- fíša1
- Pravidelný návštěvník
Re: takticka baterka
Hlavně se nenech zblbnout reklamou jako já, LEDLENSER je hned vyšlochtaný v kloubu a pak ti padá a svítí na špičky bot.
model HR7
model HR7
- Obelix
- Častý návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
Já používám čelovku od Zebry, dá se použít jako normální baterka, dle potřeby svítí jako prase.
http://www.zebralight.com/H302w-CR123-F ... p_156.html
http://www.zebralight.com/H302w-CR123-F ... p_156.html
-
Otík - Častý návštěvník
Otík píše:Hledal jsem něco na denní nošení, s tlačítkovým přepínačem režimů, na tužkové baterie.
Zakoupil jsem Zebralight SC 51. Jsem nadšen a vřele doporučuju!
Vše je pěkně popsáno v recenzi: http://forum.fotonmag.cz/index.php?showtopic=1092
Koupeno zde : http://www.kronium.cz/led-celovky-zebra ... d_376.html
Výše uvedené jsem napsal v srpnu 2012. Po téměř 2,5 letech každodenního (resp. každovečerního) celkem intenzívního používání mohu dodat jen jediné - bezchybná funkce, jednoduchost, moje maximální spokojenost!
Pokud hledáte malou a přitom výkonnou baterku (0,6-200 lm) na každodenní nošení, s jednoduchou obsluhou, která umí stát jako svíčka, pokud neradi na baterce něčím kroutíte, a nemáte rádi zadní spínače - pak si dovolím tohoto malého kamaráda do kapsy vřele doporučit. Tohle bych dokázal s čistým svědomím nadšeně prodávat na předváděcích akcích...
Snad jediné, co mi trochu chybí, je fokusování - ale to jsem zatím nenašel ani u Fénixe...
- Funo
- Nový uživatel
Loni si kamarád koupil TK 75 od Fénixe, tak jsme ji jeli vyzkoušet a porovnali jsme ji se dvěma dalšíma. Podle mého názoru je zde krásně vidět, že údaj o počtu lumenů je celkem zavádějící... Ale všechny svítí moc pěkně...
- Funo
- Nový uživatel
-
slabyt - Častý návštěvník
Ahoj, zajímalo by mě, jak moc praktické a užitečné je využití podvěsné taktické svítilny na montážní lištu na pistoli, když ji chci používat na sportovní střelbu. Sportem uvažuji okresní soutěže ve stylu KVZ, pak LOS a IPSC? Nejedná se o zbraň pro denní nošení.
-
ladaj - Občasný návštěvník
V LOSu minimální, letos není (zatím) vypsaný žádný čistě noční závod. V Otrokovicích většinou bývá 1 ze 4 stage s využitím baterky. Potřebuješ pouzdro, do kterého dáš pistoli i s nasazenou baterkou.
-
slabyt - Častý návštěvník
- FouET
- Pravidelný návštěvník
Pár lidí LOS s baterkou střílí. Významně posune těžiště na předek zbraně a ta se rychleji vrací do záměrné.
Nevýhoda je pouzdro. Moc jich asi nebude. Vždy jsem viděl kydex na míru.
Nevýhoda je pouzdro. Moc jich asi nebude. Vždy jsem viděl kydex na míru.
-
andy.rybar - Častý návštěvník
Tak jsem si pořídil tohohle mazlika http://www.dx.com/p/ultrafire-sh98-cree ... VDTGPAiTcv
Svítí super aneb kopec radosti za 8$!!!

-
Kall - Příspěvky: 2286
tu mám taky, originál se jmenuje NITECORE a je cenově někde jinde.
Doufej, že tam dali soudruzi v číně všechny součástky.
Doufej, že tam dali soudruzi v číně všechny součástky.
-
Kall - Příspěvky: 2286
-
mocima - Pravidelný návštěvník
Nakoupil jsem různým známým z DX asi 15 ks různých baterek (myšleno svítidel), včetně dvou potápěčských. Až na problém s baterkama (myšleno zdroje energie), které byly přibaleny a brzo odešly do věčných lovišť, není ani s jednou z nich žádný problém. Já ty moje používám minimálně 4 roky (jedna taktická na denní nošení, jedna na kole, jedna čelovka a 2 potápěčské) a rozhodně nezahálí v krabici.
A na LOSech, kde se střílí za úplné tmy, se má spousta baterek od těch čínských z DX ještě co učit.
A na LOSech, kde se střílí za úplné tmy, se má spousta baterek od těch čínských z DX ještě co učit.
- fíša1
- Pravidelný návštěvník
Jako taktickou jsem zvolil čelovku od Led Lenser tusim model H7. Pri rychlejsim pohybu hlavy se tam neco v tom kloubu rozbilo, a ted pada, takze sviti spis na muj břuch. No neodolal jsem cene na DX a koupil to same za 1/3 ceny te "znackove" , i pri hrubsim zachazeni kupodivu vse drzi.
Poznatek? Jiz nikdy vice znackovou baterku, mam pak klidnejsi spani.
Poznatek? Jiz nikdy vice znackovou baterku, mam pak klidnejsi spani.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
andy.rybar - Častý návštěvník
Tak já ji koupil spíš ze zvědavosti jak bude svítit s dvouma baterkama 18650 a nabíječkou mě to stálo bratru 20$ takže případná životnost mě netrápí,ale musim říct že mě mile překvapila!Jinak na běžné používání ryby,chalupa,občas doma,mám čelovku a když čelovku tak jedině Petzl!Už mám druhou tu první jsem měl cca. 15let(byla ještě na plochou baterku)teď mám už dva roky novou Petzl Myo XP a ani s jednou nebyl nikdy sebemenší problém.
- edo
- Pravidelný návštěvník
Z DX mám dosť bateriek niektoré - tie čo boli na ich pomery drahšie sú aj cekom dobré ale ich zmetkovoť je dosť vysoká z cca 20 ks čo som kúpil za posledné roky cca 3 ks mali vadu ,zdroje ani nehovorím .Taktiež človek nemôže uveriť tým ich vymysleným lumenom
ale je pravda že niektoré modely sú za tú cenu výborné . Teraz mám túto baterku a myslím že je to najlepšie čo som dosiaľ mal :
http://www.opticsplanet.com/surefire-x4 ... 05-nm.html
Keď som ju porovnával s 1000 lumen čínou tak svieti oveľa lepšie

http://www.opticsplanet.com/surefire-x4 ... 05-nm.html
Keď som ju porovnával s 1000 lumen čínou tak svieti oveľa lepšie

- Pupak
- Pravidelný návštěvník
andy.rybar píše:Tak jsem si pořídil tohohle mazlika http://www.dx.com/p/ultrafire-sh98-cree ... VDTGPAiTcv
Za těch osm babek jsem ji přihodil do objednávky nějakých LED žárovek z DX, dneska mi přišla. Dvě kila jsou pakatel, ale ta věc je na hranici použitelnosti, ve srovnání s Nitecore EC20 co mám je to okresní přebor proti lize mistrů. Má výrazně studenější barvu světla, osvětluje tak nějak mdle a nekontrastně. 910 lm je samozřejmě nesmysl, subjektivně Hi mód odpovídá cca režimu 210 lm u Nitecore, s 960 lm režimem Nitecore je to absolutně nesrovnatelný. V Hi módu je během chvíle horká, takže výdrž baterie nebude nic moc a bude tudíž použitelnej jen na krátkou dobu, v Low módu to zase moc nesvítí, i kvůli tý blbý barvě světla. Nitecore je oproti tomu v režimu 210 lm sotva vlažná a vydrží 6 hodin. Osvětlená plocha Ultrafire není kruhová, ale čtvercová, při nejužším paprsku je dokonce vidět struktura LED diody, kterou čočka promítá na osvětlenej předmět. Při opakovaným zapnutí se baterka zapíná cyklicky pokaždý v jiným módu (Hi-Low-Strobo), takže je prakticky po každým zapnutí nutno ještě přepnout mód. Za čočkou je vidět nějakej bordel, ale viditelnej vliv na funkci to nemá.
Když to shrnu, dám to holce na tábor a když to tam ztratí, budu naštvanej jen kvůli akumulátoru. Vím, že srovnávám baterky za dvě stovky a za patnáct, ale nesrovnatelná je i kvalita a použitelnost a jestli si někdo myslí jako já do dneška, že dostane za pakatel slušnou baterku, tak tenhle Ultrafire to rozhodně není.
-
Lex_Luthor - Častý návštěvník
Pořídil jsem na pušku Inforce WMLx (tady) . Dovezeno z USA, takže mě stála jen 145 USD (neplatil jsem poštovné, ani jiné poplatky). Tady přijde na cca 7500 kč.
Dle údajů výrobce ma mít cca 500 lm, svíti zatím opravdu parádně. Až otestuji na zbrani tak poreferuji dále.
Dle údajů výrobce ma mít cca 500 lm, svíti zatím opravdu parádně. Až otestuji na zbrani tak poreferuji dále.
Obsah fóra / Zbraně / Obecně o zbraních