Uživatelský avatar
SW_FOX
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5205
Registrován: 20.01.2004 23:33
Bydliště: Zlín/Brno

07.01.2009 15:15

reklamní lišty apod.

Nechci působit jako kverulant ale nešla by ta nová lišta nahoře dát nějak barevně do souladu se zbytkem stránky? vypadá to jak pěst na oko.... jde mi o barvy, ta lišta mi nevadí....

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1900
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

07.01.2009 15:18

Taky jsem si v prvni chvili rikal co mi to v opere pribylo za novej panel :D

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1285
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

07.01.2009 15:23

Obávám se, že to je účel, aby se neztrácela ve zbytku stránky.

Uživatelský avatar
Pufik
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1578
Registrován: 09.01.2007 14:46
Bydliště: Kroměříž

07.01.2009 16:15

...pokud je to ucel tak jasny, ale chtelo by to nechat mezi listou a rameckem fora cca 10 pixelu fuku...

Uživatelský avatar
EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 647
Registrován: 11.12.2006 21:21
Bydliště: Kinjapoore

07.01.2009 16:20

proč zrovna 10 a né 5 nebo 20???

mě to nevadí, náhodou třeba vaření je fajn.

Uživatelský avatar
snaper_mira
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 166
Registrován: 22.01.2008 16:11
Bydliště: Veselí nad Moravou/Praha

07.01.2009 16:24

mě to vadí, komerce vládne světem :?


Reklama

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 4012
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

07.01.2009 16:25

Ještě že mám FireFox a můžu se toho zbavit :D

Uživatelský avatar
admix
 
Příspěvky: 1900
Registrován: 25.06.2007 17:45
Bydliště: Plzen

07.01.2009 16:25

Ja nechci vypinat javascript na strelectvi, prisel bych o moznost QuickSpam, totiz rychla odpoved :)
EDIT: neni to JS, jsou to styly! :)
EDIT: mark je rychly jako blesk ;)
Naposledy upravil admix dne 07.01.2009 16:28, celkově upraveno 2

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 4012
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

07.01.2009 16:28

Vypnutí JavaScriptu nepomůže ;)
(a není třeba ho vypínat)

Uživatelský avatar
Black Powder
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1220
Registrován: 17.12.2006 1:13
Bydliště: Velká Morava

07.01.2009 16:28

fuj, to co je hore v liste ............ hruza
Logo spastacene a este aj totok

Uživatelský avatar
Loki_cz
Pravidelný návštěvník
Pravidelný návštěvník
 
Příspěvky: 290
Registrován: 02.09.2008 23:46
Bydliště: Kladno

07.01.2009 16:31

Naja clovek prijede po dovolene a nestaci koukat co vse se tu zmenilo.. priste odjedu a najdu strelectvi v barvach duhy???

Jsou planovane nejake dalsi vyraznejsi zasahy do vzhledu? Pokud ano tak jake?
(predpoklad reklamnich baneru.. uz se vymyslelo kde budou a jakym stylem vyvedene?)

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1285
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

07.01.2009 16:46

Mě to tedy až tak moc nevadí, jelikož jedu na NTB v rozlišení 1600x1200, tak mne to ve velikosti nijak neomezuje a z 99% stejně na horní část stránky nekoukám. Přesto by mne zajímalo, jak se podobných pruhů ve FF zbavit :)

Uživatelský avatar
SW_FOX
Grafoman
Grafoman
 
Příspěvky: 5205
Registrován: 20.01.2004 23:33
Bydliště: Zlín/Brno

07.01.2009 17:01

já tu ohořelou lišku začnu taky asi používat, jak na to s odstraněním?

Uživatelský avatar
MarK
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 4012
Registrován: 20.10.2005 20:14
Bydliště: Wien8, Praha8 ________________________ »»» zbranekvalitne.cz «««

07.01.2009 17:36

AdBlock ;)

Uživatelský avatar
Black Powder
Moderátor
Moderátor
 
Příspěvky: 1220
Registrován: 17.12.2006 1:13
Bydliště: Velká Morava

07.01.2009 18:02

nech tam nejaky chytrak namontuje krizik, aby sa to po kliku zmyzlo a nech to potom ta svina lista zapamatuje a uz sa neukazuje.

Uživatelský avatar
glock1719
 
Příspěvky: 7644
Registrován: 10.04.2006 14:12
Bydliště: Uherské Hradistě

07.01.2009 18:04

Ta lišta je hrozná a navíc mě ani jedno téma nezajímá.A to je jen začátek za chvíli abychom závírali samonaskakující reklamu jako v NovinkáchCZ.

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1285
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

07.01.2009 18:25

Black Powder: To by ale potom dělal každej a ztratilo by to pro majitele smysl :-)

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1285
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

07.01.2009 18:26

MarK: AdBlock používám na zamezení zobrazování reklamy, ale na tu lištu mi to nefunguje. Nebo mám něco špatně nastaveno?

EDIT: Vyřešeno, v AdBlock přidán ručně filtr a lišta zmizela, zůstal pouze prázný pruh v barvě pozadí strelectvi ve výšce té zmizelé lišty.
Naposledy upravil MiRaS dne 07.01.2009 18:33, celkově upraveno 1

Uživatelský avatar
MiRaS
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 1285
Registrován: 22.04.2008 22:34
Bydliště: Vysočina

07.01.2009 18:27

glock1719: Právě na tu reklamu na NovinkáchCZ apod. funguje AdBlock perfektně ;)

Uživatelský avatar
EL PANELL
Častý návštěvník
Častý návštěvník
 
Příspěvky: 647
Registrován: 11.12.2006 21:21
Bydliště: Kinjapoore

07.01.2009 18:38

me nikde nic samo nevyskakuje, ani na seznamu :bleee

Další

Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení

Kdo je online

Uživatelé procházející toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 návštevníků