Grimpo
Častý návštěvník
Častý návštěvník

26.03.2025 17:58

Pro zachování "středočeské" služebny Křižíkova, Praha 8

Vážená střelecká veřejnosti,
dovoluji si založit toto téma, určené zejména pro "pražské" přespolní, tedy Středočechy v Praze pracující a obor služby pro zbraně a bezpečnostní materiál na adrese Křižíkova 279 využívající.

Dnes ráno 26.03. jsem se od policisty na přepážce dozvěděl, že tato služba na této adrese bude v roce 2026 pravděpodobně bez náhrady uzavřena. Vzhledem ke své dlouholeté naprosté spokojenosti s touto služebnou, se službu konajícími policisty, jejich ochotou, rychlostí a přístupem obecně (*), rozhodl jsem se vyjádřiti jim své poděkování a zklamání z úmyslu zrušení této služebny e-mailem na adresu krps.oszbm.po@pcr.cz (**).

Zda se ke mne připojíte je na Vašem uvážení. Že by to něco mohlo změnit, to si od toho neslibuji, jen cítím potřebu alespoň takto poděkovat lidem, kteří, když už mi nebyli vysloveně nápomocni, alespoň byli příjemní a nedělali takové obstrukce, jako např. několikadenní čekání na PZ.

* Snad nejvděčnější jsem jim za pomoc při vyřizování povolení k trvalému dovozu ze zahraničí a trpělivé vysvětlování potřebných náležitostí.

** Tato adresa pro napsání "zákaznického hodnocení" mi byla poskytnuta přímo na přepážce.

Obsah fóra / Střelectví / Zbrojní průkaz, Legislativa, První pomoc