-
Jimi - Moderátor
- píďa
- Občasný návštěvník
-
Chotis - Pravidelný návštěvník
-
alfonss - Grafoman
-
Re: VIDEA
Spíš to druhý
Ale s tim lesem bych to nepřeháněl, je to spíš remízek mezi polem a loukou, místama je vidět skrz...

-
alfonss - Grafoman
I remízek má svého majitele.
Škoda že natahovat dráty mezi stromy pro případ nájezdu podobných debilů je trestné
Škoda že natahovat dráty mezi stromy pro případ nájezdu podobných debilů je trestné

-
Majitele znám a je mu to jedno
A je škoda, že v tom kdekdo vidí jen nájezdy debilů, ten remízek utrpěl mnohem míň, než kdyby ho třeba rozryly divoký prsata, většina těch cestiček je projetejch už co já pamatuju... Díky bohu, že natahovat dráty a jiné podobné skopičiny je trestné... 

-
alfonss - Grafoman
Divoká prasata jsou v lese doma, kdežto debilové na motorkách tam nemají co dělat. Kdejaká piča si koupí čtyřkolku nebo krosku a hurá rajtovat po cizím lese. Nechápu, proč si spolu s mašinou nekoupí i několik hektarů pozemku a neudělá si tam motokrosovou trať....
-
V tom co řikáš s tebou souhlasím, jen jsem chtěl říct, že nám v tomto případě fakt křivdíš... Ale je to OT
-
alfonss - Grafoman
- berettak
- Občasný návštěvník
http://www.youtube.com/watch?v=03OPcn80Uzs
tohle kdyz sem videl poprvy tak sem myslel ze je po me....
tohle kdyz sem videl poprvy tak sem myslel ze je po me....
- píďa
- Občasný návštěvník
ten manik je hodně solidní
jinak ještě k těm kroskám. to že lítá po lese je jedna věc. taky mě to štve. polese maximálně na kole a jen po cestě. Ale když se podíváte jak jsou aktéři oblečeni ka kros pak to jsou u mě debilové, i kdyby jezdili třeba po poušti. ve cvičkách a šusťákách jsou fakt borci

-
To je teda flame
Měl jsem to tu za pohodový a liberální fórum, no nic, chybama se člověk učí. Víš co, my nemáme na vybavení za desítky tisíc, to už je snad vidět na tom stroji
A že si chceme trochu zablbnout bez větších investic a někdo mě má kvůli tomu za debila, to je mi vážně srdečně jedno, takhle se neodreaguju ani na střelnici 

-
alfonss - Grafoman
Jedna věc je odreagovávat se na svým pozemku a druhá je ničit cizí pozemek a ještě vítězoslavně vylepovat videa na web, aby všichni věděli jaký jsem pako.
Mě by asi hanba nafackovala, kdybych něco podobnýho někde vystavil...
Mě by asi hanba nafackovala, kdybych něco podobnýho někde vystavil...
-
Předsudky a zase předsudky... Nefackuje mě hanba, ale vy
Jste naprdnutý a vylejváte to na mě, ale nevim proč. Už jsem jednou napsal, že majiteli to nevadí...a kdybyste viděli, jak to tam kolikrát vypadá od zemědělců... Vítězoslavně nic nevylepuju, jen někdo z nás měl nápad vzít kameru, a radši vylepuju svoje videa než jen dokola dávat odkazy na cizí, starý, už 100x okoukaný... takže se omlouvám všem, koho sem nasral, ale to fakt nebylo účelem, na video zapomeňte a je to, pro příště vim, že motorkaření se tu moc neholduje... Video změněno, líbí víc? 

-
vopik - Nový uživatel
2 chotis - jestlíš myslíš "báwa" na rallye, tak čas od času k vidění jsou,zaplaťpánbůh za nadšence co staví tyhle auta zase zpátky do závodů ...... co už ale kromě exhibicí nna tratích neuvidíme, jsou tyhle krásky skupiny B
http://www.youtube.com/watch?v=nYhiJeRP ... re=related

-
Čas od času ano, ale strašně malinko a nikdy ne v takovym nasazení, přitom to byly úžasný auta... Dneska když člověk přijde na rally, tak ten závod myší, co jezděj jak po kolejích, za to skoro nestojí... Zaplať pánbůh za těch pár historiků. Jo a Béčka, o tom už vůbec nemluvim... Jinak doporučuju toto video, vždycky mě mrazí v zádech http://www.liveleak.com/view?i=fcc_1194831165 anebo dokumenty Too fast to race...
-
Jimi - Moderátor
Závody jsou to krásný a o autech nemluvě. Ovšem diváci jaksi postrádají pud sebezáchovy. Osobně si nedovedu představit, že bych se měl řítit rozestupující se uličkou lidí a spoléhat, že uskočí, nebo smyk o 20 čísel nepřetáhnu...
-
alfonss - Grafoman
Chotis píše:Předsudky a zase předsudky... Nefackuje mě hanba, ale vyJste naprdnutý a vylejváte to na mě, ale nevim proč. Už jsem jednou napsal, že majiteli to nevadí...a kdybyste viděli, jak to tam kolikrát vypadá od zemědělců...
Vylíváme to na lidech, kteří nemají úctu k cizímu majetku. Nejsi z paneláku?
Nebýt zemědělců, takl chcípneš hladem, tudíž si nech tyhle stupidní srovnávání. Jak divoký prasata, tak zemědělci tam mají co dělat, kdežto pitomec na motorce nikoliv.
-
Kdyby z tebe nemluvily předsudky, tak by si vzal na vědomí větu, kterou píšu již potřetí: majiteli to nevadí
takže i pitomec na motorce tam má co dělat. Jsem z vesnice, bydlím v Praze, ne v paneláku.
Hele já chápu, že máš vztek na nějaký paka, co ti ničej pozemek, ale promiň, tahle debata a tvoje výlevy jsou naprosto k ničemu, protože jednoduše pláčeš na špatnym hrobě, tohle prostě neni ten případ... Omluvil jsem se, že jsem tě vytočil, ikdyž bych nemusel, video jsem dal pryč, tak do mě už nerej prosím...

Hele já chápu, že máš vztek na nějaký paka, co ti ničej pozemek, ale promiň, tahle debata a tvoje výlevy jsou naprosto k ničemu, protože jednoduše pláčeš na špatnym hrobě, tohle prostě neni ten případ... Omluvil jsem se, že jsem tě vytočil, ikdyž bych nemusel, video jsem dal pryč, tak do mě už nerej prosím...
Obsah fóra / Střelectví / OFF TOPIC - MIMO TÉMA