-
Nogard - Pravidelný návštěvník
-
tazator - Pravidelný návštěvník
Re: Střelné zbraně legálně a bez zbrojáku
Zase další rejpal, který by zakázal vše co střílí
- A co ta krása a pocit ze střelby perkusáku
- až na to čištění
Ale k věci - pro neznalé oboru to může připadat jako by měl pravdu. Holt s tím nic nenaděláme ach jo...

- SINCITYMAN
- Moderátor
Ale ano,právě proto jsem to napsal,bohužel nejhorší je neodpovědět,tohle je návod jak odpovědět(i když by se to dalo asi i lépe),pak záleží na nás,jestli tyto argumenty použijeme.A to prosím p. Litoš není zdaleka nejhorší,naopak,dokonce mi i odpověděl, že sice je pro vlastnění zbraní občany,ale že si toto prostě myslí.Tedy: Potvrdil mi tak vlastně i to co jsem napsal, že se jedná jen o jeho subjektivní pocity....
-
tazator - Pravidelný návštěvník
To by asi bylo zajímavé kolik lidí bylo úmyslně zastřeleno perkusní zbraní - myslím tím všeobecně předovky, zadovky atd... To jen pro informaci aby bylo jasno... Už vidím jak se někdo táhne s předovkou vraždit v dešti 

- romi
- Nový uživatel
Rád bych toho pána pozval na střelnici , tam si může zbran nabít a vystřelit. Potom může psát články na net.
Taky by mohl prubnout projít se s nabitou černoprachou zbraní /pod kabátem/ po střelišti.
Taky by mohl prubnout projít se s nabitou černoprachou zbraní /pod kabátem/ po střelišti.
- virginan
- Častý návštěvník
Myslet,někdy znamená hovno vědět.Já si,taky myslím spoustu věcí ,ale nekecám do věcí,kterým přesně nerozumím.
Jeden můj známej,chtěl perkusní zadovku,protože si přečet,jak to je jednoduchý a byl celej nadšenej,když jsem mu všechno dost podrobně vylíčil,jak to vlastně ve skutečnosti je,tak z jeho nadšení nezbylo vůbec nic.
Pravil,že se na to může vysr..t. Tolik práce a ještě se něco učit.
No, a že ten pán ,co to napsal,tomu,asi moc nerozumí,jenže on to řek jinak.Já ,to napsal slušně.
To, pro nás nadšený čmoudíky,to je většinou radost.
Jeden můj známej,chtěl perkusní zadovku,protože si přečet,jak to je jednoduchý a byl celej nadšenej,když jsem mu všechno dost podrobně vylíčil,jak to vlastně ve skutečnosti je,tak z jeho nadšení nezbylo vůbec nic.
Pravil,že se na to může vysr..t. Tolik práce a ještě se něco učit.

To, pro nás nadšený čmoudíky,to je většinou radost.

Obsah fóra / Střelectví / LEX - sdružení na ochranu práv majitelů zbraní