-
martin.9mm - Sponzor serveru
-
TraTom - Častý návštěvník
-
martin.9mm - Sponzor serveru
-
Jimi - Moderátor
- Peterson
- Nový uživatel
- Peterson
- Nový uživatel
- Stanislav Lukš
- Pravidelný návštěvník
- Stanislav Lukš
- Pravidelný návštěvník
-
Ross - Častý návštěvník
Cau lidi ... nakupoval uz nekdo tyhlety speedloadery od HKS pres Ebay shop? Potreboval bych kontakt na obchodnika, ktery se nezdraha zaslat zbozi do CZ. Predem diky vsem ...
- Peterson
- Nový uživatel
- PaF
- Stanislav Lukš
- Pravidelný návštěvník
Tak opravdu nikdo nemá 6-ti patronové HKS ? Mně jde pouze o ,hrubší míru, to pouzdro bude mít určitě nějaké tolerance, takže by mi to opravdu pomohlo, i kdyby to nebyl přesně ten ,,můj" typ
To PaF: no, máš a nemáš pravdu, podle toho, na co ty nabíječe jsou. Když jsem si jeden prohlížel v obchodě, tak: spooousta pružineček, drátečků, cipovinek. Teď si vem, že nabiju, vezmu, hodím do trezoru, nechám ležet. Spousta se na tom může unavit, povolit, prasknout. Myslím, že v jednoduchosti HKS (alespoň podle fotek) je síla. Rychlost přebití je veličina proměnlivé, dle toho, jak máš přabití natrénované.
To PaF: no, máš a nemáš pravdu, podle toho, na co ty nabíječe jsou. Když jsem si jeden prohlížel v obchodě, tak: spooousta pružineček, drátečků, cipovinek. Teď si vem, že nabiju, vezmu, hodím do trezoru, nechám ležet. Spousta se na tom může unavit, povolit, prasknout. Myslím, že v jednoduchosti HKS (alespoň podle fotek) je síla. Rychlost přebití je veličina proměnlivé, dle toho, jak máš přabití natrénované.
-
TraTom - Častý návštěvník
- Stanislav Lukš
- Pravidelný návštěvník
Tak HKS dorazily včera - radost veliká. Typ je DS-A a na obalu jest psáno, že jsou vhodné na ráži .38 Sp. pro Colty: Detective Sp., Cobra, Agent, Diamondback.
Rozměry: 36 mm (š), 34 mm (l), rozteč ,,středů komor" (či jak se to kurnik šopa jmenuje) 23 mm.
říká se tomu roztečná kružnice a je to nejdůležitější parametr
Délka s náboji dle druhu patron, viz.: s SB FMJ 54 mm, s Aguila polopl. 56 mm, s Magtech polopl. 54 mm, atd.
.357 Mag. v něm trochu ,,klechtají", ale drží.
Závěr po odzkoušení: spokojenost maximální a opět nasraná přítelkyně.
Rozměry: 36 mm (š), 34 mm (l), rozteč ,,středů komor" (či jak se to kurnik šopa jmenuje) 23 mm.
říká se tomu roztečná kružnice a je to nejdůležitější parametr
Délka s náboji dle druhu patron, viz.: s SB FMJ 54 mm, s Aguila polopl. 56 mm, s Magtech polopl. 54 mm, atd.
.357 Mag. v něm trochu ,,klechtají", ale drží.
Závěr po odzkoušení: spokojenost maximální a opět nasraná přítelkyně.
- jbiker
- Častý návštěvník
Re: Speedloadery
Pánové, kolega z práce koupil King Cobru 357 a potřebuje doporučit vhodný rychlonabíječ. Tak, aby pasoval rovnou z krabice, žádné úpravy pažbičky a podobně, nejlépe pružinový. Jsou to teoreticky všechny pro velikost rámu L nebo se radši nějakým vyhnout ? Dík. J.
-
4mike - saigaholic
jbiker
http://www.sportingguns.com.au/UsedGuns ... oader.html
jsou to jen 3 stranky vlákna, proč si je nepřečteš, mohli bychom pak řešit třeba zkušenosti s konkrétním produktem
občas připadám jako na nejmenovaném foru, kde se taky vše probírá furt dokola
čili do zblbnutí opakuju, podstatný parametr není velikost rámu ale roztečná kružnice, ráže, počet komor
sekundárně k čemu má sloužit, zda sport či trvale nabitý v tašce či kapse
http://www.sportingguns.com.au/UsedGuns ... oader.html
jsou to jen 3 stranky vlákna, proč si je nepřečteš, mohli bychom pak řešit třeba zkušenosti s konkrétním produktem
občas připadám jako na nejmenovaném foru, kde se taky vše probírá furt dokola
čili do zblbnutí opakuju, podstatný parametr není velikost rámu ale roztečná kružnice, ráže, počet komor
sekundárně k čemu má sloužit, zda sport či trvale nabitý v tašce či kapse
- jbiker
- Častý návštěvník
Kamarád potřebuje doporučit od majitele konkrétního typu revolveru (Colt King Cobra 375) rychlonabíječ, který pasuje bez úprav. Četl jsem (nejenom) tyto tři stránky a nabyl jsem dojmu, že u některých typů jsou třeba úpravy střenky na straně vyklopeného válce, což je v tomto případě naprosto vyloučeno. Takže nehledám všeobecnou informaci, ale osobní zkušenost. Provedení není až tak zásadní. Majitel mírně upřednostňuje pružinový, ale vlak přes to nejede.
-
travis - Příspěvky: 882
To biker: jak opakuje na předešlé stránce 4mike (do zblbnutí): záleží na roztečné kružnici, sám jsem si takto měřil rozteče na válcích (SW 586, MR88, Rossi 726) svých revolverů a pak koupil speedloadery. (Někdy je to fakt tady na palici, furt dokola). Hlavně jsem nemrvil žádné karásně dřevěné origoš střenky.
- SINCITYMAN
- Moderátor
Pokud jsou na KC origo gumové střenky tak je to bez problémů, s origo dřevěnými jsem KC ještě neviděl,ale bez ohledu na princip činnosti speedloaderu, si myslím že pokud tam nepůjde jeden, bude to s ostatními druhy podobné.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery