- taurus
- Častý návštěvník
Re: S&W ráže 500 magnum?
Nemá, chtěl sem to prohodit hned jak sem si poprvé ze Smitha vystřelil a byl zvyklý na měkkou gumu. Ale zvyknul jsem si i na tvrdší.
P.S. Taur to možná obšlehl, ale pěkně to podělal. Po 1500 ranách puk a konééééc!
P.S. Taur to možná obšlehl, ale pěkně to podělal. Po 1500 ranách puk a konééééc!
-
tom - Častý návštěvník
Tak jsem se konečně stal šťastným majitelem revolveru SW500 8". Jen bych se chtěl zeptat současných majitelů k čemu k tomu dávaj tu jednu vystřelenou nábojnici?
-
MARKONY - Moderátor
-
Oggy - Častý návštěvník
Já jí měl u mojí .500 SaW taky. Někde jsem slyšel,že se střílí dva náboje. Jedna nábojnice je u zbraně a druhá se zakládá někam do archivu (předpokládám v USA), kvůli případnému zločinu a možnosti dohledání zbraně dle nábojnice ( u revolveru asi blbost, pokud není pachatel debil a nevyklopí válec na zem
) . Jestli je to s tou archivací nábojnic blbost, tak mně prosím opravte, protožej jsem to opravdu jen někde slyšel a nevím, jestli je topravda. Tak ať tady nepíšu blbosti.

-
Oggy - Častý návštěvník
Jo a jinak blahopřeji k nové hračce tome 

-
tom - Častý návštěvník
Díkes, plánoval jsem jí už pár let, ale čakal jsem až jí trochu zdražej, přeci jí nekoupim když je za dobrou cenu.
Jinak těch nábojnic tam mohli dát klidně víc. 

-
Hungry - Moderátor
Měl jsem to i některých pistolí z USA. Přišlo mi to jako "důkaz" tormentační zkoušky... Ale nijak zuřivě jsem to neřešil...
- taurus
- Častý návštěvník
Tak to je podvod! Já to nedostal ani k Tauru ani k Smithovy! To není spravedlivý!!!!! 

-
glock1719 - Příspěvky: 8120
-
Phantom - Častý návštěvník
Je to skutečně kvůli evidenci zbraně v USA, povinnost výrobce - vystřelí 2-3 náboje a při prodeji se pak jedna z nábojnic ukládá do policejního forenzního archivu.
- Fifa
- Pravidelný návštěvník
A neni to blbost ukladat hilznu ? To spis strelu ne ? I kdyby zlocinec vyklopil valec, tak nalez nabojnice na miste cinu jeste nic neznamena - resp nesparujes ji se zbrani. Nebo se pletu ?
-
Hungry - Moderátor
-
albert - Častý návštěvník
-
ufo - Moderátor
- taurus
- Častý návštěvník
Nezkoušel někdo z Vás střílet bez kompenzátoru?
Jestli je poznat rukama rozdíl?
Jestli je poznat rukama rozdíl?
-
travis - Příspěvky: 882
Dle mých zkušeností pomáhá kompenzátor na každé zbrani, ať je to 7,62 nebo 500 M.
-
Hungry - Moderátor
jj, vem na max. našláplou laboraci, sundej kompik, gumové střenky a až se vrátíš z nemocnice, tak poreferuješ...
Nám kompik sundat nejde a zatím jen jeden zkoušel vystřelit jednoruč ve svazaromoském, mířenkářském postoji... Zatímco 50kg ženská na 12ti cm jehlácích vystřílela bubínek a chtěla ještě, on vystřelil jen tu jednu a už jsme ho nikdy více neviděli...

Nám kompik sundat nejde a zatím jen jeden zkoušel vystřelit jednoruč ve svazaromoském, mířenkářském postoji... Zatímco 50kg ženská na 12ti cm jehlácích vystřílela bubínek a chtěla ještě, on vystřelil jen tu jednu a už jsme ho nikdy více neviděli...

- taurus
- Častý návštěvník
Zas to nedramatizuj, strašíš tu lidi co to nikdy nezkusily a kvůli tobě to ani nezkusí.
Aji s 10" aji s 4" jsem střílel jednou rukou náboje Hornady 350 gr XTP s naměřenou hodnotou 3800 J a v pohodě.
Když jsem byl na návštěvě u Oggyho a jeho revolveru 500 mag, stříleli jsme oba dvouma revolverama naráz, tedy v každé ruce jeden. No a mě se to líbilo, Oggymu doufám taky, do úrazovky se nechystal.
Právě mě zajímá jestli někdo nezkoušel střílet bez kompíku. Abych to měl s kým srovnat. Jestli je opravdu ten kompík tak účinný, když je to vlastně jen trubička s dírkama na všechny strany a uvnitř frézovaná stupňovitě.
Nechcu tím říct že to nefunguje, zajímá mě jestli je to měřitelné i rukama střelce.

Aji s 10" aji s 4" jsem střílel jednou rukou náboje Hornady 350 gr XTP s naměřenou hodnotou 3800 J a v pohodě.
Když jsem byl na návštěvě u Oggyho a jeho revolveru 500 mag, stříleli jsme oba dvouma revolverama naráz, tedy v každé ruce jeden. No a mě se to líbilo, Oggymu doufám taky, do úrazovky se nechystal.

Právě mě zajímá jestli někdo nezkoušel střílet bez kompíku. Abych to měl s kým srovnat. Jestli je opravdu ten kompík tak účinný, když je to vlastně jen trubička s dírkama na všechny strany a uvnitř frézovaná stupňovitě.
Nechcu tím říct že to nefunguje, zajímá mě jestli je to měřitelné i rukama střelce.
Naposledy upravil taurus dne 05.05.2011 13:30, celkově upraveno 1
-
Hungry - Moderátor
Vydržet se dá lecos, otázkou je proč. Práh bolesti má každý jinde. Já mám své zápěstní a jíné kůstky rád...
A není to strašení, jen popis skutečných událostí. Vyzkoušej si mířenkářský postoj, pěkně s napnutou rukou, srovnanými rameny, pěkně "pozamykaný"... To je jiný kafe, než v každé ruce jeden...

- taurus
- Častý návštěvník
Mířenkářský postoj už mám taky v rámci testů za sebou. Síla, ale ne bolest. Asi je to o tom jak se k tomu postavíš. Nemyslím postoj, myslím nebát se.
Když jsem to koupil tak jsem to chtěl po první ráně vrátit, to je fakt
.
Ale tohle je OT, a za chvíli to smáznou tak čti rychle.
Pro zajímavost, kolik má nastřílen Váš klubový SW .500?? A jak vypadají vůle?
Hlavně vůle časování, tam to trpí nejvíc.
Přece jen bude mít nastříleno pár set když je na střelnici běžně k dispozici.
Když jsem to koupil tak jsem to chtěl po první ráně vrátit, to je fakt

Ale tohle je OT, a za chvíli to smáznou tak čti rychle.

Pro zajímavost, kolik má nastřílen Váš klubový SW .500?? A jak vypadají vůle?
Hlavně vůle časování, tam to trpí nejvíc.
Přece jen bude mít nastříleno pár set když je na střelnici běžně k dispozici.
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery