Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

07.09.2006 19:41

tak mate to povoleny, kdo ma vic nez 100 rpsipevku by to mel videt

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5634
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

07.09.2006 19:44

Je nějak omezena velikost obrázku?

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

07.09.2006 19:53

ten system si to resizne, kdyz je to moc velky - tusim sem tam nechal default - max sirka 550, max vyska 300
ale po resize to nesmi mit vic nez 75kb

Uživatelský avatar
Luger
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 415
Registrován: 06.12.2005 11:10
Bydliště: BK

07.09.2006 20:31

Kde najdu, že můžu vkládat obrázky ?

Uživatelský avatar
BARRY
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1982
Registrován: 13.02.2004 19:47
Bydliště: Český Ráj

07.09.2006 21:16

Uááá, už tam mám ten chlívek. Tak to budu muset taky vyzkoušet a naučit se, jak to funguje. Jen aby to nepoložilo celý fórum. :?
Díky

Uživatelský avatar
Luger
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 415
Registrován: 06.12.2005 11:10
Bydliště: BK

07.09.2006 21:20

Kde jsi našel ten chlívek ?


Reklama

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

07.09.2006 21:22

pri posilani zpravy, i soukrome
ne kdyz pouzivas quick reply

Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 6832
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

07.09.2006 21:24

Luger
mohl by jsi se prosím podívat o ztránku zpět v tohle treadu, než se zeptáš potřetí na totéž ???

Uživatelský avatar
BARRY
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1982
Registrován: 13.02.2004 19:47
Bydliště: Český Ráj

07.09.2006 21:25

4mike píše:něco se asi ještě nepovedlo
Obrázek
takhle by to mělo vypadat

Jak řekl 4mike

Uživatelský avatar
BARRY
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1982
Registrován: 13.02.2004 19:47
Bydliště: Český Ráj

07.09.2006 21:27

To je kvapík, než tě odcituji, už jseš tady :shock:

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3920
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

08.09.2006 0:07

lehounce off-topic: tyhle přípony souborů jsem v životě neviděl, co to je?
jpg, jpeg, pjpeg, gif, png, x-png, x-citrix-pjpeg Obrázek

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

08.09.2006 0:12

nevim :)
ale bdue to verze png a jpg
asi jde o to ze i tyto verze umime zmensit :)

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3920
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

08.09.2006 0:15

O tom nepochybuji, že by Ó Velký Admin něco neuměl :)

Uživatelský avatar
Jimi
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1461
Registrován: 28.07.2006 19:09
Bydliště: Hodonín

08.09.2006 18:05

Já už dnes mám 8)

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5634
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

27.10.2006 12:24

Zkouším vložit obrázek pomocí Upload picture a píše mě to tohle:

Obrázek nemohl být nahrán.

DEBUG MODE

Line : 132
File : uploadpic.php

V čem je chyba?

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3920
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

27.10.2006 12:44

v Matrixu

Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 6832
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

27.10.2006 13:36

Alfe
v jakým byl formátu ?

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5634
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

27.10.2006 13:54

Normální JPG, tak jak mi vypadl z 602 PHOTO poté co jsem ho zmenšoval.

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2011
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

27.10.2006 15:21

dival jsem se do kodu a pada to na datovem typu obrazku
takze to neni asi korektni jpg/gif/png a co ja vim co jeste

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5634
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

27.10.2006 15:22

Je to divný, když jsem sem vkládal fotky zbraní tak jsem je zmenšoval v tom samým programu a fungovalo to v pohodě. Zkusím to prohnat jiným softwarem a uvidím.

PředchozíDalší

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků