-
Sam Jr. - Častý návštěvník
Re: Je to rozbitý
Jednorázový řešení je si smáznout fotku z nějakýho svýho starýho inzerátu přes Profil/Přílohy a uvolnit tak trochu místa - použil jsem to v pátek a fungovalo to 

- Dolmar
- Občasný návštěvník
Potvrzuji že to nefunguje, nešel mi přiložit ani obrázek o velikosti 20kB ( to už jsem zkusil vyloženě z hecu
). Já jsem to vyřešil tak že jsem nahrál obrázky na sweb a vložil jejich adresy.

-
Kody - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
tak přesně na to se vykašlete
inzeráty starší 1/2 roku se automaticky posouvají do archivu a všemu v archivu se úderem půlnoci taky automaticky mažou přílohy
(respektive tak znělo zadání programátorovi cca 2 měsíce zpět, když hrozilo zahlcení)
je to problém , který bude během pár dní vyřešen
ne snad že by šlo o práci na pár dní jde o čas potřebný k dostižení programátora
inzeráty starší 1/2 roku se automaticky posouvají do archivu a všemu v archivu se úderem půlnoci taky automaticky mažou přílohy
(respektive tak znělo zadání programátorovi cca 2 měsíce zpět, když hrozilo zahlcení)
je to problém , který bude během pár dní vyřešen
ne snad že by šlo o práci na pár dní jde o čas potřebný k dostižení programátora
Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení