-
rotwajlerdick - Častý návštěvník
Re: ČZ 92 + ČZ 45 + DUO
a jeste jednarada k tuneni
alespon mne desilo znaceni uderniku,pritom tohoto nesvaru se lze pomnerne lechce zbavit
spicku uderniku a konec sem o nejakou tu stovku pokratil a bylo po znaceni bacha abys neubral hodne,neodpalovalo by te to delal sem to 5ti kamaradum a vse bez problemu a znovu znacit to nezacalo nikomu jen bych ho predtim skontroloval aby nebyl ohnuty ,videl sem to 2krat,byla by to zbytecna prace
alespon mne desilo znaceni uderniku,pritom tohoto nesvaru se lze pomnerne lechce zbavit
spicku uderniku a konec sem o nejakou tu stovku pokratil a bylo po znaceni bacha abys neubral hodne,neodpalovalo by te to delal sem to 5ti kamaradum a vse bez problemu a znovu znacit to nezacalo nikomu jen bych ho predtim skontroloval aby nebyl ohnuty ,videl sem to 2krat,byla by to zbytecna prace
-
krampus - Častý návštěvník
rotwajler
filcákem na spoušťák nikdy nesahejte!
první co filcák odnese, jsou důležitý hrany
filcákem na spoušťák nikdy nesahejte!
první co filcák odnese, jsou důležitý hrany
-
no nevim,ja todelam odjakziva
zalezi na tom,co s tim vyvadis musis myt jemny filc,vetsi otacky-ne vrtacka a patricnou pastu ne nejakej pisek a nikdy sem zadnou hranu neubrousil,to my ver
zalezi na tom,co s tim vyvadis musis myt jemny filc,vetsi otacky-ne vrtacka a patricnou pastu ne nejakej pisek a nikdy sem zadnou hranu neubrousil,to my ver

-
Artifex - Častý návštěvník
rotwajlerdick píše:to de to je jasny,ale bacha az budes lestit ty ozuby,abys nezmnenil jejich uhel staci fakt liznout na filcaku pastou,to same plati pro kohout
Nic teď už upravovat nebudu, teď je to dle mého gusta, nikde nic nedrhne a funguje přesně jak má.
-
Trošku jsem trénoval rychlou výměnu zásobníků u CZ 45
http://www.youtube.com/watch?v=FdPQC9K_Yc0
http://www.youtube.com/watch?v=FdPQC9K_Yc0
-
artiflex trochu mi to připomělo veverku na amfetaminech, ale musim uznat, že jsi manuálně zdatný.
http://www.youtube.com/watch?v=OOvaMIbx2BE
http://www.youtube.com/watch?v=OOvaMIbx2BE
-
Musím přiznat že veverka je moje oblíbené zvířátko a chtěl bych jednu chovat.
Každopádně zpět on topic: Video jsem natáčel proto že kamarád uvažuje o CZ45 a dosti ho odrazovalo to že má spodní záchyt zásobníku a tedy pro případné taktické přebití nevýhoda v rychlosti takže jsem mu chtěl dokázat že výměna zásobníku nemusí být o moc pomalejší nežli u jiných zbraní s bočním záchytem. Rozmlouvám mu tedy koupi nové slitinové CZ 92 a doporučuji buď starší CZ 92 nebo sehnat CZ 45. No a když jsem to už natočil a zveřejnil tak proč se nepodělit na příslušném vlákně, tedy to není nějaká prezentace manuálních schopností jelikož jsem naprosté manuální dřevo ale spíš možností zbraně.
Každopádně zpět on topic: Video jsem natáčel proto že kamarád uvažuje o CZ45 a dosti ho odrazovalo to že má spodní záchyt zásobníku a tedy pro případné taktické přebití nevýhoda v rychlosti takže jsem mu chtěl dokázat že výměna zásobníku nemusí být o moc pomalejší nežli u jiných zbraní s bočním záchytem. Rozmlouvám mu tedy koupi nové slitinové CZ 92 a doporučuji buď starší CZ 92 nebo sehnat CZ 45. No a když jsem to už natočil a zveřejnil tak proč se nepodělit na příslušném vlákně, tedy to není nějaká prezentace manuálních schopností jelikož jsem naprosté manuální dřevo ale spíš možností zbraně.
-
docela nechápu nutnost rychlýho taktickýho přebití u záložky. stejně u tak titěrnýho zásobníku bude mít problém získat jistotu, jak ho drží.
-
Já si myslím že právě naopak u čistě záložní zbraně když je nošená jako sekundární je docela nutné mít možnost rychlého přebití. Já třeba když nosím CZ 45 v kotníkovém pouzdru tak s sebou táhnu 2x bonus zásobník.

Vem si že se dostaneš do situace že už jsi přišel o hlavní zbraň a máš jen takovouhle malorážkovou prďolu. V rámci NO budeš muset zpacifikovat padoucha který Tě o zbraň připravil (dejme tomu že už nastala situace že nenásilné řešení neexistuje protože většinou když už Tě někdo připraví o zbraň tak jde o kejhák), tak do něj vystřílíš celé šuple aby to mělo nějaký efekt, ale co dál? Co když není útočník sám (viz ten případ s Aragornem, kdyby se to vyhrotilo v momentě když už si na Aragorna počíhali taxikáři a náhodou by policajti nepřijeli včas na což nelze spoléhat, vytáhli na něj teleskop a dejme tomu že by ho připravili o jednu střelnou zbraň, taxikáři nasupení a připravení se pomstít), padouch který se zmocnil Tvé primární zbraně ustal v útoku vlivem zranění záložní zbraní ale nějaký jeho ctěný kolega jelikož tuší že jsi nasuchu (cvaknutí naprázdno po 9 výstřelech bude myslím v návalu adrenalinu nejedno, prostě budeš cvakat o 106, na nějaké počítání nábojů zapomeň) se buď snaží zmocnit Tvé primární zbraně která leží u postřeleného padoucha nebo přímo zaútočí (drogy, hloupost, jakýkoli důvod). Pak jsi v loji, můžeš se snažit získat svoji primární zbraň (která může být odkopnutá někde daleko pod autem) nebo přebiješ. Opět, opakuji že to platí pro případy právě CZ 45/92 kdy se jedná o ne-příliš účinnou ráži současně se spojením "záložní pistole" kdy právě už na té záloze visí život víc než na primární účinnější pistoli.
Vem si že se dostaneš do situace že už jsi přišel o hlavní zbraň a máš jen takovouhle malorážkovou prďolu. V rámci NO budeš muset zpacifikovat padoucha který Tě o zbraň připravil (dejme tomu že už nastala situace že nenásilné řešení neexistuje protože většinou když už Tě někdo připraví o zbraň tak jde o kejhák), tak do něj vystřílíš celé šuple aby to mělo nějaký efekt, ale co dál? Co když není útočník sám (viz ten případ s Aragornem, kdyby se to vyhrotilo v momentě když už si na Aragorna počíhali taxikáři a náhodou by policajti nepřijeli včas na což nelze spoléhat, vytáhli na něj teleskop a dejme tomu že by ho připravili o jednu střelnou zbraň, taxikáři nasupení a připravení se pomstít), padouch který se zmocnil Tvé primární zbraně ustal v útoku vlivem zranění záložní zbraní ale nějaký jeho ctěný kolega jelikož tuší že jsi nasuchu (cvaknutí naprázdno po 9 výstřelech bude myslím v návalu adrenalinu nejedno, prostě budeš cvakat o 106, na nějaké počítání nábojů zapomeň) se buď snaží zmocnit Tvé primární zbraně která leží u postřeleného padoucha nebo přímo zaútočí (drogy, hloupost, jakýkoli důvod). Pak jsi v loji, můžeš se snažit získat svoji primární zbraň (která může být odkopnutá někde daleko pod autem) nebo přebiješ. Opět, opakuji že to platí pro případy právě CZ 45/92 kdy se jedná o ne-příliš účinnou ráži současně se spojením "záložní pistole" kdy právě už na té záloze visí život víc než na primární účinnější pistoli.
-
lidi proboha kde zijete ze je nutno nosit 2 zbrane a pytel zasobniku? co budete delat az bude valka 

-
Jako student navíc občas nosím jen CZ45 v kotníkáči, ono je to blbé nosit něco většího, člověk ve vydýchané místnosti nemá problém sundat mikinu a nikde nevykukuje bouchačka takže hlavně kvůli tomu když už je to takové prdítko. Každopádně ukončeme OT, áno?
- harrykv
- Pravidelný návštěvník
Tak já se pánové taky připojím a pochlubím se se svým miláčkem. Koupil jsem ho v komisi za 1200,-
Je to verze "Z" Uherský Brod z roku 1971
Řekl bych, že docela rarita a jsem na ní náležitě pyšný.
Absolutně spolehlivá... vyzkoušel jsem 50ks FMJ S&B a žádný problém. Jedinou výtku proti DUOvce resp. "Z" bych měl a to, že nelze nosit s nábojem v komoře. To by dělal jen kaskadér.
Je to verze "Z" Uherský Brod z roku 1971
Řekl bych, že docela rarita a jsem na ní náležitě pyšný.
Absolutně spolehlivá... vyzkoušel jsem 50ks FMJ S&B a žádný problém. Jedinou výtku proti DUOvce resp. "Z" bych měl a to, že nelze nosit s nábojem v komoře. To by dělal jen kaskadér.
- pa9
- Nový uživatel
Jo, jo, nestřílí se s ní špatně, přiznám se, že mě tahle pistolka příjemně překvapila při střelbě. Jen se jí teď nějak nemůžu zbavit...

-
nosferatu135 - Nový uživatel
Zdravím.
Prosím, neměl byste někdo tip, kde na ČZ 45 sehnat jiné střenky než originální (dřevo...)?
Díky moc
Prosím, neměl byste někdo tip, kde na ČZ 45 sehnat jiné střenky než originální (dřevo...)?
Díky moc
-
Blesk76 - Občasný návštěvník
Tak jsem se tenhle týden stal majitelem CZ45, sice jsem původně chtěl 92, ale v Kolíně se mi nabídla koupě její předchůdkyně v dobrém stavu. Na pistoli je vidět, že byla hodně nošená ( ošoupaný brynýr na hranách), ale jinak moc nestřílená. Kupodivu jsem byl příjemně překvapen chodem spouště, z CZ 92 jsem už v minulosti střílel a zdá se, že 45 má mnohem příjemnější chod. Sice s dlouhým krokem spouště, ale krásně plynulý. To u té 92 moc nebylo, připadalo mi, že tam byl odpor spouště vyšší a kolísavý, člověk si musel dávat větší pozor, aby nestrhl ránu, ale to bude asi jen subjektivní názor, každá zbraň se bude trochu lišit kus od kusu. Mám jeden dotaz, dá se v ráži 6,35 sehnat bezplášťové střelivo pouze s olověnou střelou a pokud ano máte někdo zkušenost se spolehlivostí v této zbrani?
-
olovene strely potazene teflonem dela fiochi.mnel sem krabku ale strela je malo zaskrcena a po cca ctrnacti dnech noseni kazdodenim se naboje v zasobniku zacali rozsypavat a to doslova.stejna skusenost i ze 7.65br
pak sem do toho videl uz jen speer gold dot,plus p ale ty nejsou koser zakonu...
pak sem do toho videl uz jen speer gold dot,plus p ale ty nejsou koser zakonu...
-
Teoreticky by mělo stačit vzít kleště a trošku je na nošení prostě zaškrtit?
-
nevim,znamej ma matrice tak to znovu zaskrtil a efekt zadnej.fakt se vyklepou.v nabojnici je mozna malej kousek strely.nevim.vzdal sem to ,naboje vystrilel a hotovo.jeste sem skousel i cci,tam byla hlinikova nabojnice a to same .zrada bude nekde jinde
-
Blesk76 - Občasný návštěvník
Vím, že už se to tady kdysi řešilo, ale je to už dávno. Trochu problém sehnat pro ČZ 45 náhradní zásobník. Koukám po inzerátech, dal jsem si inzerát, koukám i v krámech se zbraněma a nikde jsem ho neviděl. Jeden nebo dva kusy bych uvítal. Nevíte někdo něco?
-
Bohužel nevíme, já naštěstí ke svému drobkovi dostal jeden zásobník defaultně a 4 jako bonus a nestěžuju si. Pokud nepotřebuješ naprosto nutně originál tak dva z těch mých jsou zásobníky do starší verze CZ92 se spodním vypouštěním zásobníku a fungují snad i lépe než originály (mají lépe řešený podavač, už ne jen L-kový profil ale pořádně udělaný.) takže si myslím že cesta vede spíše tudy, zkus napsat třeba klidně na CZUB, BVS a podobně
Obsah fóra / Krátké zbraně / CZUB+CZ Strakonice+ZVI+Alfaproj