Tým Střelectví.cz
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 0
Registrován: 02.02.2011 13:59

22.01.2006 18:49

Závazná PRAVIDLA

1. Střelectví.cz je diskuzní fórum primárně zaměřené na palné zbraně, střelivo, legislativu týkající se zbraní, střelecké doplňky, střelecké techniky a věci s nimi přímo související. Pokud hodláte diskutovat o něčem jiném, použijte jiné fórum.

2. Neporušujte zákony ČR a zemí EU, k porušování nenabádejte ani nepište, jak jste zákon porušili či porušujete.

3. Chovejte se slušně, jste zde na návštěvě. Zakázány jsou vulgarity, urážky a útočné chování. Při porušení tohoto pravidla budete vyloučeni stejně jako provokatéři ("Chci 500SW na nošení ") ihned, bez napomínání.

4. Bez svolení majitele fóra je povolena jen soukromá inzerce v burze, která se musí týkat zbraní a věcí přímo souvisejících. Je přísně zakázáno odesílat hromadně jakékoliv nabídky nebo poptávky do soukromých zpráv uživatelů. V případě zájmu o komerci nás kontaktujte.

5. Dále je zakázáno dělat reklamu na jiná diskusní fóra, popř na ně odkazovat

6. Pište k tématu, nezakládejte duplicitní vlákna, využívejte existující vlákna.
Samostatný smajlík jako odpověď nebo odpovědi typu "děkuji za vysvětlení" nemají informační hodnotu - chcete-li poděkovat, učinte tak v PM.

7. Než se zeptáte, použijte funkci vyhledávání - zeptá-li se někdo na něco, co zde již bylo řešeno, neodpovídejte "hledej", neodpovězte raději vůbec, nebo vložte link k již existujícímu threadu.

8. Šetřete s citacemi, tzn. necitujte těsně předcházející příspěvky a vyvarujte se mnohonásobných (vnořených) citací. Pokud už chcete citovat, smažte vše, co nesouvisí s vaší odpovědí. Neduplikujte vlastní poslední příspěvek novým. Pro aktualizaci použijte funkci upravit.

9. Jste-li napomenuti moderátorem/adminem, nereagujte na toto do vlákna, ale do soukromé pošty. Zatímco vaše napomenutí je pro ostatní výchovné, reakce na něj zbytečná. Při porušení tohoto pravidla budete vyloučeni ihned, bez napomínání. Za napomenutí považujte i smazání Vašeho příspěvku (poněvadž mazány jsou převážně jen příspěvky, jež odporují pravidlům fora či legislativě ČR, popřípadě příspěvky s nulovou informační hodnotou)

10. Porušuje-li někdo pravidla, neupozorňujte ho na to ve fóru. Pokud vám to vadí a nevšimnou si toho moderátoři, upozorněte je pomocí soukromé zprávy nebo použijte tlačítko „ohlásit tento příspěvek“

11. Dodržujte tato pravidla, za jejich porušování budete napomenuti, za opakované prohřešky vyloučeni.


Diskuze k pravidlům zde.

Tato pravidla platí od 2.02.2011 do vydání nové verze, jste povinni znát aktuální verzi pravidel.
Naposledy upravil PiDiBi dne 05.11.2008 11:27, celkově upraveno 2

Tým Střelectví.cz
Nový uživatel
Nový uživatel
 
Příspěvky: 0
Registrován: 02.02.2011 13:59

28.01.2008 22:39


Uživatelský avatar
4mike
saigaholic
 
Příspěvky: 7063
Registrován: 28.11.2005 15:49
Bydliště: Brno

23.08.2016 9:47

Re: Re:

přidán bod 12

ZDE na foru (v sekci "soutěže, akce,...atp) lze prezentovat pouze střelecké akce pořádané kluby, registrovanými ve střeleckých svazech či asociacích,
popř. subjekty s patřičnou sk. zbr. koncese
čili garantované někým kdo je ze zákona oprávněn, jmenovitě nese kůži na trh a má ji m.j. pojištěnou

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků