí. .....
nepoškodí, je titanovej, snese moc
- taurus
- Častý návštěvník
No ale o to mě šlo. Musí zvednou zbraň nahoru aby náboj sklouzl do zadu, to znamená že má mezi hilznou a rámem díru která tam nemá být, jak sem psal v posledním příspěvku. Když mu teda běhá náboj dopředu a dozadu tak to asi není to pravé. Tohle sem taky řešil jak sem psal a prodloužení zápalníku to nevyřešilo. V hilznách to akorád dělalo díry a zalepovala se sajrajtem pružina. Náboj by měl sedět zadkem na rámu s minimálníma vůlema, jinak je to naprd.
Ano myslels dobře, mám taura. Ale snažím se problemi řešit ať už svých zbraní nebo jiných.
Nesedím pořád u komplu jako ty a hned jak někdo něco napíše, hned mu tam vpálit nějakou pichlavou připomínku i když se netýká tématu. Mluvím teď všeobecně, ne jen o tomhle vláknu. Ale ty mě určitě něco "pěknýho" napíšeš abys ukázal že máš "navrch". Ale proč se rozčiluju, někdo tu psal že křesadlový zámek a lidská blbost je věčná.
P.S. V tomto nejsi sám, tak že se na mě moc nezlob.
Taurusi možná předbíhám událostem, ale zde je výňatek z pravidel:
2. Zakázány jsou vulgarity a urážky......
Pokud máš něco palčivého na srdci, zkus použít PM. Petzold
Ano myslels dobře, mám taura. Ale snažím se problemi řešit ať už svých zbraní nebo jiných.
Nesedím pořád u komplu jako ty a hned jak někdo něco napíše, hned mu tam vpálit nějakou pichlavou připomínku i když se netýká tématu. Mluvím teď všeobecně, ne jen o tomhle vláknu. Ale ty mě určitě něco "pěknýho" napíšeš abys ukázal že máš "navrch". Ale proč se rozčiluju, někdo tu psal že křesadlový zámek a lidská blbost je věčná.
P.S. V tomto nejsi sám, tak že se na mě moc nezlob.

Taurusi možná předbíhám událostem, ale zde je výňatek z pravidel:
2. Zakázány jsou vulgarity a urážky......
Pokud máš něco palčivého na srdci, zkus použít PM. Petzold
- krtek02
- Nový uživatel
Stop panove nehadejte se kvuli takove prkotine.
Petistovka je uz doma a podle servisu tak byl opravdu kratky zapalnik, sice podle oka je ten novy delsi o nula nic ale musim jim verit. Takze o vykendu se jde testovat a uvidim jestli to pomohlo.
PS: na strankach Smith a Wesson maji prislusenstvi s nazvem Full Moon, nevim 100% na co to je a napada me ze je to na pomoc ruzici pri vytahovani nabojnic. Pokud ano tak by se tim vysvetlovala ta velka mezera mezi valcem a ramem.
Petistovka je uz doma a podle servisu tak byl opravdu kratky zapalnik, sice podle oka je ten novy delsi o nula nic ale musim jim verit. Takze o vykendu se jde testovat a uvidim jestli to pomohlo.
PS: na strankach Smith a Wesson maji prislusenstvi s nazvem Full Moon, nevim 100% na co to je a napada me ze je to na pomoc ruzici pri vytahovani nabojnic. Pokud ano tak by se tim vysvetlovala ta velka mezera mezi valcem a ramem.
-
Hungry - Moderátor
Full moon je kruhový klip držčící všec 5 či 6 nábojů. Používá se ale na pistolové ráže v revolveru. Nejčastěji na .45ACP, příp. na 9x19. Že by to někdo používal na .500SW jsem ještě neslyšel.
Pokud jsem to pochopil správně, tak zápalník není krátký sám o sobě, ale měl špatně umístěnou onu příčnou drážku, díky které nedostatečně vylízal z rámu. Stejnou závadu jsme měli na SW686+ ...
Pokud jsem to pochopil správně, tak zápalník není krátký sám o sobě, ale měl špatně umístěnou onu příčnou drážku, díky které nedostatečně vylízal z rámu. Stejnou závadu jsme měli na SW686+ ...
-
4mike - saigaholic
taurus píše:..... Náboj by měl sedět zadkem na rámu s minimálníma vůlema, jinak je to naprd...
právě že by neměl, spára 1,6-1,8 mezi válcem a rámem je zcela normální a nutná
k SW 500 se vyjadřuji, proto, že jsem už tuto závadu řešil a dle vyjádření prodejce Krtkova kusu, asi neplácám 3,14čoviny
Krtek
pokud jde o fullmoon je to jak píše Hungry, pro použití clipů by ta mezera musela být podstatně větší než Tebou uvedené 2mm, poněvadž clipy se běžně dělají v tloušťce 0,8-1mm
- krtek02
- Nový uživatel
-
4mike - saigaholic
- taurus
- Častý návštěvník
- krtek02
- Nový uživatel
- taurus
- Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
taurus píše:....Mě zajímá jestli je mezera mezi růžicí a rámem...
tohle je to o čem jsi psal a to byl důvod, proč jsem opakoval výzvu k návštěvě očního
krtek
když už se budeme bavit o spárách, vem na to měrky a nerozhazuj milimetry sem a tam
poněvadž pokud máš mezi válcem a rámem cca 2mm
po nabití prostě mezi rámem a nábojem nemůže být cca 1mm
pokud to neměří zedník
- taurus
- Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
- taurus
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery