- Patejl
- Pravidelný návštěvník
Tanfoglio
Objevil jsem za slušné peníze (ca. 16k nová) Tanfloglio Witness sport (Single stack 1911) v 45. http://www.tanfoglio.cz
Ještě jsem ji neměl v rukách, tak se ptám:
Kdo máte zkušensoti s Tangy obecně, s touto pistolí zvlášť?
- kvälita materiálu, zpracování, servis?
Bude pro radost, střílím do 10000 ran za rok a něco büde pořád z Glocků...
Ještě jsem ji neměl v rukách, tak se ptám:
Kdo máte zkušensoti s Tangy obecně, s touto pistolí zvlášť?
- kvälita materiálu, zpracování, servis?
Bude pro radost, střílím do 10000 ran za rok a něco büde pořád z Glocků...
-
Salamoun - Pravidelný návštěvník
Pokud mohu,tak Ti popíšu svoji draze vykoupenou zkušenost.Přes varování veškerých známých jsem si tento skvost zakoupil,pár ran úspěšně vystřelil,cca 300,pak začalo docházet k zádržkám a začal se markatně zvětšovat rozptyl,při podrobnější prohlídce,rozebral jsem bouchačku na prvočinitele,lupu na oko a nestačil jsem se divit,úspěšně jsem zreklamoval,scéna se znovu opakovala,znovu reklamace,vrácení peněz,četníci atd.ostatně tyto následovné postupy znáš.Pokud Ti mohu radit-nedělej to!!Pokud toužíš po nějaké bouchačce na bázi 1911,jdi do GALa,kupříkladu LEDA Ti může poreferovat a sdělit Ti své zkušenosti.Kdyby mi to můj současný stav dovolil,tak jdu do GALu,ale to je zřejmě jiná kapitola,spíše marné přání.Jak říká SW-FOX, tango je zrobené z jahodového dříví,toť stručná charakteristika.Předem se omlouvám vyznavačům tang,kteří pochopitelně nemají problémy a střílí jim to 100 ran ročně v pohodě.
- Ondra
- Občasný návštěvník
-
Leda - Příspěvky: 696
tago

-
Finson - Častý návštěvník
Holt kde nic není...
Já osobně bych do Tanfoglia nešel.
Já osobně bych do Tanfoglia nešel.
Naposledy upravil Finson dne 08.09.2006 16:51, celkově upraveno 1
-
MiRaS - Častý návštěvník
Tanfoglio Witness 1911
Máte někdo větší zkušenosti s 1911 od Tanfoglia? Myslím skutečné zkušenosti a s čím jste se setkali a ne JPP (jedna paní povídala). Kolik s nimi máte kdo odstříleno a jaké byly/nebyly závady?
Jaká je jejich spolehlivost, kvalita zpracování, slícování, kvalita použitých materiálů, zaměnitelnost dílů?
lukas v jednom příspěvku uvedl: "Je to Armscor s Tanfo značkou" Co je na tom tedy pravdy? Armscory nebyly tak špatné v poměru k ceně.
Je rozumné při ceně staršího do řekněme 8tis Kč koupit Tanfoglio 1911 nebo raději například GAL M6000 nebo nějaký Armscor nebo úplně jinou? Mám na mysli starší kus při ceně max do 10tis Kč. O novém do 20ti mám poměrně jasného favorita - STI Spartan.
Jaká je jejich spolehlivost, kvalita zpracování, slícování, kvalita použitých materiálů, zaměnitelnost dílů?
lukas v jednom příspěvku uvedl: "Je to Armscor s Tanfo značkou" Co je na tom tedy pravdy? Armscory nebyly tak špatné v poměru k ceně.
Je rozumné při ceně staršího do řekněme 8tis Kč koupit Tanfoglio 1911 nebo raději například GAL M6000 nebo nějaký Armscor nebo úplně jinou? Mám na mysli starší kus při ceně max do 10tis Kč. O novém do 20ti mám poměrně jasného favorita - STI Spartan.
-
Casper - Příspěvky: 338
- glock69
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
jomekabi - Příspěvky: 2011
- Bydliště: Tábor _______________________ člen sdružení LEX | http://www.gunlex.cz
S uzivatelskymi zkusenostmi Ti sice nepomuzu, ale aspon mohu potvrdit, ze Tangfolio je Armscor. To ovsem neni na skodu, Spartan je taky Armscor (coz snad muze potvrsit VM). Sam jsem se nakonec rozhodl pro Spartana a nelituji toho. STI si kvalitu hlida, aspon ten muj se vyrovna nekterym podstatne drazsim 1911tkam.
- popundekl
- Častý návštěvník
Obsah fóra / Krátké zbraně / 1911 a klony