- cmk
- Častý návštěvník
SW 625 .45ACP
At jsem hledal, jak jsem hledal, ve 3 screenech v tomhle vlakne kupodivu o SW 625 nic nevidim... Tudiz to zakladam
Dnes jsem se stal majitelem jednoho pomerne unikatniho kousku v CZ (schvalne, kdo jej pozna):
Jelikoz s tim ten clovek strilel vyhradne IPSC, mel to poladeny vyhradne na to. Ma to jednu nevyhodu - v SA rezimu to tak v prumeru 1 z 10 pokusu kohout nespusti rychle, ale jaksi zpomalene, jako kdyby neco zadrhlo. Nenapada vas nekoho neco?

Dnes jsem se stal majitelem jednoho pomerne unikatniho kousku v CZ (schvalne, kdo jej pozna):

Jelikoz s tim ten clovek strilel vyhradne IPSC, mel to poladeny vyhradne na to. Ma to jednu nevyhodu - v SA rezimu to tak v prumeru 1 z 10 pokusu kohout nespusti rychle, ale jaksi zpomalene, jako kdyby neco zadrhlo. Nenapada vas nekoho neco?
-
alfonss - Grafoman
-
Leda - Příspěvky: 696
-
Petzold - Moderátor
-
4mike - saigaholic
- cmk
- Častý návštěvník
Alf> Ano, unikatni je prave tim, od koho je a co s tim dokazal nastrilet.
Je mi jasny, ze kdyz s tim strilel IPSC, tak jej mensi nefunkcnost pri SA netrapila - jde mi jen o to, ktera soucastka spoustaku by to mohla zpusobit a jetli stoji za to za cenu mirne zhorsenyho chodu v DA ji tam preci jen nemit poladenou trochu min.
Je mi jasny, ze kdyz s tim strilel IPSC, tak jej mensi nefunkcnost pri SA netrapila - jde mi jen o to, ktera soucastka spoustaku by to mohla zpusobit a jetli stoji za to za cenu mirne zhorsenyho chodu v DA ji tam preci jen nemit poladenou trochu min.
-
4mike - saigaholic
-
Alexxx - Nový uživatel
to cmk: nějaké Smiťáky jsem prostřídal a v případě problému tvého revolveru s občasným pomalým padáním kohoutu a v důsledku toho neodpalování mě napadá jenom jediné - předchozí majitel ve snaze zlepšit charakteristiku spouště příliš odlehčil listovou pružinu. Chce to trochu přitáhnout. Na rukojeti, pod spouští, jestli jsem to ještě nezapoměl, tak v úrovni prsteníku by měl být šroubek. Když ho přitáhneš, napneš pružinu a kohout začne fachat, jak má. Sice nebudeš mít tak příjemné odpalování v DA, ale já bych určitě preferoval spolehlivost. Dej vědět, zda to pomohlo.
-
gewarosse - Častý návštěvník
-
Hungry - Moderátor
-
4mike - saigaholic
-
Alexxx - Nový uživatel
To 4mike: nesouhlasím s tebou, protože revolvery SW nejsou žádný kumpr, který z výrobí trpí nepřesnostmi, nebo nedodělávkami. Lze ho pouze zprasit "odbornými" zásahy, které se nejčastěji páchají na bicím peru, jak jsem uváděl. Jinak doufám, že nás majitel zbraně rozsoudí, kdo měl pravdu.
To ostatní: rady, že když to střílí v DA, tak je to v pohodě nejsou myslím na místě. Někdy i malá závada může být předzvěstí pořádného průseru. Bouchačka, která poruchuje by se podle mě měla urychleně opravit a nebo jít z domu!
To ostatní: rady, že když to střílí v DA, tak je to v pohodě nejsou myslím na místě. Někdy i malá závada může být předzvěstí pořádného průseru. Bouchačka, která poruchuje by se podle mě měla urychleně opravit a nebo jít z domu!
-
premek - Site Admin
Alexxx: Jde o to, že SA poloha je "dál" než dojde ke spuštění z DA. Proto pokud odpaluje DA, SA má větší tah na pružině, takže v té problém opravdu nebude...
Ohledně nepřesností a dodělávek s tebou nemohu souhlasit. U každého výrobce, tedy i SW, se občas sejde kus kde se vůle (které má každý díl) "sejdou" tak, že to není ideální. Na mém SW 625 byl problém mimo jiné s odemykáním válce ...
Ohledně nepřesností a dodělávek s tebou nemohu souhlasit. U každého výrobce, tedy i SW, se občas sejde kus kde se vůle (které má každý díl) "sejdou" tak, že to není ideální. Na mém SW 625 byl problém mimo jiné s odemykáním válce ...
- SINCITYMAN
- Moderátor
-
gewarosse - Častý návštěvník
- taurus
- Častý návštěvník
- Trandak
- Pravidelný návštěvník
-
4mike - saigaholic
Obsah fóra / Krátké zbraně / Revolvery a Deringery