-
TraTom - Častý návštěvník
-
boris_ - Častý návštěvník
-
Hungry - Moderátor
-
to ano, kazdeho noveho milacka si najprv chvilu hyckam, kritika je na mieste
zajtra mu dam riadny zahul. mam nachystane prve partizany fmj, geco poloplaste a dve rozne sarze eprx aresov
ta henryovka je moc pekna. sam rozmyslam nad marlinom 1894. sice je osklivy jak certov k**** ale mal by byt papierovo robustnejsi ako win 1873. ale tym vas budem casom otravovat v inom vlakne

ta henryovka je moc pekna. sam rozmyslam nad marlinom 1894. sice je osklivy jak certov k**** ale mal by byt papierovo robustnejsi ako win 1873. ale tym vas budem casom otravovat v inom vlakne

-
kedze tu nemame nejaku vseobecnu temu o SAA davam prispevok sem.
dnes som upratoval milacikov a porobil som porovnavacie fotky rugera a ubertiho. ruger je pocitovo tazsi aj ked ma kratsiu hlaven. je zaujimave aky velky rozdiel vo vysledku spravia milimetrove odchylky v tvaroch rugera od tvarov SAA. ruger je neznicitelny, ale SAA je skratka elegantnejsie. schvalne, najdite "desat" rozdielov
hore Uberti Cattleman SAA 1873; dole Ruger New Vaquero (oboje .357 mag.):

dnes som upratoval milacikov a porobil som porovnavacie fotky rugera a ubertiho. ruger je pocitovo tazsi aj ked ma kratsiu hlaven. je zaujimave aky velky rozdiel vo vysledku spravia milimetrove odchylky v tvaroch rugera od tvarov SAA. ruger je neznicitelny, ale SAA je skratka elegantnejsie. schvalne, najdite "desat" rozdielov

hore Uberti Cattleman SAA 1873; dole Ruger New Vaquero (oboje .357 mag.):

- Luky
- Pravidelný návštěvník
Ofuky
Myslím, že ofuky dělá časem každý uberťák. Ono 357 magnum není náboj pro tento revolver a už určitě ne "ten našlápý". Já mám 45LC, ofuky časem samozřejmě přišly a povolování šroubků považuji u Uberti za tak normální věc, že po každé střelbě dotáhnu šroubky a je to. Někdy to není třeba, někdy ano a už to dělám automaticky. Rozhodně bych tam nedával Loctite, ani nic jiného.
-
magnum357 - Občasný návštěvník
Re: Uberti Cattleman SAA 1873
Tak páni ten borisov uberťák čo je tu na fotkách zmenil majitela. Tým šťastlivcom som ja (sorry boris ale musel som sa pochváliť). Inak vyzerá stále rovnako krásne, ako by sa z neho ani nestrielalo.
-
tak nech dobre sluzi
je naozaj takmer nestrielany a ani k planovanemu ladeniu som sa nikdy nedostal. ubertaka som nagradil rugerom vaquero 4 3/4' v nereze a zatial spokojnost. je lepsie mat par s rovnakym ovladanim. len vecna skoda ze ruger nerobi vaquera 7,5' v 357mag...

-
magnum357 - Občasný návštěvník
Tak už som z Cattleman-a dal prvé rany a vyzerá to tak, že konečne mám zbraň s ktorou budem aj "trefovať". Zopár prvých rán mi to trvalo než som zistil ako to ide a potom sa mi podarili aj centrové desiatky (to sa mi nestáva)
)

Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery