-
PiDiBi - Příspěvky: 1959
Přesunutí témat, úpravy názvu a obsahu.
presunul jsem vsechna(snad) temata o cisteni a povrchovkach do
optika-prislusenstvi-pouzdra-povrchy-f68.html
kteremu jsem zmenil nazev a popis
optika-prislusenstvi-pouzdra-povrchy-f68.html
kteremu jsem zmenil nazev a popis
-
4mike - saigaholic
-
4mike - saigaholic
Re: presunuti temat o cisteni a povrchovkach
došlo k upřesnění obsahu v Obecně o zbraních a Optika, příslušenství
snad to bude pro uživatele přehlednější
obsah modeři průběžně popřesouvají
snad to bude pro uživatele přehlednější
obsah modeři průběžně popřesouvají

-
4mike - saigaholic
- 0.45 magnum
- Občasný návštěvník
Re: Přesunutí témat, úpravy názvu a obsahu.
Chci vysvětlit, proč byl můj inzerát P maskáčovou kombinézu přesunut z Burzy do Off topic ?? Vždyť je tam více inzerátů na oblečení ! Např. : P oblečení AČR. To je něco jiného ? Zase někdo může a někdo ne ? Žádám o přesunutí zpět do Burzy. Dosud jsem pravidla neporušil ...
-
Petzold - Moderátor
...o oblečení AČR v burze se jedná, zda nejde o komerci...
Tvůj inzerát zůstane v OT.
Tvůj inzerát zůstane v OT.
- 0.45 magnum
- Občasný návštěvník
Díky za odpověď. A jednat se bude, dokud se oblečení neprodá ... Cha, cha, cha
Udělejte rovná pravidla - přesuňte všechna témata týkající se oblečení a potom můžete rozhodovat měsíce a roky ... Takto to není vůbec rovné pro všechny. Můj názor.

Udělejte rovná pravidla - přesuňte všechna témata týkající se oblečení a potom můžete rozhodovat měsíce a roky ... Takto to není vůbec rovné pro všechny. Můj názor.
-
4mike - saigaholic
milej zlatej
veškeré hadrnické, v armádě či jiných složkách vyšmelené položky podobného sortimentu
jsou do OT přesouvána už pěkných pár let
BURZA je pro zbraně a doplňky zbraní, popř literaturu o zbraních
až na pár exotů je to prakticky všem jasný i bez upozornění
veškeré hadrnické, v armádě či jiných složkách vyšmelené položky podobného sortimentu
jsou do OT přesouvána už pěkných pár let
BURZA je pro zbraně a doplňky zbraní, popř literaturu o zbraních
až na pár exotů je to prakticky všem jasný i bez upozornění
- 0.45 magnum
- Občasný návštěvník
pro 4mike - nechci se pouštět do zbytečné diskuse. Pokud je to tak jak píšeš, jak to, že hadrnické inzeráty zůstávají na Burze ? Nesvědčí to moc o rovném dodržování pravidel. Pokud si sami tvůrci vytváří vyjímky, nemůžete očekávat dodržování normálními uživateli. Pak vystupujete z pozice síly a nedotknutelnosti.
Tvůj druhý odstavec svědčí o pravidlu, že dříve nebo později se slušná diskuse a dotazy změní na urážky - protože nejsou argumenty. Exot jsem proto, že jsem chtěl vysvětlit něco, co je v rozporu s vámi vytvořenými pravidly ? Nejsem o nic větší exot než Ty. Uvědom si, že na jiných fórech budeš v roli dotazujícího Ty a jiní moderátoři Tě budou masírovat
Konec a už to neřeším.
Tvůj druhý odstavec svědčí o pravidlu, že dříve nebo později se slušná diskuse a dotazy změní na urážky - protože nejsou argumenty. Exot jsem proto, že jsem chtěl vysvětlit něco, co je v rozporu s vámi vytvořenými pravidly ? Nejsem o nic větší exot než Ty. Uvědom si, že na jiných fórech budeš v roli dotazujícího Ty a jiní moderátoři Tě budou masírovat

-
Petzold - Moderátor
Milý kolego, nediv se. Toto forum slouží zejména k výměně odborných informací. Burza je jen jakási doplňková služba. Pokud se ptáš, zda existuje rozdílný přístup k uživatelům, kteří zde mají VŠECHNY příspěvky pouze v burze, pak odpověď zní ..ano, existuje. Pokud se tím cítíš uražen, poškozen, nebo znevýhodněn, nic s tím bohužel nenaděláme. 

-
alfonss - Grafoman
ono už i v OT to trochu smrdí... začínají se objevovat inzeráty na papír... za chvíli tu budem prodávat plenky a sunar...
- GOD
- Častý návštěvník
Alfe, normalne by som to do burzy nedal, ale ked je to v OT, prečo nie?
rozdelenie burzy mi nevyhovuje, ako to bolo pred zmenou, bolo lepšie
-
alfonss - Grafoman
Mě se to prostě nelíbí. Tohle fórum je o zbraních a ne o jiných sračkách. Chvíli po rozdělení fóra a založení "rozpadu" se tu sekala latina a už se to tu zase začíná hemžit spamem. Inzerát na fotopapír si dej na fótografický fórum, dovedeš si představit jak by sekce OT vypadala, kdyby si zde každej rozhodl vylepit inzerát že něco prodává, od jízdního kola, po ošoupanej stůl... Nebyly by zde ani obrázky, vtipy, či "zbraně a ženský", ale jen hromada debilních inzerátů, který sem prostě nepatří....
zkus se nad tím trochu zamyslet, zda Tvůj inzerát má na střelectví svoje místo...
zkus se nad tím trochu zamyslet, zda Tvůj inzerát má na střelectví svoje místo...
-
4mike - saigaholic
GOD píše:Alfe, normalne by som to do burzy nedal, ale ked je to v OT, prečo nie?
pred zmenou či po, na to to nemělo vliv, burza se dělila stejně (pokud to nebylo na kvery - putovalo to do OT
před zmenou tu byli nabízeny dokonce 2x os. auta v OT
jedno modem a druhý adminem
pokud nějakej hadr v burze zůstal a nebyl to obal na flintu, bylo to nedopatřením
Alfe pokud jde o inzerci v počtu jednotek kusů inzerátů za měsíc, nikdo to řešit nebude, pokud by to gradovalo jak popisuješ, zarazí se to upravou pravidel
-
alfonss - Grafoman
4mike píše: Alfe pokud jde o inzerci v počtu jednotek kusů inzerátů za měsíc, nikdo to řešit nebude, pokud by to gradovalo jak popisuješ, zarazí se to upravou pravidel
smutné je, že to některé jedince samotný nenapadne ...
- GOD
- Častý návštěvník
Alfe máš recht
recht
recht
- 0.45 magnum
- Občasný návštěvník
Nezbývá než souhlasit s příspěvky, které kritizují inzeráty netýkající se střelectví. Opravdu zde nemají co dělat věci, netýkající se střelectví. Na to jsou jiná speciální fóra. Ale na druhou stranu zde mají místo všechny věci od zbraní, nábojů přes příslušenství až po oblečení. Snad nikdo nechodí na střelnici nahatý, ne ?
Administrátoři musí udržovat určitá pravidla, jinak se to celé nezřízeně rozjede.

-
alfonss - Grafoman
a někdo jezdí na střelnici na kole, tak se zde budou inzerovat i picykly. A někdo na střelnici kouří, tak se zde budou prodávat popelníky. Někdo si na střelnici rád sedne, tak se budou prodávat židle. Někdo si na střelnici zatelefonuje, tak zde budem prodávat mobily....
-
Gobey - Pravidelný návštěvník
Přesunutí témat, úpravy názvu a obsahu.
Jen uvaha. Co udelat pro offtopic burzu (hadry, boty, batohy ....) samostatny oddil?
- 0.45 magnum
- Občasný návštěvník
alfonss píše:a někdo jezdí na střelnici na kole, tak se zde budou inzerovat i picykly. A někdo na střelnici kouří, tak se zde budou prodávat popelníky. Někdo si na střelnici rád sedne, tak se budou prodávat židle. Někdo si na střelnici zatelefonuje, tak zde budem prodávat mobily....
To je přece demagogie ! Jde přece jen o přímou souvislost. Na střelnici nebo v terénu se mi pracuje ve střeleckém oblečení vhodném do dané situace a počasí lépe než ve sportovním. To je ale věc vkusu. To, co jsi napsal nesouvisí se střelbou - alespoň si myslím já.
4 Gobey - dobrý nápad ! Měli by se zamyslet moderátoři. Vše se vyvíjí ...
Obsah fóra / Přečti si pravidla!!! / Pravidla diskuzního fóra, navod k registraci, chyby, návrhy, zlepšení