-
revas - Pravidelný návštěvník
- Bydliště: Kousek od Blanska _________________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Prosím vás nemá někdo větší zkušenost ze střelnicí v Drahanech u Prostějova? Parkát jsem tam byl a moc se mě tam líbí. A rád bych tam jezdil každej víkend. Zajímá mě jak to funguje, jako jestli se tam dá zaplatit nějaký členství nebo tak něco a pak si tak člověk může zajít kdykoliv a nebo se tam musí jen podle otevíračky a nebo se vždy objednávat po telefonu.
-
- Bydliště: Kousek od Blanska _________________________ člen sdružení LEX www.gunlex.cz
Mám dotaz na střelnici v Lulči, už jsem se na to informoval u správce zkrz roční příspěvek, nějaký to školení a pak se tá může chodit kdykoliv,což by mě náramně vyhovovalo. Byl jsem se tam podívat, (bylo teda zavřeno tak jsem se neměk koho zeptat), ale viděl jsem tam jen stojany na papírový terče. A tak mě zajímá jestli je tam možnost i nějakých popperů, gongů a tak podobně? Popřípadě jestli je někde v okolí nějaká podobná střelnice s tímto vybavením, kromě Drahan, tam jsem už podruhý nemohl, správce neměl čas 

-
alfonss - Grafoman
-
-
ZEE - Nový uživatel
revas píše:Prosím vás nemá někdo větší zkušenost ze střelnicí v Drahanech u Prostějova?
Zdravím,
jo je to tam super. Nějaká pevná otevírací doba tam snad ani není, vždy se domluvím po telefonu se správcem (p.Jelínek) a nikdy sem nebyl odmítnut. i v týdnu i o víkendech, ale pokud tam jsou nějaké akce tak je to limitované nebo vůbec.
členska pernamentka existuje. vydává se ale jen na začátku roku a loni stála 2000,-. Pak ale kdykoliv můžeš dojít a střílet co zahrdlení nebo hlavně ráčí

Teď jsem tam ale od léta z časových důvodů nebyl, ale střelnice se rozšiřovala a modernizovala i o pojezdy, takže jsem sám zvědavej jaký to teď je.
-
ZEE: Tak dík za info. No tak aby jses teda letos nedivil, je sice pravda že co do střeleckých atrakcí tak to tam nemá chybu. Ale tento víkend jsem byl odmítnut hned 2x, v sobotu byl správce někde pryč tak řekl že mám zavolat v neděli, a když jsem tam v neděli zavolal, tak mě řekl že už tam byl a že už tam nepujde. No a tak jsem se zeptal na ty členský příspěky a bylo mě oznámeno že to je pouze pro jeho známí a tím pádem nemám šanci. Prej to mám zkusit jinde, no takže supr podnik, budu to muset zkusit jinde.
Našel jsem střelnici v Lulči, a když jsem zavolal tamnímu hospodářovi tak mi ochotně po telefonu vše vysvětlil a neměl by být problém s členským příspěvkem 800,- na rok pak absolvuji nějaký školení, podepíše se smlouva a vyfasuju klíče a můžu si tam jít jak se mě to bude hodit. Byl jsem se tam mrknout, když bylo teda zavřeno tak jen přes plot a vypadalo to dobře, jen je škoda je že tam nejsou poppery a gongy jak v těch Drahanech, ale udajně je možnost si tam dovézt svoje, tak by to snad nebyl takovej problém 

-
ZEE - Nový uživatel
To jsem teda zvědavej co se dozvím jak si půjdu pro permici....
je pravda že bez permice je to o nečem jiném. ale když jsme šli se známým co má permici tak problémy nebyly.
pak sem byl i sám a v poho a to jsem ještě "štěně"...
Jinak další "pro mě blízko" jsou Lazce a tam je super..
Ale to už je severní Morava

je pravda že bez permice je to o nečem jiném. ale když jsme šli se známým co má permici tak problémy nebyly.
pak sem byl i sám a v poho a to jsem ještě "štěně"...
Jinak další "pro mě blízko" jsou Lazce a tam je super..
Ale to už je severní Morava
-
Justinian - Častý návštěvník
Neví prosím někdo o střelnici (kdekoli na Moravě, je mi to vcelku jedno), která by byla cenově snesitelná(!)
a zároveň měla min. 100m, ideálně více? Mohla by být otevřená, ale to není podmínkou.
Sice se chystám na permanentku do Lulče, ale chtěl bych občas někam na větší vzdálenosti, přece jen - s 858 a Mosinem střílet na 50 m je trochu trhlé, když i ne úplně slepý bigoš polní na 100 m nastřílel za jedna.
P.S.: Je pravda, že v Lulči neexistuje, abych s sebou vzal na plac nestřelce, když zajistím bezpečnou manipulaci?
a zároveň měla min. 100m, ideálně více? Mohla by být otevřená, ale to není podmínkou.
Sice se chystám na permanentku do Lulče, ale chtěl bych občas někam na větší vzdálenosti, přece jen - s 858 a Mosinem střílet na 50 m je trochu trhlé, když i ne úplně slepý bigoš polní na 100 m nastřílel za jedna.

P.S.: Je pravda, že v Lulči neexistuje, abych s sebou vzal na plac nestřelce, když zajistím bezpečnou manipulaci?
- glock69
-
Missak - Častý návštěvník
-
Missak: V Guncentru jsem byl, velice příjemná a ochotná obsluha, délka 150m je docela vyhovující... ale z krytých mám takový klaustrofobický pocit, navíc těch 250,- je vcelku dost... skoro 1/3 ročního přístupu do Lulče.
Glock69: Díky, zkusím to omrknout... jako příležitostné vyblbnutí na větší vzdálenost to vypadá pěkně.

Glock69: Díky, zkusím to omrknout... jako příležitostné vyblbnutí na větší vzdálenost to vypadá pěkně.
-
Bobr - Moderátor
-
Missak - Častý návštěvník
justinian: jasně, pokud ti nevyhovují kryté střelnice, je to něco jiného. na zimu to ale asi bude lepší než venku - podle toho co chceš střílet, na mířenku asi lepší vevnitř, něco akčnějšího určitě venku.
250,- je sice dost ve srovnání s venkovními střelnicemi, to je pravda, ale když tak koukám na ty kryté, je tato cena dost dobrá (ale nesmíme jim to říkat, aby nezdražili
). určitě je to o tom, vybrat si tak, aby ses tam cítil dobře, člověk má z toho jiný požitek a určitě se mu lépe střílí. taky nemám rád, když jsem v GC a je tam plno.
250,- je sice dost ve srovnání s venkovními střelnicemi, to je pravda, ale když tak koukám na ty kryté, je tato cena dost dobrá (ale nesmíme jim to říkat, aby nezdražili

-
-
Ross - Častý návštěvník
Re: Strelnice Jizni Morava - Brno a okoli
Dneska jsem byl zkouknout provoz strelnice v Kninickach ... nebot to mam 10minut jizdy autem od baraku. Nikdo tam sice nestrilel, ale vypada to ze vse je v plnem proudu na nastavajici sezonu. Jelikoz potrebuju nastrelit malorazku, tak se tam ve stredu mezi 16:30-17:00 objevim, zkusim a pokukam co a jak. Zatim jsem zjistil pouze to, ze je tam otevreno pouze pres leto v pondeli, streda, patek do 18:00 hodin. Kratke - vsechny raze, dlouhe - pouze malorazky a brokarna. Je to 50-ka. Skoda ze nejsou vikendy, ale lepsi nez nic. Dam pak vedet co a jak, ale soude podle vzevreni spravce ci majitele, neocekavam zasadni potize
... tim chci rict ze se zda jako ferovy a zkuseny manik. No kdyby mel nekdo chut nekdo se zdejsich se tam stavit a pokecat ... aspon tam nebudu blbnout sam 

- interstellar
- Nový uživatel
Ještě se tu asi zapomnělo na střelnici v Zaječí na 48°52'16,12"N; 16°44'48,19"E, je uvedená na stránkách http://zbranekvalitne.cz/strelnice/115-Zajeci, nevím jestli je to ještě aktuální, takže pokud ji někdo zná tak klidně doporučte. V mém blízkém okolí jich totiž moc opravdu není....akorát v Lednici, ale pokud by byla nějaká konkurence tak by to bylo lepší...
- akimcz
- Občasný návštěvník
Broková i kulová střelnice Znojmo - Oblekovice. http://www.akimcz.cz
-
Pavel-K - Pravidelný návštěvník
Ano, Zaječí je krásná příjemná přátelská střelnice, ale pouze broková. Baterka spínaná tlačítkem, a lovecké kolo před pár lety nové, na kolo krásná procházka lesíkem, střílí se do nádherných vinic. Moc příjemná střelnice a krásné a příjemné pensionky okolo ... a ty sklípky ......
- Gangoš
- Častý návštěvník
Má někdo pravidelnou zkušenost se střelnicí AVZO v Kostelci u Kyjova? Zajímá mě hlavně kolik se tam běžně vyskytuje lidí? Mám to tam celkem blízko a cena je lidová, ale nerad bych tam dojel a pak hodinu čekal než si střelím nebo měl za zadkem 5 lidí co čeká až dostřílím.
-
glock1719 - Příspěvky: 8120
Napiš uživateli Pavel Tringela.
Pokud chceš mobil napiš do SZ.
Pokud chceš mobil napiš do SZ.
Obsah fóra / Střelectví / Soutěže a akce, Kluby a střelnice, Prodejny a Puškaři