Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

27.10.2006 15:24

posli mi na email ten spatenej obrazek, mrknu co je zac
pidibi zavinac strelectvi.cz

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

27.10.2006 15:54

tak opravdu v irfanview ten puvodni obrazek zobrazim a nenahraju, po ulozeni uz je to ok
po ulozeni se tam ulozi jinak exif data (ale zsutanou) - torchu jina hlavicka
to asi dela problem

Uživatelský avatar
alfonss
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5590
Registrován: 22.11.2005 20:24
Bydliště: Brno-venkov

27.10.2006 16:19

Asi budu muset fakt začít používat jinej software. Díky

Uživatelský avatar
Iha
 
Příspěvky: 1505
Registrován: 24.09.2006 23:58
Bydliště: Prerov

29.10.2006 14:46

Pokud chces jen menit velikost tak IrfanView jak pise PiDiBi ti uplne staci. Navic je zadarmo www.irfanview.de a myslim, ze ma i mozna ceskou mutaci.

Uživatelský avatar
Silencer
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 149
Registrován: 05.10.2006 21:00
Bydliště: Praha

09.01.2007 20:44

To je hrozná diskriminace že obrázek můžu dát jen když mám přes 100 příspěvků :D Ale vaše škoda, chtěl jsem se podělit o něco, co by oko nejednoho milovníka zbraní potěšilo :lol:

Uživatelský avatar
ufo
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3899
Registrován: 05.07.2006 14:16
Bydliště: Brno www.maxrounds.com

09.01.2007 20:47

Tak to hod nekde na web a nalinkuj nebo to nekomu posli, kdo uz muze...... :D


Reklama

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

09.01.2007 22:37

snizeno na 10

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 3913
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

10.01.2007 2:00

Když máš pod stovku, tak taky existuje dost možností, jak nahrát svoje foto na web a udělat na něj odkaz.

Uživatelský avatar
Silencer
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 149
Registrován: 05.10.2006 21:00
Bydliště: Praha

10.01.2007 9:44

Pidibi: Díky
MarK: To je moc práce :lol: Já si hraju s myšlenkou že bych si web udělal, ale ještě jsem se k tomu fakt nedostal. Album taky nikde založený nemám. Takhle je to nejlepší - dovolit to téměř všem a dát kvótu.

Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 6844
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

13.01.2007 1:02

silencer
pro takovýho PC ignoranta/dislektika jako já to byla dřina na 5 minut

http://webovastranka.cz

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2286
Registrován: 08.01.2006 13:09

20.11.2007 19:57

existuje nějaký způsob jak odstranit takový ty obrázky co se při nahrávání na server nepovedli?

osobně jich tam pár mám a zbytečně to zabírá místo

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

20.11.2007 23:38

ne, ale tech par obrazku nevadi, jednou zacas muzu nepouzivany promazat

Uživatelský avatar
ZEE
Občasný návštěvník
Občasný návštěvník
 
Příspěvky: 52
Registrován: 04.07.2008 16:17
Bydliště: Sundbyberg/Prostějov

14.09.2008 20:39

PiDiBi píše:snizeno na 10


zdravím,
jen se chci zeptat jestli to platí pro všechny nebo jen pro VIPy?
dik Z

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

15.09.2008 12:51

z vsem, jednou zacas to musim zapnout vsem novym

Reveli
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 301
Registrován: 05.11.2008 14:21
Bydliště: Brno

19.11.2008 15:21

Jak vkládat obrázky

Mám problém s obrázkama...ja se vkládají do diskuzního příspěvku ?...No holt jsem natvrdlej asi jsem....:-)

Uživatelský avatar
Black_Onyx
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 407
Registrován: 16.10.2006 15:47
Bydliště: Praha

19.11.2008 20:28


Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2286
Registrován: 08.01.2006 13:09

19.11.2008 20:47

vložení obrázku z disku (jakýkoliv - HDD, fleška , atd...)

1. otevřu okno pro vkládání zpráv - NE quick reply !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.vpravo nad oknem pro psaní zprávy kliknu na tlačítko "Upload picture"
3.objeví se okno pro určení cílového obrázku
4. pokud potřebuju obrázek pootočit kliknu na patřičnou rotaci
5.kliknu na poslat
6.objeví se okno kde klikneš na jednu z možností - pro vložení do zprávy kliknout na "standardní"
7. obrázek se ob jeví ve zprávě a je možné si ho kliknutím na "náhled" se podívat



Vložení obrázku již z galerie které jsem již nahrál na střelectví:

1. otevřu okno pro vkládání zpráv - NE quick reply !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
2.vpravo nad oknem pro psaní zprávy kliknu na tlačítko "Upload picture"
3.objeví se okno pro určení cílového obrázku
4.kliknu na galerie a z nabídky vyberu ten který chci vložit a kliknu na "standardní"
5. obrázek se ob jeví ve zprávě a je možné si ho kliknutím na "náhled" se podívat

snad je tro dostatečně přehledné a jasné

PatrikV
 
Příspěvky: 860
Registrován: 03.05.2008 13:07
Bydliště: Novojičínsko

19.11.2008 22:50

Jestli to není tím, že mi se taky takovyhle návod téměř po lopatě snažil podat staM, jenže mělo to jednu vadu - tlačítko " Upload picture" se mi tam objevilo až po určitém počtu příspěvku, ono to je tady na foru někde už psáno. Takže do doby než se mi tam to tlačítlko objevilo, jsem musel obrázky ukládat kdesi na webu a používat tl. "Img" nebo "Url"

Uživatelský avatar
Bobr
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 2286
Registrován: 08.01.2006 13:09

19.11.2008 23:07

jj je to nastaveno myslím an 10 příspěvků a Pidous to tam překlikává ručně nebo co

vkládání obrázků z webu jinde řeším odkazem :-(

Uživatelský avatar
PiDiBi
 
Příspěvky: 2004
Registrován: 20.01.2004 11:30
Bydliště: Brno

19.11.2008 23:13

vkladani obrazku musim jendou za cas zapnout vsem rucne :( spatna vlastnost toho modu, nebyl cas to upravit nikdy

PředchozíDalší

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků