Uživatelský avatar
Hotler
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 198
Registrován: 03.11.2006 19:50
Bydliště: Pardubice

10.08.2008 22:46

Je to rozbitý

nefunguje odskok ze stránky "Označit všechna fóra jako přečtená" (?mark=forums)
Po odběhu 3 vteřin se refreshne ta samá stránka místo toho, aby to skočilo na hlavní stránku fóra. A pořád dokola.
Prasí to jak v MSIE7 tak v Opeře 9.51

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2283
Registrován: 08.01.2006 13:09

11.08.2008 7:03

mě to s IE funguje naprosto bez problémů

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1849
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

11.08.2008 8:36

Potvrzuju v Opere 9.51, link "Pro navrat na obsah fora kliknete zde" vede sam na sebe, tj. na "blabla?mark=forums"

Uživatelský avatar
Hungry
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 5185
Registrován: 22.01.2004 20:00
Bydliště: Otrokovice

11.08.2008 10:24

Ano, toto se mi stává v IE docela často také... Hlavně, když otvírám stránku z odkazů v mailu - "Nové příspěvky".

V liště oblíbené odkazy mám i Střelectví. Pokud ho použiju a pak odznačím všechny příspěvky, např. v Burze, tak už to funguje...

Uživatelský avatar
Zefran
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 107
Registrován: 30.06.2006 17:31
Bydliště: Zlín

11.08.2008 16:15

Potvrzuju, na Mozille to taky nefachá...

Uživatelský avatar
jomekabi
 
Příspěvky: 2017
Registrován: 03.09.2007 19:28
Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz

11.08.2008 16:35

Zkousim, zkousim, ale furt mi to facha (IE 7), co delam spatne? :lol:


Reklama

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1849
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

11.08.2008 16:53

No jestli ti to funguje, tak to mas rozbity, to je jasny :lol:

Uživatelský avatar
Hotler
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 198
Registrován: 03.11.2006 19:50
Bydliště: Pardubice

12.08.2008 17:40

Tak jsem to ještě jednou zkoušel na čistým poči, WinXP + MSIE7 a ani na něm mi to NEfunguje.
Takže jo, je to rozbitý. A jestli někdo řiká že ne, tak lže, nebo ještě pravděpodobněji "není schopen zopakovat kroky vedoucí k nalezení chyby" :D
Nebo je tam ještě jiný vliv - OS, jazyková mutace, velikost cache, lokální oprávnění,...
Naposledy upravil Hotler dne 12.08.2008 23:31, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2009
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Snoqualmie

12.08.2008 19:22

tak je to asi rozbity a oznaci to ta fora jako prectena??

Uživatelský avatar
Iha
 
Příspěvky: 1505
Registrován: 24.09.2006 23:58
Bydliště: Prerov

12.08.2008 19:41

Me to take blbne, ale fora oznacena jsou. Takze jsem to neresil a klikal na obrazek s nazvem fora :).

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2009
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Snoqualmie

12.08.2008 19:44

idealni :)

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

12.08.2008 19:53

tak dlouho se chyby ignorují, až se systém rozpadne :P :lol: :twisted:

Uživatelský avatar
Black_Onyx
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 407
Registrován: 16.10.2006 15:47
Bydliště: Praha

12.08.2008 20:23

stejný způsob jako Iha :lol:

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2009
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Snoqualmie

15.08.2008 10:11

neexistuje system bez chyb
vis jakou chybu ma tento program
void main {return;} ?
.
.
.
.
.
nic nedela :)

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

15.08.2008 13:20

njn... mě to jen tak napadlo když jsem si vzpomněl na tvoji hlášku "proč upgradovat systém, který funguje" :D

Uživatelský avatar
jomekabi
 
Příspěvky: 2017
Registrován: 03.09.2007 19:28
Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz

30.08.2008 13:12

Dnes to je tak pomaly, ze si tu nudou okusuju nehty! Vse ostatni mi beha bez problemu, tak u mne chyba neni.

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1849
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

30.08.2008 13:16

Potvrzuju znatelne zpomaleni :(

Tiger
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 68
Registrován: 12.08.2008 8:35
Bydliště: Ostravsko

30.08.2008 13:19

Kdyby jenom dneska. V nepravidelnych intervalech se to projevuje kazdy den.

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2009
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Snoqualmie

31.08.2008 12:11

ted to je ok, ale nejedou me nektery servery na internetu, je mozny ze je nekde problem na ddratech

Uživatelský avatar
glock1719
 
Příspěvky: 7929
Registrován: 10.04.2006 14:12
Bydliště: Uherské Hradistě

23.11.2008 0:44

Nemůžu vložit fotky.Píše to tohle.
Web nemůže zobrazit tuto stránku.
HTTP 500
Nejpravděpodobnější příčiny:
Probíhá údržba webu.
Na webu došlo k chybě v programování.

Můžete vyzkoušet následující možnosti:
Obnovit stránku

Zpět na předchozí stránku

Další informace
Co se zas děje? :roll:

Další

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků