-
tom - Častý návštěvník
-
rimfireBR - Pravidelný návštěvník
- Harpplayer
- Častý návštěvník
- Harpplayer
- Častý návštěvník
-
tom - Častý návštěvník
- Harpplayer
- Častý návštěvník
Tak tady máš originál od Anschütze (pro neznalé - renomovaná firma pro špičkové sportovní zbraně). Dokud si to nezkusíš, nekritizuj. S pohodlnějším hákem jsem ještě nestřílel - žádnej masochismus. Pokud nevěříš, přijeď na některý ze závodů MaO a nechám Tě to vyzkoušet.
Jinak cena tohoto originálního háku je cca 6.600,-Kč. Vědí proč.

Jinak cena tohoto originálního háku je cca 6.600,-Kč. Vědí proč.

-
tom - Častý návštěvník
- Harpplayer
- Častý návštěvník
Klidně bych to osadil i na .338. Taky jsem si nejdřív myslel, že to musí otlačit rameno, ale opak je skutečností. Ač se to nezdá, skutečně to skopíruje tvar ramene, protože si můžeš nastavit počet a vzdálenost kamenů tak, aby opisovaly spodní část ramene. Kromě toho je možno kameny pootočit takže botku můžeš jakoby vyhnout do strany. Opěrnou částí je vlastně jen těleso. Výklopné rameno je skvělé v tom, že při ležáku ho necháš otevřené jako na obrázku, na ostatní polohy ho víc zatáhneš a ve spolupráci s hákem to skutečně svěle usadí zbraň. Kromě tvarování dosedací plochy tato botka, resp. hák, umožňuje plynulý posun ve svislé ose a natočení kolem této osy o cca 20°, prodloužení v podélné ose pažby je možné cca o 60 mm, možné je natočení kolem podélné osy pažby rovněž o cca 20°nebo stranový posun o +/- 15 mm. Kromě terčových malorážek se tento hák používá i na velkorážních terčovnicích, např. Grünig Elmiger.
Pokud to umíš seřídit, víš co děláš a proč, je to skvělá záležitost. Pro začátečníka je ale jednoznačně nejlepší botka s posunem nahoru/dolů, protože pokud si to perpetuum mobile blbě seřídíš, dokáže to nahodile odtlačit zásahy, aniž bys věděl, čím to je, takže hledáš chybu někde, kde není. Prostě pokud někdo sotva jezdí na mopedu, těžko ho můžeš posadit na Moto GP.
Pokud to umíš seřídit, víš co děláš a proč, je to skvělá záležitost. Pro začátečníka je ale jednoznačně nejlepší botka s posunem nahoru/dolů, protože pokud si to perpetuum mobile blbě seřídíš, dokáže to nahodile odtlačit zásahy, aniž bys věděl, čím to je, takže hledáš chybu někde, kde není. Prostě pokud někdo sotva jezdí na mopedu, těžko ho můžeš posadit na Moto GP.
-
Petzold - Moderátor
- Harpplayer
- Častý návštěvník
-
Bobr - Moderátor
našel jsem i tady stav. botku za 624 kč :
http://www.klinsky.cz/prislusenstvi/prislusenstvi.htm
a neděste se kdyby jste vlezli na www.klinsky.cz tak najedte w myší na okna na tom obrázku a dole ve stavovým řádku si přečtete na co chcete kliknout
takové www hrou
některá nedělají nic

http://www.klinsky.cz/prislusenstvi/prislusenstvi.htm
a neděste se kdyby jste vlezli na www.klinsky.cz tak najedte w myší na okna na tom obrázku a dole ve stavovým řádku si přečtete na co chcete kliknout

-
Silencer - Pravidelný návštěvník
Heh, webovky pana Klínského jsou opravdu zábavný (znám je už z dřívějška), ale tý popelnice jsem si nevšiml
Jinak co se týče rybin, tak odvádí velmi kvalitní práci. V dohledný době mu budu posílat jednu pažbu na rybiny a povrchovku, tak dám vědět.
Pažby a střenky má super a ceny příslušenství, jako je třeba ta botka taky nejsou od věci. Já nakonec koupil od Foxe tu s duralovou základnou, stavitelnou nahoru a dolů a jsem spokojen. Po důkladném vyleštění perfektně naplňuje moje estetické cítění

Pažby a střenky má super a ceny příslušenství, jako je třeba ta botka taky nejsou od věci. Já nakonec koupil od Foxe tu s duralovou základnou, stavitelnou nahoru a dolů a jsem spokojen. Po důkladném vyleštění perfektně naplňuje moje estetické cítění

-
hetzer - Častý návštěvník
-
Silencer - Pravidelný návštěvník
- Harpplayer
- Častý návštěvník
- qwer
- Pravidelný návštěvník
- cakysv1000
- Občasný návštěvník
Re: Stavitelná botka
Resim stejny problem jako zakladatel tohoto tematu:Chci si nechat udelat pazbu a shanim tu samou stavitelnou botku z SM-2,nebo Uralky.Kdyby se nekomu valela doma,nebo zkratka o nejake vedel,dejte prosim echo.Koupim treba i s pazbou,pokud bude solidni cena.
-
ufo - Moderátor
Obsah fóra / Zbraně / Optika, Příslušenství