-
krampus - Častý návštěvník
Výkresy 1911
nemáte někdo nějaký výkresy (ne rozkresy) nějakejch dílů pro 1911 a podobně? tohle jsem kreslil podle toho, co jsem oměřil na svý llamě.

Naposledy upravil krampus dne 17.05.2004 13:02, celkově upraveno 1
-
SW_FOX - Grafoman
-
Ivoshek - Častý návštěvník
vykresy
ja chci taky prosim, vsechny vykresy (cad, igs) do posty: vojisek@centrum.cz
-
BUL - Občasný návštěvník
KRAMPUS píše:nemáte někdo nějaký výkresy (ne rozkresy) nějakejch dílů pro 1911 a podobně? tohle jsem kreslil podle toho, co jsem oměřil na svý llamě.
Pěkný, pěkný. Zrovna včera jsem se koukal na Llamu na obrázek a nic ve zlém ta dlaňovak z Llamy není zrovna sympatická. Koukni jakou má např. Bul nebo STI ta mi příjde velmi pějkná. Když už 1911, dvouřadou tak zaručený úspěch by byl, kdyby se šířkou přibližovala jednořaďáku, ale stále byla dvouřadá s vysokou palebnou kapacitou, ale má-li to být pro skryté nošení pořád to chce tu šířku rukojeti držet co nejblíž jednořaďáku a to např. Bul, STI, SPS splňuje. oboje jsou plast, ale co kov?
-
já když jsem kupoval tu první llamu, tak jsem měřil rozdíl v šířce rukojeti přes střenky.. pouze dva milimetry. takže argument o placatosti mě příjde rošku pochybnej. navíc druhá llamaBUL píše:Pěkný, pěkný. Zrovna včera jsem se koukal na Llamu na obrázek a nic ve zlém ta dlaňovak z Llamy není zrovna sympatická. Koukni jakou má např. Bul nebo STI ta mi příjde velmi pějkná. Když už 1911, dvouřadou tak zaručený úspěch by byl, kdyby se šířkou přibližovala jednořaďáku, ale stále byla dvouřadá s vysokou palebnou kapacitou, ale má-li to být pro skryté nošení pořád to chce tu šířku rukojeti držet co nejblíž jednořaďáku a to např. Bul, STI, SPS splňuje. oboje jsou plast, ale co kov?

-
BUL - Občasný návštěvník
Jako v předu směrem k ústí, aby byl delší o ten cm (např. ty Springy TRP, co maj protáhlý předek tak jsem jich viděl pár uřezaných, že jsou právě dlouhý akorát na příslušenství)?
Ohledně té šířký, vem si např. norinco a sundej střenky, vem si llamu sundej střenky a teď to obměř. Jaký je tam rozdíl?
Ohledně toho bobra. Vím moc dobře jaký byly, měl jsem přeci jen to norinco. Já počítal s tím, že chceš udělat nákres už pro nějakou fakt dobrou kosu, která bude třeba 2krát dražší jak ta Llama a bude mít kvalitu STI
Ohledně té šířký, vem si např. norinco a sundej střenky, vem si llamu sundej střenky a teď to obměř. Jaký je tam rozdíl?
Ohledně toho bobra. Vím moc dobře jaký byly, měl jsem přeci jen to norinco. Já počítal s tím, že chceš udělat nákres už pro nějakou fakt dobrou kosu, která bude třeba 2krát dražší jak ta Llama a bude mít kvalitu STI

BUL píše:já když jsem kupoval tu první llamu, tak jsem měřil rozdíl v šířce rukojeti přes střenky.. pouze dva milimetry. takže argument o placatosti mě příjde rošku pochybnej. navíc druhá llama má střenky ne z plastu, ale z gumy a jsou výrazně silenější (asi další 4mm) a to se mi drží líp. můj ideál by byl, kdyby byl rám delší ve smeru osy hlavně tak o 10mm. a to nemám nijak nadprůměrnou ruku. a jinak s tím bobrem... co bys nechtě od pistole za 10-12000? to co je normál u pistolí 2-5x dražších? to by bylo trochu psycho, ne? podivej se, jaký byly bobry u starších paraord ve standartu nebo standartní colty... proti tomu je llama luxuxs. (ikdyž nevypadá jak bobr za 3000 ta se drží dobře.)KRAMPUS píše:Pěkný, pěkný. Zrovna včera jsem se koukal na Llamu na obrázek a nic ve zlém ta dlaňovak z Llamy není zrovna sympatická. Koukni jakou má např. Bul nebo STI ta mi příjde velmi pějkná. Když už 1911, dvouřadou tak zaručený úspěch by byl, kdyby se šířkou přibližovala jednořaďáku, ale stále byla dvouřadá s vysokou palebnou kapacitou, ale má-li to být pro skryté nošení pořád to chce tu šířku rukojeti držet co nejblíž jednořaďáku a to např. Bul, STI, SPS splňuje. oboje jsou plast, ale co kov?
-
premek - Site Admin
KRAMPUS píše:já když jsem kupoval tu první llamu, tak jsem měřil rozdíl v šířce rukojeti přes střenky.. pouze dva milimetry. takže argument o placatosti mě příjde rošku pochybnej. navíc druhá llama má střenky ne z plastu, ale z gumy a jsou výrazně silenější (asi další 4mm) a to se mi drží líp. můj ideál by byl, kdyby byl rám delší ve smeru osy hlavně tak o 10mm. a to nemám nijak nadprůměrnou ruku. a jinak s tím bobrem... co bys nechtě od pistole za 10-12000? to co je normál u pistolí 2-5x dražších? to by bylo trochu psycho, ne? podivej se, jaký byly bobry u starších paraord ve standartu nebo standartní colty... proti tomu je llama luxuxs. (ikdyž nevypadá jak bobr za 3000 ta se drží dobře.)
Pri quotovani nesmite umazat to prvni quote="NEKDO" v hranatejch zavorkach, jinak se to nezobrazi.
Jinak ohledne ty rukojeti, ono nejde o sirku jako rozmer, ale vic o tvar rukojeti, resp jeji hranatost, kterou se zpravidla vyznacuji dvouradaky s kovovym ramem a ktera mi vubec nesedi.
STI nebo i BUL maji i tvarove blize k jednoradakum.
-
-
-
-
-
-