Stalo by taky zato uvest varianty beznych vhodnach zbrani. Nesouhlasim s 3" u revolveru. V .38 Sp. standardni laborace lze dobre zvladat i 2,5" u lehkych zbrani i 2" u ocelovach. A jestli to chce na noseni a nebude sportovat, je to vhodnejsi varianta. Ale Sincity ma Astru v 3" a uznavam, ze ta je na noseni v poho.
Pisu jen zbrane dobre nositelne, ktere jsem vlastnil a dal z nich min. 500 a strilel s tim nekdy LOS. V zavorce je raze a kapacita. Dnes uz mam SW Airweight 442 (.38 Sp.,5, hlaven jen 17/8") -ten pro zacatecnika fakt moc neni. Ty ostatni bych rekl, ze docela ujdou.
Steyr S9, (9mm Luger, 10-14, dnes uz 16 dle zasobniku), Steyr M9 (9mm Luger, 14_16),
Springfield XD subcompakt (9mm Luger, 10-16), Taurus 85 UL, (.38 Sp.,5), Taurus 94 (9mm,5), SW19 (.357 Mag.,6). Nemel jsem, ale strilel ze SW s ocelovym ramem v 2"(.38 Sp.,5) a taky to slo (model nevim, starsi zbran). Top tipy jsou tucne.
Dejte sem zkusenosti, ale jen se zbranemi, ktere jste vlastnili a strileli pred vami z nich zacatecnici (nejlepe zenske

) a trefovali

A nebijte mne, glockem ja nic netrefim (no snad G19, ale ten urcite napise nejaky praktik).