-
PetrL3 - Častý návštěvník
Re: VIDEA
Právě protože mi to přijde natočený na zakázku z tak trochu politickejch důvodů, kvůli veřejnosti. Vidím v tom záměr a něco jinýho, než oslavu navrátivších se. To je celý. Jinak já sem se svou rodinou a přáteli citově v pohodě, když bude syn chtít k armádě, nebudu mu bránit, ale budu upřímně nerad. Vítat ho budu, ale nebudu to cpát na youtube. Můj známej kterýho sem měl rád byl v Iráku a už nikdy nebyl jako dřív, rodině dost ublížil, můj velice dobrej kamarád utekl ze sarajeva poté, co ho ještě jako dítě zasáhla střepina, vyprávěl mi, co tam dělali spojenečtí vojáci, přímo v rodině mám vojáka, jež mi taky ledacos povyrávěl. A způsobuje mou skepsi k tomu americky dojemnýmu videu. To video mi přijde jako pozlátko.
Pokud mně chcete nějak urazit nebo se do mně navézt (mě to nevadí, netrpím žádným komplexem, ani mě táta nepřiměřeně nebil, ani mi nechybí láska) použijte SZ, nemusíme se tu veřejně urážet (jako že mně moje rodina nemá ráda atp.) kvůli mýmu názoru. Mě to neublíží a vy si uděláte radost.
Pokud mně chcete nějak urazit nebo se do mně navézt (mě to nevadí, netrpím žádným komplexem, ani mě táta nepřiměřeně nebil, ani mi nechybí láska) použijte SZ, nemusíme se tu veřejně urážet (jako že mně moje rodina nemá ráda atp.) kvůli mýmu názoru. Mě to neublíží a vy si uděláte radost.
-
marish - Občasný návštěvník
To video je dojemný, je natočeno a sestříháno aby dojímalo.
Zabírá okamžiky, které provázejí lidi od dob co se drží ve skupinách a někteří jedinci je na čas opouštějí za účelem zůčastnění se boje. A je úplně jedno za co se boj vedl, zda šlo o oheň, mamuta, šíření té správné víry, zlato, ropu, aj. Nic to neubírá na síle těch okamžiků radosti a lásky v té nejupřímnější podobě.
Člověk na to kouká a uvědomí si že si to ve svým případě ani neumí představit... a doufá že to nikdy nebude muset zažít...
Pěkný video.
Zabírá okamžiky, které provázejí lidi od dob co se drží ve skupinách a někteří jedinci je na čas opouštějí za účelem zůčastnění se boje. A je úplně jedno za co se boj vedl, zda šlo o oheň, mamuta, šíření té správné víry, zlato, ropu, aj. Nic to neubírá na síle těch okamžiků radosti a lásky v té nejupřímnější podobě.
Člověk na to kouká a uvědomí si že si to ve svým případě ani neumí představit... a doufá že to nikdy nebude muset zažít...
Pěkný video.
-
641981 - Nový uživatel
Video dost povedeny ten kdo nema rodinu (manzelku,deti,pritelkyni atp.) nepochopi a urcite neslo o to ukazat hrdiny ale o reakce rodin kterym se po delsi dobe vratil táta.Uprimna radost deti je nepopsatelna a na to se nejvic tesim kdyz jsem delsi dobu mimo domov.Nejsem vojak ale dost casto vidim lidske nestesti v ruznych podobach a vetsinou myslenka na moji rodinu mi dost pomaha
- jožinzbažin
- Občasný návštěvník
Ale ,že tam vydržel docela dlouho.Ještě chvilku a dojel by až do cíle.
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... rrieru.htm
http://www.rozzlobenimuzi.com/?linkid=2 ... rrieru.htm
-
PetrL3 - Častý návštěvník
Dokud neviděl plameny, myslel, že až zastaví, tak vystoupí jakoby nic.
"No co, tady sem to trochu škrábnul a bude to chtít asi nový gumy."
"No co, tady sem to trochu škrábnul a bude to chtít asi nový gumy."

-
krampus - Častý návštěvník
-
ufo - Moderátor
-
ufo - Moderátor
-
Iha - Příspěvky: 1466
-
Anorektik - Častý návštěvník
Tady je to z jinýho úhlu: http://video.idnes.cz/?idvideo=V100710_ ... zpravy_jda
...včetně odpoutání pozornosti, nekonečnýho šátrání po zbrani a střelbě do "krejčího" v poloze naznak
Také Vám přijde, že se sama lekla výstřelu ? Tím jí neodsuzuji - většina z nás si ještě do živýho člověka nestřelila.
...včetně odpoutání pozornosti, nekonečnýho šátrání po zbrani a střelbě do "krejčího" v poloze naznak

-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
glock1719 číňani vyrábí norinco PPN, což je něco jako ppk.
ženská se s ním ale nesrala. dokud byl hejbací, tak do něj prala, zjevně jí byl život té holky přednější, než toho parchanta
ženská se s ním ale nesrala. dokud byl hejbací, tak do něj prala, zjevně jí byl život té holky přednější, než toho parchanta
-
$emtex - Sponzor serveru
-
jericho - Častý návštěvník
641981 píše:Video dost povedeny ten kdo nema rodinu (manzelku,deti,pritelkyni atp.) nepochopi a urcite neslo o to ukazat hrdiny ale o reakce rodin kterym se po delsi dobe vratil táta.Uprimna radost deti je nepopsatelna a na to se nejvic tesim kdyz jsem delsi dobu mimo domov.Nejsem vojak ale dost casto vidim lidske nestesti v ruznych podobach a vetsinou myslenka na moji rodinu mi dost pomaha
Upřímná radost tam je, a to video je trochu jako dobrá pohádka - končí přesně ve chvíli, kdy dojde na svatbu. Jaký smutek si ty děti musely prožít, jak to rodinám komplikuje vztahy, jak obtížný je skutečný návrat, ne ty první vteřiny a dny, ale to učení se žít znovu spolu. Nevyjadřuju se k tomu, jestli je to celé (opouštění, armáda..)potřeba nebo ne, jen k části, kterou vídám já, a ta bývá smutná.
-
-
Anorektik - Častý návštěvník
-
4mike - saigaholic
-
Styblo31 - Pravidelný návštěvník
Myslím že ti smradi měli kliku že narazili na běžné šlapky které si nechaj skákat po hlavě. Narazit na nějakého rapla kterej by šáhnul po své pistolce, mohl je přejít smích. A vůbec bych to napadenému neměl za zlé.
- Fifa
- Pravidelný návštěvník
podle me je to fake, kde hosi akorat pouzili skutecne policejni auto (proc do nej ti policajti asi nevlezli)
- Fifa
- Pravidelný návštěvník
a proc meli priblble vytazeny placacky, kdyz se sli podivat na nejakej sklad nebo trafacku nebo co to bylo.
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA