- Grimpo
- Častý návštěvník
Jediná věc, která mi od doby, kdy jsem dospěl*, byla na tomto pánovi sympatická, byla jeho odpověď v jakémsi televizním pořadu, kterou dal na dotaz na svou skinheadskou a rasistickou minulost a skupinu Orlík. Narozdíl od ostatních exčlenů tohoto spolku se nijak nevykrucoval a vyjádřil se ve smyslu - byl jsem mladej, blbej, drzej a měl jsem tááákovýhle ramena.
Jeho pozdější činnost lze hodnotit pomocí termínů mesiášství, megalomanie a pravděpodobně ještě několik dalších, ale rozhodně v tom výčtu bude chybět například serióznost.
Takže souhlasím s Alfem, že tento člověk by naší věci opravdu neprospěl.
*přiznávám, že jako sedmnácti až osmnáctileté jelito jsem produkci (protože hudbou to nazvat nelze) pana L. poslouchal
Jeho pozdější činnost lze hodnotit pomocí termínů mesiášství, megalomanie a pravděpodobně ještě několik dalších, ale rozhodně v tom výčtu bude chybět například serióznost.
Takže souhlasím s Alfem, že tento člověk by naší věci opravdu neprospěl.
*přiznávám, že jako sedmnácti až osmnáctileté jelito jsem produkci (protože hudbou to nazvat nelze) pana L. poslouchal
-
Pufik - Častý návštěvník
- Grimpo
- Častý návštěvník
Krom toho že Komorous už není tam co býval, tak oba byli/jsou(?) v tom páně Landově pofidérním Ordo Lumen Lempli spolku. Jestli to má být někdo důvěryhodný, tak tudy cesta nevede.
A dovolím si připomenout fakt, že téměř pokaždé, když byl p. Komorous k vidění v tv, bylo v pozadí jeho "zátiší", poskládané z poměrně humorně nesourodého military harampádí. Tudíž neustrnul-li průměrný divák nad takovým množsvím zbraní (či maket) na tak malém místě, musel trpět jeho elementární vkus. Tolik za mě k úspěšnému nelítostnému lovci pěstitelů tří a méně "kytek" na balkóně.
Doplnění: K p. Vidímovi - o jeho důvěryhodnosti v očích veřejnosti bych si minimálně od dob Kubiceho zprávy také nedělal přílišných iluzí.
A dovolím si připomenout fakt, že téměř pokaždé, když byl p. Komorous k vidění v tv, bylo v pozadí jeho "zátiší", poskládané z poměrně humorně nesourodého military harampádí. Tudíž neustrnul-li průměrný divák nad takovým množsvím zbraní (či maket) na tak malém místě, musel trpět jeho elementární vkus. Tolik za mě k úspěšnému nelítostnému lovci pěstitelů tří a méně "kytek" na balkóně.

Doplnění: K p. Vidímovi - o jeho důvěryhodnosti v očích veřejnosti bych si minimálně od dob Kubiceho zprávy také nedělal přílišných iluzí.
- PaF
- Grimpo
- Častý návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
Kendziro - Častý návštěvník
Alfonss: když tak čtu tvoje příspěvky typu
tak Ti na to odpovím "víš co, dělej si co chceš a do nás se ne..r" a myslím, že budu ještě celkem slušný.
alfonss píše:Dovolím si nesouhlasit. Nebudu cpát peníze do organizace, o které se veřejně nic neví, která není schopná prodat svůj know-how, není schopna si vydobýt své místo v médiích a nemá žádnou reprezentativní osobnost, která by za svoje členy/střelce veřejně bojovala ve sdělovacích prostředcích...
Prosím abyste si odpustili výroky typu "když se Ti to nelíbí, tak tam jdi a změň to"....nebudu tam chodit, protože takový věci neumím a byl bych tam platnej jak ......
tak Ti na to odpovím "víš co, dělej si co chceš a do nás se ne..r" a myslím, že budu ještě celkem slušný.
-
alfonss - Grafoman
-
Petzold - Moderátor
Alfe, brzdi prosím. To, že existuje zákon, podle kterého můžeš vlastnit několik zbraní,téměř libovolné ráže, třeba je nosit u sebe, naplno se věnovat "praktické střelbě", atd. je zásluha ....zejména LEXu.
Můžeš si o tom myslet co chceš, prostě je to tak.
Napíšu to možná kulantněji než Kendziro: Pokud nemáš chuť, čas, prostředky pomoct, tak nech bejt.
A dost OT.

Můžeš si o tom myslet co chceš, prostě je to tak.
Napíšu to možná kulantněji než Kendziro: Pokud nemáš chuť, čas, prostředky pomoct, tak nech bejt.
A dost OT.
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
Babyman - Častý návštěvník
jericho: Tady se totiž nabízí otázka, jak je internet brán z právního hlediska. Já ho beru především jako informační kanál a jako důležitý zábavní prvek. Pokud zde napíšu, že mám dva doktorské tituly, které nemám, což je trestné, tak se mi ale nic nestane. Pokud z legrace napíšu, že někoho zastřelím, tak proč by měl být důvod mne zatýkat.
Dle mého názoru je totiž nutné rozlišovat, zda nějaký názor prezentuji oficiálně jako člen nějaké organizace s jejím pověřením či za sebe, nebo jako bezejmenný (nick).
Dle mého názoru je totiž nutné rozlišovat, zda nějaký názor prezentuji oficiálně jako člen nějaké organizace s jejím pověřením či za sebe, nebo jako bezejmenný (nick).
-
alfonss - Grafoman
Petzold píše:Alfe, brzdi prosím. To, že existuje zákon, podle kterého můžeš vlastnit několik zbraní,téměř libovolné ráže, třeba je nosit u sebe, naplno se věnovat "praktické střelbě", atd. je zásluha ....zejména LEXu.![]()
Ale s tím já souhlasím a také to považuju za největší úspěch LEXu. To co Kendziro citoval bylo zcela jasně formulováno, že se LEX neprezentuje/nedokáže prezentovat veřejně. A za tím si stojím. Jen někteří prostě hledají v příspěvcích něco co není.
-
alfonss - Grafoman
-
4mike - saigaholic
-
alfonss - Grafoman
- cmk
- Častý návštěvník
-
alfonss - Grafoman
- cmk
- Častý návštěvník